Hiji-hijina Anu leres-leres Global Panyayogi Email

Poto deposit 29482243 m 2015

CATETAN: Emailvision ayeuna janten bagian tina SmartFocus.

Sanaos leres yén pahlawan urang kampung halaman, TargetTarget, ayeuna dilegaan ka Karajaan Inggris sareng Australia, aranjeunna masih cukup dugi ka nagara-nagara anu nganggo basa Inggris. Mimiti taun ieu, urang ngagaduhan kasempetan anu luar biasa pikeun minuhan tim kapamimpinan anu berbakat ti Emailvisi.

Dipuseurkeun di Clichy, Perancis (di luar Paris), Emailvision leres-leres janten hiji-hijina panyadia layanan email global. Antarmuka pangguna na tiasa dijalankeun Inggris Inggris, Inggris Inggris, Perancis, Belanda, Belanda (Nederlands), Spanyol, Yunani, Rusia, Swédia sareng Italia. Aranjeunna ayeuna hirup kalayan uji coba béta Cina, Mandarin, Portugis, Portugis Brasil sareng Denmark!

Panyedia Layanan Email Hispanik

Wah. Henteu ngan ukur anu berkesan, Emailvision parantos henteu tiasa dilakukeun sareng nambihan pangrojong asli dina basa-basa éta ogé, kalayan kantor di panjuru dunya sareng wawakil dukungan téknis direkrut pikeun kamampuan alami, multi-basa. Ieu tiasa ageung di Amérika Serikat dimana kamekaran Hispanik aya dua digit online ku agénsi Hispanik di ampir unggal kota gedé.

Emailvisi ngagaduhan harga kalapa sareng daya tahan anu luar biasa. Aranjeunna parantos ningkatkeun skala arsitéktur sareng gaduh sistem transaksional anu kuat sareng ngirim sistem pangiriman ku API REST mantap. Emailvision didaptarkeun di Tinjauan panganyarna Forrester ngeunaan Panyadia Layanan Email anu paling luhur. Jalma-jalma ieu mimiti pikeun pertumbuhan di Amérika Serikat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.