InVision: Prototyping, Kolaborasi sareng Workflow

hotspot komentar panineungan

Nembe, kuring nampi email sareng tautan di luhur anu nyatakeun yén jalma-jalma ngarancang email anyar sareng hoyong eupan balik kami. Kuring diklik dina tautan sareng éta mangrupikeun prototipe anu tiasa diaksés ku masarakat pikeun desain email anyar ku perusahaan. Nalika kuring nyeken halaman, aya hotspot nomer (lingkaran merah) anu tiasa diklik sareng eupan balik anu khusus pisan disayogikeun ku jalma anu nganjang ka halaman.

Kuring ngaklik hiji daérah anu kuring pikir panginten aya sababaraha paningkatan, sareng dialog dibuka kanggo kuring pikeun nuliskeun eupan balik kuring teras naroskeun nami sareng alamat email kuring. Antarbeungeut pangguna henteu meryogikeun paréntah - kuring terang sacara intuitif naon anu kuring tiasa lakukeun.

Platformna saé pisan anu kuring kedah nganjang ka halaman bumi, Mimitina. Anjeun tiasa nyobian platform kanggo 1 proyék tanpa biaya sareng teras proyek salajengna peryogi biaya bulanan anu terjangkau. Sadaya rencana na kalebet enkripsi 128 bit SSL sareng cadangan harian.

Mimitina ngamungkinkeun para pangguna pikeun unggah desainna sareng nambihan hotspot pikeun ngarobih layar statis janten prototipe interaktif anu tiasa diklik, kumplit sareng gerakan, transisi, sareng animasi. Fitur kaasup kontrol vérsi, manajemén proyék sareng prototipe pikeun wéb, sélulér sareng tablet, kamampuan nampilkeun sareng ngabagi desain, sareng alat klik sareng koméntar pikeun ngumpulkeun tanggapan ngeunaan desain.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.