Indung Sadayana Basis Data

Depositphotos 10160040 m 2015

Wah, indung sadaya basis data. Internous mangrupikeun inisiatif pikeun katalog sareng ngatur sadaya basis data di dunya. Nalika Matt mimiti nyarios ka kuring naon anu anjeunna damel, panon kuring sapertos molotot kusabab gedena inisiatif éta.

Tina Situs Internus:

Nomer Lingkungan Milarian Internét (ISEN) kanggo panaliti anu sesah milarian sareng milarian anu relevan, dievaluasi basis data online. ISEN mangrupikeun pondasi portal anu sacara komprehensif katalog basis data Internét. Béda sareng Yahoo atanapi Google sareng portal sanés anu indéks kata kunci dina sababaraha halaman wéb anu teras-terasan, ISEN fokus kana ceruk basis data katalog. ISEN mempermudah aksés sareng nambihan nilai ku nyiptakeun pangalaman milarian Internét anu langkung épéktip sareng éfisién.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.