Internet Explorer: Ngarobih ukuran Gambar dina Editor HTML basis Wéb

Kami ngagaduhan masalah anu menarik pikeun éditor HTML inline dina padamelan kuring. Éditorna mantap pisan sareng diwangun kalayan Javascript sahingga henteu meryogikeun unduhan atanapi plugins. Nanging, hiji hal anu urang perhatoskeun nyaéta Internet Explorer henteu maén saé kalayan ukuranana gambar dina editor (anu dumasarkeun dina textarea).

Ieu conto, nganggo éditor TinyMCE:
http://tinymce.moxiecode.com/example_full.php?example=true

Upami anjeun muka éditor ieu dina Firefox, anjeun bakal perhatos yén nyered gambar ngajaga rasio aspek gambar:

TinyMCE

Nanging, dina Internet Explorer, éta henteu ngajaga babandingan aspek pisan. Naha mungkin pikeun ngahambat diménsi gambar nalika diséred dina Internet Explorer? Kuring parantos merhatoskeun jaring sareng kuring angkat kosong dina anu ieu! Naha aya anu ngusahakeun masalah ieu ku kéngingkeun pasipatan deui tina obyék DOM teras saé proporsi gambar anu réngsé? Naon tip atanapi trik bakal ngaapresiasi!

2 Komentar

  1. 1

    Ngan ukur tindak lanjut… salah sahiji pemecah masalah hébat kami, Marc, ngaidentifikasi yén anjeunna tiasa ngamanpaatkeun acara keypress pikeun ngarobih gambar sareng ngajaga rasio aspek saatos acara tarik. Ieu sababaraha sumber anu diturunkeun anjeunna:

    MSDN 1
    MSDN 2
    MSDN 3

  2. 2

    Baraya,

    Kuring parantos nyanghareupan masalah anu sami.

    Dupi anjeun punten ngabantosan kuring pikeun méréskeunana?

    Nuhun sateuacanna !

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.