Trend Infographic Interaktif

Trend Infographic Interaktif

Salami sababaraha taun ka pengker, infographics parantos dimana-mana sareng alesan anu hadé. Statistik sering diperyogikeun pikeun nambihan kredibilitas, sareng infografis ngajantenkeun gampang ngarecah data anu panginten tiasa rumit pisan pikeun anu maca rata-rata. Ku ngagunakeun infografis, data janten pendidikan sareng bahkan pikaresepeun dibaca.

Évolusi Infographic

Salaku 2013 badé nutup, infographics sakali deui ngarobih kumaha jalma-jalma nyerna elmu. Ayeuna, infografis henteu ngan ukur diwangun ku warna-warna cerah, fon anu narik panon sareng desain anu langsing. Sababaraha, anu pantes disebut infographics interaktif, kalebet animasi, tautan sareng elemen sanés anu ngajantenkeun gampang pikeun jalma nyerep detil infographic éta sorangan. Infografis canggih ieu ogé nunjuk jalma dina arah dimana mendakan kontén tambihan anu aya hubunganana. Terus maca pikeun diajar sababaraha alesan pikeun ngajantenkeun aranjeunna bagian tina strategi pemasaran kontén hareup.

Aranjeunna Gampang Désain

Kusabab infografis interaktif pikaresepeun sacara visual, jalma panginten nganggap elemen desain rumit pisan. Untungna, téknologi sapertos desain responsif parantos ngabantosan ngajantenkeun infografis interaktif saderhana, sareng sababaraha program ngajantenkeun langkung épisién bahkan upami anjeun nyobian ngawangun éta tanpa latar dina coding komputer.

Aranjeunna Tiasa Ngabantosan Merk atanapi Pesen Anjeun Pikeun Viral

Anjeun panginten tiasa mikirkeun sababaraha conto pidéo Youtube atanapi meme anu kawilang henteu kantos déngékeun dina hiji dinten teras ujug-ujug diobrolkeun ku saréréa ti juru acara acara ngobrol wengi-wengi ka sadaya réréncangan anjeun dina média sosial. Seringna, moméntum pikeun kajadian sapertos kitu aya hubunganana sareng kumaha konténna ditepikeun.

Hiji kaunggulan infografis interaktif nyaéta aranjeunna ngamungkinkeun anjeun nganggo kecap boh sareng mindahkeun gambar pikeun ngajalankeun bumi. Upami jalma-jalma cekap merhatoskeun, pesen atanapi nami anjeun tiasa aya dina lambey sadaya jelema dina sababaraha dinten. Dina hiji conto, aktivis di Suriah nganggo infographic interaktif pikeun nunjukkeun daérah sareng jinis-jinis résistansi anu henteu telenges, diwangun ku warna anu saé, tata perenah anu pikaresepeun sareng tautan anu ngabantosan anu ngajelaskeun usaha-usaha panyabab khusus langkung rinci.

Aranjeunna ngabantosan dina Inpormasi Inpormasi

Seueur infografis interaktif parantos dirarancang pikeun ngagaduhan bagian pangguna ngagulung, dilengkepan ku daérah anu ngagedékeun nalika keuna ku tutunjuk mouse. Di sagigireun ngabantosan néwak, fitur ieu ningkatkeun kamungkinan jalma bakal reureuh sareng diajar, sanés ngan ukur mencét di tempat séjén. Infografis interaktif ngamungkinkeun pandangan pikeun ngendalikeun pangalaman sareng tingkat aranjeunna diajar. CJ Pony Parts nyiptakeun infographic interaktif anu didedikasikan pikeun inovator dina industri otomotif, Carroll Shelby, sareng pencapaian na anu unggul, Shelby Cobra. Infographic ieu ngamungkinkeun paningali "nyetir" hiji Shelby Cobra di sakumna dunya.

Interaktivitas ogé tiasa ngabantosan upami anjeun nyobian nyebatkeun bédana antara jumlah. Upami pangguna tiasa mindahkeun beurit na dina bagian tina grafik sareng nonton éta ngalegaan kanggo ngagambarkeun nomer tinangtu, éta tiasa ngajantenkeun data langkung gampang nempel dina mémori, tinimbang gancang hilap.

Éta Tiasa Ngabantosan Anjeun Ngahasilkeun Anjog

Naha anjeun kantos panginten nganggo infographic interaktif salaku alat penjualan? Éta tiasa janten jalan pikahareupeun, khususna pikeun jalma anu ngajual barang anu tiasa dikirimkeun ka pembeli langsung, sapertos e-book. Naha anjeun ngusahakeun jalma resep kana kumpulan tips gancang pikeun badarat padamelan sampurna atanapi hoyong naekeun jumlah jalma anu ngalanggan kontén premium blog anjeun, infographic interaktif tiasa ngantep jalma terang naon anu diarepkeun upami aranjeunna mésér hal .

Ngan ngantep infographic éta niru nada sareng gaya kontén anu aya dina barang anu anjeun jual, sareng pastikeun pikeun nambihan tautan anu nyandak jalma langsung kana halaman dimana aranjeunna tiasa mésér hiji barang.

Anjeun bahkan tiasa ngarobih strategi ieu sakedik ku nambihan unsur interaktif anu ngamungkinkeun batur ngadaptarkeun buletin anjeun ngan ukur ku hiji klik. Coba ieu nalika anjeun nembé nampilkeun infographic anu pinuh ku fakta anu matak, sareng anjeun hoyong mastikeun pemirsa terang kumaha mendakan langkung seueur jinis eusi anu sami.

Aranjeunna Tiasa Ngalihkeun Perspektif

Perusahaan anu nyayogikeun asuransi kasihatan pikeun jalma-jalma di Filipina ogé ngandelkeun infographic interaktif pikeun ati-ati kumaha mahalna pikeun janten gering salaku jalma anu teu diasuransi. Tujuanana nya éta pikeun narik ati ka jalma anu ngan ukur ngarep-ngarep tetep séhat sareng mutuskeun biaya perlindungan asuransi kasihatan teuing saé. Ku ngabandingkeun sacara saksama waragad anu aya hubunganana sareng panyawat-panyawat ageung kalangkungan kasihatan, panyipta jelas ngaharepkeun ngarobih anggapan yén asuransi kasihatan mangrupikeun biaya anu teu perlu.

Anjeun tiasa ngarencanakeun ngalakukeun hal anu sami pikeun ngahontal palanggan saatos salah paham sakedik atanapi bahkan nyorot kauntungan tangtu produk anjeun anu panginten sateuacanna teu dikenal ku seuseueurna target pemirsa.

Conto di luhur ngan ukur sababaraha alesan kunaon bijaksana ngagunakeun grafik interaktif dina strategi pemasaran anu bakal datang. Sababaraha pemasar parantos anggo aranjeunna pikeun kéngingkeun hasil anu saé, sareng kaunggulanana sigana tetep ningkat dina sababaraha bulan ka payun.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.