Televisi Internét

BrightcoveUpami kuring gaduh sajuta dolar, dimana kuring bakal nanem modal éta? Telat! Éta parantos aya di dieu ... Brightcove. Abdi dina telepon sareng Pat Coyle dinten ayeuna (The Colts) sareng aranjeunna gaduh sababaraha video kerén anu badé kaluar anu kedahna lucu pisan. Colts leres-leres damel dina ngaluncurkeun strategi internét anu luar biasa. Abdi henteu hoyong nyarios teuing, tapi kuring henteu tiasa ngantosan kumaha kamana.

Pikeun narik jalma deui kana situsna, kuring nyarankeun nempatkeun sababaraha teasers dina jaring ... panginten dina Youtube atanapi Google Video. Pat nyebatkeun Brightcove salaku sumber daya. Kuring henteu kantos nguping ngeunaan Brightcove janten kuring mariksa halaman wéb na. Duh.

Ieu anu ditawarkeunana ...

  1. Penerbitan & Distribusi
    Diajar kumaha anjeun tiasa nganggo Brightcove pikeun nyebarkeun sareng ngadistribusikaeun pidéo anjeun online ...
  2. Sindikasi & Afiliasi
    Candak halaman wéb anjeun ka tingkat salajengna ku sindikasi pidéo anu pikaresepeun sareng kontén média euyeub…
  3. Pangiklan & Pamasaran
    Taroskeun ka palanggan anjeun dimana aranjeunna cicing online kalayan stratégi pamasaran broadband anu berdampak tinggi…

Jalma ieu ngalayanan saha waé anu hoyong ngamanpaatkeun pidéo ngalangkungan bersih. Intina, siga aranjeunna ngalegaan salah sahiji layanan vidéo anjeun tiasa mendakan di Google atanapi Youtube dina kadali anjeun nyalira. Éta luar biasa kuat pikeun organisasi mana waé ... ti jalma anu ngan ukur hoyong masang vidéo latihan, bahkan ka perusahaan televisi jaringan.

Naha anjeun kantos nguping sababaraha perusahaan sanés anu ngaluncurkeun média Wéb sapertos kieu? Pasihan terang abdi! Abdi hoyong langkung terang.

Afternote: Gizmodo ngagaduhan artikel dinten ayeuna ngeunaan transformasi Televisi. "Saha anu bakal ngaktipkeun sadaya téknologi ieu?", Aranjeunna naros. Hmmm

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.