Introhive: Rencanana, Jual sareng Ngajaga sareng Jual Sosial

layar introhive

Nyusut nyayogikeun pandangan perusahaan ngeunaan hubungan sareng konsumén sareng prospek pikeun nyandak kaputusan sareng tindakan anu didorong data pikeun ningkatkeun prosés penjualan. Introhive nyambung sareng email, akun sosial, sareng data sélulér pikeun ngumpulkeun, nyetak sareng nyayogikeun data anu tiasa dipilampah pikeun ningkatkeun penjualan pikeun prospek sareng konsumén.

Introhive nyayogikeun platform anu diperyogikeun

  • rencana - ngaidentipikasi, masihan sareng ngaevaluasi konéksi penjualan anjeun ku perusahaan, industri sareng peran.
  • ngajual - ngenalkeun perwakilan penjualan ngalangkungan hubungan ayeuna ka rekening target. Ngahijikeun sareng platform otomatisasi pamasaran pikeun nyetak sareng ngutamakeun.
  • Tetep - ngaidentipikasi rekening résiko dumasar kana laporan anu nunjukkeun kakuatan hubungan langkung lami pikeun palanggan naon waé.
  • ngaluyukeun - ngahijikeun sareng Ngepaskeun skor anjeun pikeun ngarobih skor hubungan.
  • Salesforce nyangking sadaya data sareng skor Introhive kana rekening Salesforce, kontak, sareng lead.

Introhive mangrupikeun aplikasi SaaS anu sayogi dina browser wéb naon waé sareng aya aplikasi khusus kanggo ios, Android, sareng Blackberry.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.