Rant: Pamaréntah Amérika Serikat bakal ngancurkeun Dagang Internét

Ékonomi gejolak di Amérika Serikat. Kalayan belanja catetan, celah kabeungharan terus ningkat, kamiskinan ningkat, jumlah warga gumantung kana pangangguran, perangko katuangan, cacad atanapi karaharjaan aya dina tingkat rékor. Ngan aya hiji séktor ékonomi Amérika anu mekar - kalayan padamelan anu dibayar saé, seueur lowongan padamelan, seueur dana investasi, sareng penjualan anu ningkat. Sektor éta nyaéta Internét.

Kalayan pangecér kotak ageung sangsara sareng pamaréntah nyéépkeun artos dina studi di kelamin bebek, masa depan ledakan e-commerce katingali suram salaku Sénat nembé nyatujuan tagihan ngeunaan pajak Penjualan Internét. Janten… hiji bagéan ékonomi anu henteu sangsara ayeuna bakal ngiringan gabung di unggal daérah ékonomi anu parantos aya ditulungan ku pamaréntah féderal.

Upami tagihan ieu disahkeun, éta mangrupikeun awal akhir kamakmuran sistem pasar bebas Internét kami parantos nyayogikeun urang salami 20 taun ka pengker. Pengecer bilyar gedé anu gaduh, ngendalikeun sareng ngatur harga sareng distribusi barang sareng jasa ayeuna kaleungitan cengkat dina Internét ... sareng aranjeunna nangis. Aranjeunna anu ngarah jalan dina tekenan pamimpin urang pikeun pajak Internét.

Sadayana kabuka pikeun bersaing dina Internét

Aranjeunna kedah isin. Pikirkeun deui ... aranjeunna henteu kunanaon ngan ukur titik distribusi anu nambihan kana overhead biaya barang sateuacan urang kéngingkeunana. Kuring yakin lamun ningali deui dina sajarah yén pangecér ceurik teu adil nalika Katalog Sears jalan ka panto konsumén sareng aranjeunna ayeuna tiasa gaduh aksés ka produk sareng barang anu terjangkau ngalangkungan mail langsung. Unggal pangecér kotak ageung ngagaduhan dana sareng kasempetan pikeun ngalihkeun usahana kana Internét. Upami aranjeunna gagal pikeun ngalakukeunana, aranjeunna kedah nungkulan balukarna.

Perusahaan Lokal Kedah Mayar Pajak Lokal

Gaduh pangecér kotak gedé lokal nambihan biaya pikeun masarakat lokal - tina biaya transportasi, biaya lalu lintas, pulisi sareng biaya médis, dugi ka biaya utilitas ... kalebet pembuangan cai, listrik sareng limbah. Pajak penjualan nagara sareng lokal ngimbangan biaya éta ka daérah lokal. Éta sistem anu asup akal. Upami kuring mésér online, biaya komunitas lokal mah teu nanaon. Transportasi dibayar ku perusahaan pelayaran sareng pajak béngsin. Henteu diperyogikeun lampu lalu lintas, teu aya tangkepan toko, teu miceun limbah, henteu kedah alat-alat tambihan ... nada.

Pangecér sanés Kaleungitan Usaha kusabab Pajak Lokal

Tuh anu kauntungan tina ngagaleuh di pangecér lokal… Abdi tiasa ngangkut barang-barang, tiasa nyobian pakeanna, abdi tiasa masang peralatan, kuring tiasa kéngingkeun dukungan produk ti aranjeunna, atanapi tiasa tukeur beuli tanpa reureuh. Kuring sering balanja di pangecér lokal - tapi kirang langkung ti biasana kuring. Internét janten langkung merenah. Kuring henteu balanja online sabab kuring henteu mayar pajak di dinya… Kuring balanja online sabab kuring tiasa ngalaksanakeunna tina telepon kuring dina sababaraha menit. Teu nyetir, teu parkir, teu ngantosan antrian, teu milari barisan produk anu teu aya tungtungna, teu aya jalma layanan palanggan anu ngagem, atanapi anu ngadesek, atanapi anu henteu dipikaresep, atanapi henteu ngabantosan sadayana.

Muka Kotak Pandora Pajak Daérah

Yayasan pajeg daptar langkung 9,600 daérah pajak penjualan lokal. Bayangkeun unggal situs ecommerce ayeuna kedah program ka 9,600 pajeg lokal anu béda anu teras-terasan robih. Unggal aplikasi mobile kedah diwangun deui pikeun program dina 9,600 aturan pajak anu béda. Panyadia ecommerce kedah ngalebetkeun pajak di unggal lokalitas aranjeunna bisnis di. Éta kacang.

Perpajakan Lokal bakal Maéhan Wirausaha

Ucapkeun wilujeung ka unggal usaha alit dina wéb anu henteu tiasa ngahasilkeun overhead anu pakait sareng biaya ieu. Pasti… solusi anyar bakal mekar, usaha anyar anu ngatur file pajeg kanggo anjeun. Tapi biayana bakal ditambihan kana unggal produk anu anjeun mésér - salian ti pajak penjualan anu énggal. Hiji-hijina situs dagang anu tinggal mangrupikeun budak lalaki gedé anu sanggup mayar biaya sareng ngamimitian ngaco ieu ti mimiti. Usaha leutik sareng pengusaha ngaco.

Naha ieu bakal ngajantenkeun lapangan maén adil antara pangecér sareng ecommerce? Teu aya anu adil ngeunaan éta. Sektor terakhir ékonomi Amérika anu maju ayeuna bakal ngiringan batur di PHK, kurang investasi, sareng kaluar tina penjualan bisnis. Marengan pangecér kotak ageung anu parantos nuju ka arah éta.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.