Ati-ati Internét Terkenal

famo1

Sababaraha minggu ka tukang, kuring nampi email ti awéwé anu naroskeun ngeunaan kuring Buku ngeunaan Blogging sareng SEO. Éta sakedik email anu hanjelu - maca yén awéwé anu hayang pikeun mésér e-Book kuring parantos nyéépkeun seueur artos dina situs anu diobrolkeun sareng teu aya hasilna kapungkur. Ironisna, tulisan anu aranjeunna baca mangrupikeun anu kuring nyéépkeun sakilo artos kanggo nempatkeunana.

nu Internét Terkenal situs jalma ngagaduhan nomer anu saé pisan sareng daptar pangiklan anu langkung hebat. Aranjeunna nyatakeun langkung ti 50,000 pamiarsa sadidinten antara sadaya sumber distribusi na. Éta hadirin anu saé pikeun dihontal! Sareng pemirsa mangrupikeun sapatu pikeun produk kuring. Éta sadayana aya: bola panon sareng pemirsa anu dituju. Atanapi éta?

Sabulan saatos tulisan lumpat sareng kuring henteu gaduh 200 datang ti loka. Éta pangunjung ... sanés konversi ... kantun pangunjung. Tina dua-ratus pangunjung, teu saurang ogé leres-leres ngagaleuh e-Book. Kuring mendakan diri dina kaayaan anu sami sareng awéwé anu nyerat kuring. Anjeunna humandeuar yén anjeunna nyéépkeun seueur artos sareng henteu pernah nampi hasil tina salah sahiji naséhat anu anjeunna dibayar kanggo tina halaman wéb anu dimaksud. Halaman wéb éta ti batur Internét Terkenal.

famo.jpg

Poto tina blog Amit Gupta

Téori Abdi dina Internet Terkenal

Janten, ku éta diémutan, sareng kumpulan Internét Terkenal jalma anu kuring kenal atanapi parantos ngalakukeun bisnis, ieu téori kuring:

Internét kasohor jalma-jalma saé dina hiji hal ... nyieun dirina sorangan Internét kasohor.

Seueur diantara aranjeunna henteu leres-leres damel sareng klien (di luar jalma anu hoyong nyewa batur Internét kasohor sareng teu gaduh ekspektasi tina hasil). Kaseueuran aranjeunna sibuk nyobian ngajaga panémbong yén aranjeunna seueur dituturkeun sareng langkung pinter tibatan urang sanés. Kaseueuranna gancang, calakan, calik, sareng master anu jelas. Seueur diantara aranjeunna gaduh tawaran buku. Sababaraha diantarana sibuk ngagedéan angka pikeun tetep katingalina.

Aranjeunna terang yén transisi tina kerja keras sareng hasilna janten ngan saukur mahluk Internét Terkenal mangrupikeun cara anu langkung gampang pikeun ngahasilkeun artos. Kunaon Kusabab kami hoyong anu jus na ... kami hoyong naék perjalanan… kami ogé hoyong rute anu gampang.

Éta henteu gampang, sanaos. Entong ngarepkeun hasil nalika miceun artos Internét Terkenal… Émut yén anjeun ngabantosan aranjeunna janten terkenal. (Sareng éta ogé henteu kunanaon!)

Ngeunaan Blog ieu

Kusabab kitu kuring resep pisan kana blog ieu sareng blogger anu aya dina kapal (kalayan langkung seueur anu bakal sumping). Kami sadayana pemasar anu damel unggal dinten kanggo ningkatkeun kasuksésan klien kami. Blog mangrupikeun karep urang, sanés kauntungan urang. Sugan hiji dinten urang bakal bobo sareng janten Internét Terkenal. Upami éta kuring, pastikeun nyerat ngeunaan kuring sareng ngajantenkeun akuntabel, sanaos!

Sedengkeun pikeun awéwé éta, kuring ngirimkeun anjeunna salinan tina Blogging Perusahaan pikeun Dummies gratis sareng nyungkeun anjeunna kanggo mayar ngan upami anjeunna nguntungkeun tina buku. Éta lumaku pikeun salah sahiji anjeun! Upami anjeun henteu percanten, kuring bakal senang ngirim salinan!

3 Komentar

  1. 1

    Saur paribasa mah "sadayana anu hérang sanés emas." Éra pisan yén aya jalma di luar sana anu henteu hoyong mastikeun yén produk / jasa na tiasa dilakukeun kalayan memuaskan.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.