Ngenalkeun Widget Gambar Rotator WordPress

WordPress

DK New Media parantos ngagaduhan plugin WordPress ieu dina back-burner pikeun sababaraha waktos. Paménta pikeun plugin gambar rotator anu saderhana, kualitas luhur henteu ngan ukur pikeun klien kami, tapi ogé komunitas WordPress. Plugins anu kuring mendakan anu ngajanjikeun pikeun ngalakukeun anu dibutuhkeun naha rusak atanapi henteu jalan pisan. Janten urang ngadamel milik urang sorangan.

Unduh atanapi Pasang Widget Rotator Gambar

Versi kahijina awon, sareng akibatna henteu kantos nambihan kana WordPress Plugin Repository. Estetika sanés hiji-hijina masalah: anjeun ngan ukur tiasa ngajalankeun sakedap na per halaman, aya dua tempat anu béda-béda dimana setélan kedah dikonfigurasi, naha kuring nyebatkeun éta awon?

Rotatorna disertakeun ku tilu transisi: Linear, Loop, and Fade. Linear bakal ngagulung gambar sacara horisontal ngalangkungan wadahna éta. Sakali rotator linier parantos ngahontal tungtung gambar, éta bakal bouncing deui sareng ngagulung cara anu sabalikna. Rotator gelung bunder: nalika gambar panungtung dihontal, gambar anu mimiti dina daptar bakal némbongan salajengna, sareng gelung dimimitian deui. Luntur bakal diudar unggal gambar dina sareng unggal gambar kaluar.

Transisi ieu sanés masalah pangbadagna urang. Éta setélan. Éta mangrupikeun bagian anu awon, tapi waktos ieu kami ngadamel anu elegan. Kami terang yén prosés nambihan gambar ka rotator kedah saderhana. Tombol polos “+” bakal nyungkeun dialog Media 'WordPress. Ti dinya, pangguna tiasa milih pikeun ngunggah gambar énggal, atanapi milih gambar anu diunggah sateuacanna tina Perpustakaan Media, sapertos aranjeunna upami aranjeunna lebetkeun gambar kana postingan. Saatos gambar parantos réngsé diunggah atanapi pangguna parantos milih gambar, aranjeunna kedah pencét tombol "Kirim ka Gambar Rotator". Sakali sadaya gambar anu dipikahoyong parantos diunggah, éta gampang pisan diatur.

Gambar Rotator Widget

Ngalangkungan nami gambar bakal nembongkeun tooltip anu ngandung gambar. Kami henteu hoyong ngaganggu setélan widget, janten kami mutuskeun yén ngamuat sadaya gambar kana wadah setélan sanés pilihan. Kaputusan urang pikeun nempatkeun gambar kana sawangan tooltip dibayar dua kali: pangguna henteu kedah ngantosan gambar dimuat sateuacan tiasa ngédit, nyusun ulang, jst…; sareng éta ngajaga antarmuka urang bersih, anu ngajantenkeun gampang diurutkeun sareng dihapus.

Asihan semudah diklik dina rohangan kosong dina daptar daptar gambar teras nyeret kana posisi anu dipikahoyong. Bayangkeun kumaha saéna ieu upami urang ngamuat gambarna (sadayana kalayan babandingan anu béda) langsung kana wadah setélan.

Pikeun mupus gambar tina widget, pencét tombol "-" anu aya di gigireun gambar anu anjeun badé hapus. Émut yén anjeun kedah pencét "Simpen" atanapi henteu salah sahiji parobihan ieu bakal lumangsung.

Upami anjeun masihan plugin ieu, punten kéngingkeun koméntar, bug, atanapi tanggapan naon waé dina WordPress ngadukung forum(urang ngawas ieu) atanapi ku ngahubungi kami langsung.

Unduh atanapi Pasang Widget Rotator Gambar

29 Komentar

  1. 1

    Kumaha cara ngadamel ukuran gambar? Kuring perhatoskeun yén kotak unggah nyatakeun 200 × 200. Kumaha upami gambar kuring babandingan anu béda?

    • 2

      Jigana éta bakal nambahan teuing pajeulitna pikeun plugin ieu. Sareng éta moal katingali leres kusabab aranjeunna panginten henteu leres dipuseurkeun sacara horisontal, tiasa piksel, sareng sajabana

  2. 3

    Babandingan lebar anu béda tiasa dianggo, nanging babandingan jangkungna moal. Sapertos ayeuna, pikeun kéngingkeun anu pangsaéna tina widget, anjeun kedah ngadamel sadaya gambar anu anjeun rencanana nganggo jangkungna sami.

    Dina siaran salajengna kuring bakal nambihan setélan diménsi pikeun widget. Anjeun tiasa milih lébar sareng jangkungna sadaya widget, sareng akibatna gambarna bakal dirobih ukuranana saimbang.

  3. 5
  4. 9
  5. 10

    Abdi hoyong pisan ngagunakeun plugin ieu, tapi nalika kuring unggah gambar, kuring henteu ngagaduhan kamungkinan 'ngirim gambar ka widget rotator', ngan ukur 'insert to post' biasa.
    Kuring parantos ngahapus sareng pasang deui plugin na, tapi dugi ka ayeuna teu tuah. Dupi anjeun kersa ngabantosan kuring?

    Kuring parantos nambihan screenshot, sareng sanaos dina basa Walanda anjeun kedah tiasa ningali yén tombol 'kirim gambar ...' leungit. Abdi ngahargaan pisan bantosan anjeun.

    Hatur nuhun,

    • 11

      Hi @google-2b6c75e336d02071c15626a7d8e31ccd:disqus ,

      Kuring ngan ukur tiasa nebak yén éta bakal meryogikeun urang ngawangun file tarjamahan. Dupi anjeun ngawartosan naon "ngirim gambar ka widget rotator" dina basa Walanda? Kami henteu badé ngarencanakeun dibébaskeun, tapi bakal nyobian nyelipkeun ieu.

      Doug

      • 12

        Hai Doug,
        Hatur nuhun pisan kana waleran anjeun anu gancang. Tarjamahan anu leres nyaéta 'invoegen in image rotator widget'.
        Abdi ngarep pisan jalan ieu. Di sisi anu sanésna, kuring henteu kapikiran nganggo 'ngirim gambar ka widget rotator' dina basa Inggris upami éta bakal méréskeun masalah.

        Pangpangna,
        Helen

      • 13

        Doug,
        Kuring gaduh sababaraha situs WP anu ngajalankeun, janten kuring nyobian rotator gambar ieu dina versi Inggris, sareng éta tiasa dianggo kalayan saé. Janten, kuring pikir anjeun leres, ieu kedah aya tarjamahna. Saé pisan upami anjeun tiasa nguriling ngawangun tarjamahan di tempat anu caket. Upami anjeun peryogi kuring narjamahkeun langkung seueur tina basa Inggris kana basa Walanda, kuring bakal senang ngabantosan.
        Patarosan anu sanés: naha aya cara pikeun ngeklik gambar supados tetep, janten jalma tiasa maca téks anu kuring tambihan? Atanapi dina gelung, ngajantenkeun kirang gancang?

  6. 14

    Ieu ayeuna diunggah nganggo kolom judul! Proyék urang salajengna nyaéta ningali naha kami henteu tiasa kéngingkeun tag jangkar tina uploader perpustakaan média pikeun dilebetkeun.

  7. 18

    Hai, Abdi hoyong ngarobih javascript pikeun gambar luntur janten hiji gambar luntur janten salajengna tibatan luntur janten bodas diantawisna. Naon anu kuring kedah robih pikeun ieu?

  8. 19
  9. 21
  10. 22

    Abdi resep plugin sareng éta tiasa dianggo pisan pikeun kuring. Hiji patarosan kuring, naha aya cara pikeun muka tautan kabuka dina jandéla anyar?

    • 23

      Hanjakalna, henteu katingalina sapertos halaman unggah média anu ngagaduhan fitur éta - urang ngan ukur nganggo dialog WordPress anu parantos diwangun. Urang tiasa ningali janten pilihan dina plugin na! Antara ayeuna sareng teras, mungkin pikeun ngalakukeun éta sareng jQuery upami anjeun ngagaduhan pangalaman dina ngalakukeun pangwangunan éta.

      • 24

        Kuring parantos nyobian naon anu parantos dianggo sareng plugins anu sanés, tapi teu tuah. Kasempetan naon waé anjeun tiasa ngawartosan kuring dimana kedah ngarobih, sareng kumaha?

        Hatur nuhun,
        Janet

    • 26
  11. 27

    Hatur nuhun pikeun plugin anu saé. Hiji patarosan - Naha aya pilihan pikeun gaduh dua conto plugin na? Abdi hoyong nganggo sakumpulan gambar dina hiji tempat sareng set gambar anu sanés dina tempat anu sanés.

  12. 29

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.