InVideo: Nyiptakeun Pidéo Profesional Khusus Pikeun média sosial dina sababaraha menit

Témplat Pidéo Média Sosial Media sareng Editor

Duanana podcasting sareng pidéo mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun berinteraksi sareng pemirsa anjeun dina cara anu langkung pikaresepeun sareng ngahibur, tapi kamampuan kréatip sareng éditan anu diperyogikeun tiasa jauh di luar hartosna kaseueuran usaha - henteu nyebatkeun waktos sareng biaya.

Pidéo ngagaduhan sadaya fitur tina éditor pidéo dasar, tapi kalayan fitur tambahan tina kolaborasi sareng témplat sareng sumber anu aya. InVideo ngagaduhan langkung ti 4,000 témplat pidéo anu tos dilakukeun sareng jutaan aset (gambar, audio, sareng klip pidéo) anu tiasa anjeun gampang diédit, diénggalan, sareng diunduh pikeun ngabantosan anjeun dina nyiptakeun intro, outros, iklan video, atanapi sakumna pidéo anu tiasa dianggo. pikeun média sosial.

InVideo Pidéo Editor

InVideo mangrupikeun tujuan pikeun bisnis, profesional pamasaran, sareng ahli penjualan supados gampang nyiptakeun sareng nyebarkeun pidéo na. Platform anu ngamungkinkeun anjeun ngaropea akun anjeun sareng gaya desain anjeun sareng nganggo kasus supados templat éta diprioritaskeun.

Anjeun tiasa ogé ngarobih akun nganggo logo, font, sareng warna utami janten gampang dilarapkeun kana témplat anjeun. Dina unggal pidéo, anjeun tiasa ngalebetkeun alih sora, video, audio, atanapi gambar anjeun nyalira anu badé dilebetkeun - janten anjeun henteu diwatesan ku témplat atanapi perpustakaan asétna.

Anjeun ogé tiasa nyambungkeun akun Facebook, Twitter, sareng Youtube anjeun sareng nyebarkeun langsung tina antarbeungeutna saatos anjeun marios sareng nyatujuan pidéo anu parantos direngsekeun.

Kéngingkeun diskon 25% tina Langganan InVideo Anjeun

Tulisan Ngédit Pidéo

Salah sahiji pakakas anu hébat anu dipibanda nyaéta kamampuan nyalin atanapi nempelkeun téks, atanapi bahkan ngikis téks tina hiji tulisan. Janten, upami anjeun hoyong ngadamel pidéo pondok, singget anu ngahijikeun poin konci tina tulisan anjeun pikeun dipromosikeun via média sosial.

Kéngingkeun diskon 25% tina Langganan InVideo Anjeun

Ngawangun Pidéo Listicle

Salah sahiji panggunaan anu hadé tina ieu nyaéta nyieun pidéo daptar… anu cukup populér ngalangkungan média sosial. Kuring tiasa ngawangun pidéo ieu sakitar 10 menit, unggah gambar layar kuring nyalira sareng ngagunakeun salah sahiji témplat Listicle InVideo:

Antarbeungeut Storyboard pikeun nyiptakeun carita atanapi daptar teu intuitif sareng gampang dianggo. Anjeun bahkan tiasa nempelkeun kana skrip anjeun sareng nga-autogenerated dumasar kana témplat!

InVideo Storyboard / Listicle Video Editor

Kéngingkeun diskon 25% tina Langganan InVideo Anjeun

Intro sareng Outro Pidéo kalayan Logo Ngungkabkeun Citakan

Dinten ayeuna, kuring tiasa ngédit sareng ngararancang logo animasi alit ngungkabkeun pikeun kuring Martech Zone video nganggo logo InVideo ngungkabkeun témplat:

Kuring tiasa ngarobih font, garis waktos masing-masing unsur, sareng animasi pikeun ngararancang pidéo anu saé anu ayeuna kuring tiasa nambihan sadaya video anu kuring terbitkeun dina Youtube!

ngalanggan Martech Zone dina Youtube

Kumaha Cara Nyiptakeun Pidéo Tina Témplat InVideo

  1. Antarbeungeut pangguna pikeun ngamimitian pidéo anjeun saderhana pisan ... pilih témplat anu tos dilakukeun, témplat téks-ka-video, atanapi ngan mimitian ku kanvas kosong.
  2. Upami anjeun milari témplat, cukup lebetkeun sababaraha kecap konci pikeun milari hiji. Anjeun tiasa pencét sareng muterkeun masing-masing hasil pikeun mendakan témplat anu anjeun badé mimitian.
  3. Pilih diménsi pidéo - lébar (16: 9), alun-alun (1: 1) atanapi nangtung (9:16).
  4. Pék pilih, ngaropea pidéo éta, teras anjeun tiasa ngaunduh atanapi nyebarkeun langsung ka Facebook, Twitter, atanapi Youtube.

Upami anjeun hoyong ngaropea pidéo langkung jauh, ieu mangrupikeun jalan kaluar anu hadé tina pilihan platform. Bener pisan henteu aya watesan nanaon!

Upami anjeun hoyong ngaropea pidéo langkung jauh, ieu mangrupikeun jalan kaluar anu hadé tina pilihan platform. Bener pisan henteu aya watesan nanaon! Sareng… anjeun moal percanten kana harga platform ... luar biasa.

Oh… sareng kumargi anjeun a Martech Zone pamaca, anjeun bakal kéngingkeun diskon sanés 25% nalika anjeun nganggo tautan:

Kéngingkeun diskon 25% tina Langganan InVideo Anjeun

Bantahan: I am an Pidéo apiliasi (sareng konsumén) sareng Abdi nganggo tautan kuring salami tulisan ieu.


12258

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.