Ngaoptimalkeun Eusi Anjeun Sacara Internasional

microearth1

microearth1Anjeun panginten henteu hariwang naha atanapi henteu pemirsa anjeun Internasional dina titik ieu, tapi panginten éta mangrupikeun hal anu anjeun panginten hoyong tingali. Tumuwuhna internasional dina wéb skyrocketing sareng tiasa janten sumber anu saé pikeun perusahaan anjeun pikeun ngagedekeun bisnis. Tilu palanggan kami pamasaran internasional sareng kami parantos damel pikeun ngaidentipikasi prakték pangsaéna mesin pencari. Ieu sababaraha papanggihan:
W

  • gShiftLabs mangrupikeun alat pikeun ngawaskeun SEO sacara domestik sareng internasional.
  • Dina kaayaan anu ideal, pikeun pangkat anu hadé di nagara khusus anjeun kedah gaduh ccTLD anu réfléksi dumasar nagara (.co.uk, .fr, .de, sareng sajabana) anu di-host di nagara asli. Upami éta sanés pilihan, anggo subdomain kanggo unggal basa, sapertos se.domain.com, de.domain.com jsb.
  • Siapkeun sababaraha akun Pakakas Webmaster pikeun tiap ccTLD atanapi subdomain.
  • Pastikeun nunjukkeun basa dina bagian éta.
  • Taroskeun tautan ti nagara khusus éta.
  • Naséhat Google ngeunaan hosting di jero nagara. DNS asing tiasa ngabantosan upami anjeun henteu tiasa host sacara internasional.
  • Upami anjeun ngagaduhan kantor asing, pastikeun nyorot kantor éta dina situs anu diterapkeun.
  • Entong ngandelkeun tarjamahan otomatis. Upami anjeun leres-leres hoyong ngahontal pemirsa internasional, nyewa sora internasional pikeun narjamahkeun kontén anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.