Naon Marketing Interaktif?

pamasaran interaktif

Babaturan anu saé, Pat Coyle, naros, Naon ari Pamasaran Interaktif?

Wikipedia ngagaduhan definisi ieu:

Pamasaran Interaktif ngarujuk kana tren anu ngembang dina pamasaran numana pamasaran parantos ngalih tina usaha dumasar kana transaksi kana paguneman. Definisi pamasaran interaktif asalna tina John Deighton di Harvard, anu nyatakeun pamasaran interaktif nyaéta kamampuan pikeun alamat konsumén, émut naon anu pelanggan nyarios sareng ngungkulan nasabah deui ku cara anu ngagambarkeun yén urang émut naon anu tos dicarioskeun ku palanggan (Deighton 1996).

Pamasaran interaktif henteu sinonim sareng pamasaran online, sanaos prosés pamasaran interaktif difasilitasi ku téknologi internét. Kamampuh pikeun nginget naon anu pelanggan nyarioskeun janten gampang nalika urang tiasa ngempelkeun inpormasi konsumén online sareng urang tiasa komunikasi sareng konsumén urang langkung gampil nganggo kagancangan internét. Amazon.com mangrupikeun conto anu saé pikeun panggunaan pamasaran interaktif, sabab palanggan nyatet karesepna sareng ditampilkeun pamilihan buku anu cocog henteu ngan ukur preferensi tapi pameseran anu anyar.

Seueur bulan kapengker, aya anu naros ka kuring naon bedana iklan sareng pamasaran. Kuring ngawaler ku kiasan perikanan, nerapkeun yén iklan mangrupikeun acara atanapi média, tapi pamasaran mangrupikeun stratégi. Perkawis mancing, kuring tiasa nyandak tihang sareng pencét danau ayeuna sareng ningali naon anu kuring candak. Éta iklan ... ngawang-ngawang cacing sareng ningali saha anu ngegel. Marketing, di sisi anu sanésna, nyaéta pamayang profesional anu nalungtik lauk, umpan, suhu, cuaca, musim, cai, jero, sareng sajabana Ku ngabahas sareng nganalisis, pamayang ieu tiasa néwak langkung ageung lauk ku ngawangun stratégi.

Iklan masih mangrupikeun bagian tina strategi éta, éta ngan ukur acara anu wijaksana atanapi medium di jerona.

Dina sababaraha taun ka pengker, duanana iklan boh pamasaran umumna unidirectional. Departemen pamasaran atanapi iklan nyarios ka kami naon anu kedah dipikirkeun sareng aranjeunna henteu paduli naon réaksi kami. Aranjeunna ngatur pesen, médium, produk sareng harga. Hiji-hijina 'sora' kami nyaéta naha atanapi henteu mésér produk atanapi jasa.

sakumaha anu abdi terang, Pamasaran Interaktif mangrupikeun épolusi pamasaran dimana konsumen dikuatkeun, dipercayakeun, sareng direkrut pikeun ngabantosan strategi. Bayangkeun upami urang ngagaduhan kasempetan ngobrol sareng lauk sareng ningali umpan naon anu aranjeunna resep sareng iraha aranjeunna hoyong tuang. Sugan kami bakal miceun barang-barang anu saé ka kolam renang supados aranjeunna ngabujuk babaturanana kanggo sumping tepung sareng aranjeunna waktos salajengna. (Kaseueuran urang henteu hoyong peujit sareng ngeusian palanggan - tapi anjeun ngartos.)

Henteu aya deui urang gaduh kontrol mutlak kana pesen atanapi mérek kami. Kami bagikeun kendali éta ka konsumén. Éta palanggan, sanaos palanggan anu bagja atanapi anu ambek, badé ngamanpaatkeun alat sapertos Internét kanggo nyarios ka babaturanana ngeunaan pangalamanana sareng produk atanapi jasa anjeun. Salaku pamasar, urang kedah mastikeun yén urang tiasa janten bagian tina paguneman éta sareng tuang sikap sareng ideu na deui ka perusahaan urang.

Sugan aya analogi anu langkung caket nyaéta tinjauan padamelan jaman baheula sareng Ulasan gelar 360 tina dinten ayeuna. Dina hiji waktos dina karir urang, urang bakal anteng ngantosan nampi ulasan urang. Tinjauan éta bakal ngajantenkeun kami sareng nyayogikeun tujuan, pujian sareng kritik anu bakal kami jawab dugi ka marios salajengna. Tinjauan 360 jauh béda ... tujuan, pujian sareng kritik dibahas sareng ditulis tina dua sisi tabel. Kamajuan sareng kasuksésan pagawé didefinisikeun ku bimbingan sareng kapamimpinan manajer atanapi pengawas - tapi henteu ngan saukur ditetepkeun ku anjeunna.

Perusahaan parantos mendakan 360 ulasan janten luar biasa nguntungkeun sabab ngabantosan manajer janten pamimpin anu langkung saé ogé masihan aranjeunna wawasan pikeun sacara pribadi damel sareng padamel éta. (Henteu aya dua padamel anu sami - sami sareng henteu dua konsumén!). Pamasaran interaktif henteu béda. Ku ngawangun strategi anu kalebet sora palanggan sareng ngungkitna, urang tiasa ningkatkeun jangkauan pamasaran urang sacara saé.

Dimana kuring titajong kana Marketing Interaktif nyaéta kumaha waé aya 'titik dina waktuna' yén éta tiasa dimungkinkeun. Kuring resep definisi Wikipedia sabab nunjukkeun yén éta henteu kedah an online strategi. Kuring yakin yén Pamasaran Interaktif parantos dianggo lumayan jauh dina sababaraha medium pikeun sababaraha waktos. Kuring pribadi henteu percanten éta mangrupikeun kajadian Internét. Kumaha survey mail langsung béda waé sareng survey email? Upami perusahaan ngamanpaatkeun data anu ditampi pikeun ngalayanan pelanggan langkung saé atanapi narik anu anyar, kuring yakin éta salaku Interaktif salaku jaringan sosial online.

Sponsor: Larapkeun Unggul Unggul sakitar 350,000 Promosi Surélék ka Pamasaran Surélék Sorangan…
Sareng Nonton Hasil Anjeun Luncat Ngan Dina 3 Dinten. Klik di dieu!

3 Komentar

  1. 1

    Eric,

    Ieu leres pisan ... saeutik pisan situs sabenerna interaktif. Éta sababna perusahaan milarian média sosial pikeun ngabéréskeun masalah éta. Éta mangrupikeun 'tempat katilu' anu aman. Abdi henteu percanten yén perusahaan kedah dugi ka ngajalankeun jaringan sosialna nyalira - kami parantos ningali éta gagal. Kuring yakin maranéhna kudu nyieun paguneman dina kaca maranéhanana.

    Hatur nuhun pikeun nambahkeun kana paguneman ieu!
    Doug

    • 2

      Abdi hoyong ngenalkeun pamasaran interaktif ka perusahaan kuring. janten Douglas punten abdi bakal ngahargaan upami anjeun nunjukkeun ka kuring kumaha ngamimitian…?

  2. 3

    Hai Doug…mun kutipan anjeun: "Iklan mangrupikeun acara atanapi sedeng, tapi pamasaran mangrupikeun strategi" naha urang tiasa nyarios Marketing mangrupikeun strategi sareng Iklan mangrupikeun aplikasi tina éta ?? 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.