Ngenalkeun Pabrik Kreatif: Iklan Seluler Ngan Gampang Gampang

pabrik kréatip

Iklan sélulér terus janten salah sahiji séktor panggancangna berkembang sareng paling nangtang tina ékonomi pamasaran global. Numutkeun ka agénsi mésér iklan Magna, iklan digital bakal ngaleungitkeun iklan TV tradisional taun ayeuna (hatur nuhun kana iklan mobile). Ku 2021, iklan seluler bakal ningkat janten $ 215 milyar, atanapi 72 persén tina total anggaran iklan-beli digital.

Janten kumaha merek anjeun tiasa menonjol dina noise? Kalayan AI nargétkeun komoditi hiji-hijina cara pikeun narik perhatian nyaéta pikeun nganteurkeun kreatif.

Acan konsumén sering ningali iklan sélulér dilayanan ayeuna salaku bangor atanapi invasif. Éta studi Forrester anu sami mendakan konsumen ngalaporkeun éta 73 persén tina iklan sélulér ditingali dina dinten anu khas gagal nyiptakeun pangalaman pangguna anu positip. Pikeun pemasar, ieu hartosna yén iklan sélulérna sering kirang kinerja. Rata-rata, $ 0.55 tina unggal dolar anu dihasilkeun dina kampanye iklan sélulér henteu ngahasilkeun nilai positip anu nyata pikeun organisasi.

iklan sélulér

Kusabab kitu urang parantos ngembangkeun Pabrik Kreatif ™, studio iklan sélér sareng serelek anu ngamungkinkeun merek, agénsi kréatip, penerbit sareng perusahaan téknologi iklan sami-sami nyiptakeun iklan anu pikaresepeun pikeun mobile ogé desktop. Platform mandiri anu canggih ieu nganggo HTML5 pikeun nganteurkeun iklan anu didorong ku hasil kalayan gancang sareng éfisién sareng henteu kedah peryogi coding sareng harga anu hemat. Unggal iklan bénten, adaptasi sareng sakurilingna, sareng anu paling penting, narik sareng nyarioskeun carita.

iklan mobile pabrik kreatif

Sét jero fitur sareng sub-pitur platform ngamungkinkeun unggal iklan janten unik sareng unggal kampanye pikeun nonjol. Platform ngagunakeun widget sareng tindakan pikeun ngaganti coding; Séred sareng Serelek, Sawangan dina Alat, Témplat, sareng modeu Buka Kanvas mangrupikeun blok wangunan platform. Fiturna kaasup: Pidéo Luar, Kreatif Dinamis, Lokasi, Kaulinan & Logika, Responsif sareng Layar Salib, sareng seueur deui.

Pabrik Kreatif nyaéta mandiri sareng gampang dianggo, ngahijikeun tilu prinsip utama:

  1. widget: nyandak jauh peryogi kode
  2. micu: ngahartikeun nalika aya kajadian
  3. aksi: tangtukeun kagiatan naon anu lumangsung.

Ku ngagungkeun tilu kepala sekolah ieu, desainer naon waé tiasa nyiptakeun Iklan HTML5 anu canggih, responsif sareng pikaresepeun.

Kami yakin yén nempatkeun solusi ngarang tingkat propésional dina panangan sadaya pemasar, ageung atanapi alit, bakal ngamungkinkeun iklan janten langkung pikaresepeun sahingga langkung épéktip, sareng ieu penting pisan dina jaman dimana buta spanduk sareng pameungpeuk iklan ngajantenkeun langkung hésé sareng langkung sesah pikeun ngahontal pemirsa pisan.

Meungpeuk iklan mangrupikeun tantangan nyata pikeun industri. Laporan BI Kecerdasan mendakan yén patalimarga sélulér ningali tilu kali langkung seueur iklan anu diblokir sacara global tibatan desktop. Ieu mangrupikeun ancaman utama pikeun perusahaan média digital anu gumantung kana iklan pikeun pangasilan. Upami meungpeuk iklan dina sélulér ngahontal tingkat desktop, perusahaan média digital AS tiasa kaleungitan $ 9.7 milyar dina format iklan digital taun payun.

Pabrik Kreatif, produk generasi kadua urang, parantos diasah sareng taun-taun eupan balik ti konsumén urang sareng dirancang pikeun ngagampangkeun sareng ngajantenkeun prosés épisién pikeun nyiptakeun iklan média euyeub bari nawiskeun sababaraha fitur kompléks pikeun ngamungkinkeun pilihan kreatif anu sajajalan. Kami yakin éta hasil win-win pikeun merek sareng konsumén ogé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.