Statistik Pamakéan Internét 2021: Data Henteu Saré 8.0

Statistik Pamakéan Internét 2021 Infographic

Dina dunya anu beuki digital, diperparah ku mecenghulna COVID-19, taun-taun ieu parantos ngenalkeun jaman énggal dimana téknologi sareng data maénkeun bagian anu langkung ageung sareng penting dina kahirupan urang sapopoé. Pikeun naon waé pemasar atanapi bisnis di luar sana, hiji hal anu pasti: pangaruh konsumsi data dina lingkungan digital modéren urang pasti parantos ningkat nalika urang aya dina kandel pandémik urang ayeuna. Antara karantina sareng panyebaran kantor, bank, toko, réstoran, sareng seueur deui, masarakat umumna ngalihkeun ayana online. Nalika urang diajar adaptasi kana jaman anyar ieu, data henteu pernah bobo.

Tapi, balik deui ka jaman pra-covid, jumlah data anu diciptakeun sareng dibagikeun parantos ngalegaan, sanaos lalaunan. Ieu pasti nunjukkeun yén tren internét aya di dieu pikeun cicing pikeun masa depan anu diramalkeun, sareng kasadiaan data bakal terus ningkat.

50% perusahaan mimiti ngagunakeun analitik data langkung seueur dibandingkeun sareng jaman pra-pandémik. Ieu kalebet langkung ti 68% usaha leutik ogé.

Sisense, Kaayaan BI & Laporan Analytics

Sabaraha Jauh Data Évolusi?

Sakitar 59% tina populasi global urang gaduh aksés internét, sedengkeun 4.57 milyar nyaéta pangguna aktip - ieu sakitar 3% kanaékan ti taun saméméhna nyaéta 2019. Di antara jumlah éta, 4.2 milyar nyaéta pangguna sélulér aktip, sedengkeun 3.81 milyar ngagunakeun média sosial.

The 2021 Propinsi Laporan Center Data

Dibikeun kumaha COVID-19 parantos masihan kami aksés ka tenaga kerja jauh anu langkung ageung, urang tiasa aman ngaku yén masa depan padamelan urang parantos sumping, sareng éta dimimitian di bumi! – Sahenteuna pikeun ayeuna. Salah sahiji cara pikeun ningali perkiraan ieu nyaéta kieu:

  • Samentawis waktos, masa depan padamelan di bumi. Sateuacan karantina, sakitar 15% urang Amerika damel ti bumi. Ayeuna dievaluasi yén persentase naék kana 50%, anu mangrupikeun warta anu saé pikeun platform kolaborasi sapertos Microsoft Teams, nu boga rata-rata 52,083 individu ngagabung per menit.
  • zum, perusahaan konferensi video, geus katempo hiji lonjakan signifikan dina pamaké. Sesi aplikasi sapopoéna ningkat tina rada langkung ti dua juta dina bulan Pebruari dugi ka ampir tujuh juta dina bulan Maret, kalayan rata-rata 208,333 jalma rapat unggal menit.
  • Jalma anu henteu tiasa sosialisasi sacara pribadi beuki ngagunakeun obrolan video. Antara Januari jeung Maret, Google duo pamakéan ngaronjat ku 12.4 persen, sarta ampir 27,778 jalma papanggih on Skype per menit. 
  • Saatos wabah, WhatsApp, nu dipiboga ku Facebook, geus disaksian ngaronjat 51 persén di pamakéan.
  • Kalawan unggal menit ngalirkeun, jumlah data expands éksponénsial; ayeuna, ieu ditarjamahkeun kana ngeunaan 140k poto dipasang ku pamaké dina menit éta, sarta éta ngan dina Facebook.

Perusahaan swasta sapertos Facebook sareng Amazon, sanés ngan ukur anu gaduh data. Malah pamaréntahan nganggo data, conto anu paling katingali nyaéta aplikasi ngalacak kontak, anu ngingetkeun jalma-jalma upami aranjeunna masih caket sareng jalma anu ngagaduhan COVID-19.

Ieu ngandung harti yén data ayeuna nunjukkeun henteu aya indikasi ngalambatkeun pertumbuhanana, sareng aya statistik pikeun nyadangkeun klaim ieu. Angka-angka ieu sigana moal ngalambatkeun iraha waé pas, sareng aranjeunna ngan ukur diprediksi naek nalika populasi internét sadunya naék kana waktosna.

Aya obrolan video pikeun sosialisasi, jasa pangiriman smartphone pikeun mesen naon waé barang, aplikasi streaming video pikeun hiburan, sareng sajabana. Hasilna, data dihasilkeun terus ngaliwatan clicks iklan, babagi média, réaksi média sosial, transaksi, rides, eusi streaming, sareng nu sanesna.

Sabaraha Generasi Data Kajadian Unggal Menit?

Émut yén data dihasilkeun unggal menit. Hayu urang tingali data panganyarna ngeunaan sabaraha data dihasilkeun per menit digital. Dimimitian ku sababaraha nomer dina bagian hiburan:

  • Dina kuartal kahiji, salah sahiji platform streaming online anu beuki populer Netflix ditambahkeun 15.8 juta konsumén anyar, ngaronjat 16 persén lalulintas ti Januari nepi ka Maret. Éta ogé ngumpulkeun sakitar 404,444 jam streaming pidéo
  • Karesep anjeun YouTubers unggah video sakitar 500 jam
  • Sadayana platform nyiptakeun & ngabagi pidéo anu kasohor Tiktok dipasang kira-kira 2,704 kali
  • Topping bagian ieu kaluar kalawan sababaraha tunes nyaeta Spotify nu nambihan hiji diperkirakeun 28 lagu ka perpustakaan na

Pindah ka hareup kana média sosial, anu mangrupikeun bagian anu paling dasar sareng populer di komunitas online urang.

  • Instagram, jaringan babagi visual paling eminent di dunya, boga 347,222 tulisan pamaké dina carita na nyalira, kalawan 138,889 hits dina iklan profil parusahaan na.
  • Twitter nambahan kurang leuwih 319 anggota anyar, ngajaga moméntum na kalawan memes jeung debat pulitik.
  • Facebook pamaké - naha millennials, boomers, atawa Gen Z - terus babagi ngeunaan 150,000 pesen na hiji diperkirakeun 147,000 poto dina platform média sosial nu pang populerna.

Dina hal konektipitas, jumlahna naék sacara dramatis saprak jaman pra-covid:

  • Platform komunikasi anu munculna Microsoft Teams nyambungkeun ngeunaan 52,083 pangguna
  • Diperkirakeun jumlahna kira-kira 1,388,889 jalma anu nelepon pidéo & sora
  • Salah sahiji platform olahtalatah téks anu paling dianggo WhatsApp ngagaduhan langkung ti 2 milyar pangguna aktip anu ngabagi 41,666,667 pesen.
  • Aplikasi video conferring Zoom host 208,333 pamilon dina rapat
  • Warta viral sareng platform babagi eusi Reddit ningali sakitar 479,452 jalma kalibet sareng kontén
  • Nalika platform berorientasi padamelan LinkedIn ngagaduhan pangguna anu ngalamar 69,444 padamelan

Tapi, nempatkeun data kumisan sakedap, kumaha upami artos anu dibalanjakeun unggal menit dina internét? Konsumén diantisipasi nyéépkeun sakitar $ 1 juta dina internét.

Saterusna, Venmo pamaké ngirimkeun leuwih $200k dina pangmayaran, kalawan leuwih $3000 spent dina aktip mobile.

Amazon, korporasi pamasaran online nonjol, ngirimkeun kaluar 6,659 kiriman per poé (di AS nyalira). Samentara éta, pangiriman online & platform takeout Doordash para tamu mesen sakitar 555 tuangeun.

Ngabungkus!

Salaku masarakat urang evolves, usaha kudu adaptasi ogé, nu ampir sok merlukeun pamakéan data. Unggal gesek, klik, resep, atanapi bagikeun nyumbang kana pangkalan data anu langkung ageung, anu tiasa nyababkeun panemuan syarat klien anjeun. Hasilna, nalika angka-angka ieu dievaluasi sacara saksama, inpormasi anu ditampi tiasa ngabantosan pamahaman anu langkung saé ngeunaan dunya anu gerak dina laju anu gancang. Kusabab COVID-19, seuseueurna firma damel béda, sareng gaduh data waktos-nyata ngeunaan operasi sareng lingkunganana nyalira tiasa nyandak kaputusan anu langkung saé supados salamet, bahkan makmur, salaku tanggepan.

Data Kungsi Saré 8.0 Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.