Kasempetan Pemasaran Anu Luar Biasa Datang Ku IoT

Internét tina ieu Hirup

Saminggu atanapi langkung kamari kuring dipenta pikeun biantara dina acara daérah dina Internét tina ieu Hirup. Salaku ko-host tina Podcast Dell Luminaries, Kuring parantos ngagaduhan seueur ékspérimén kana komputasi Edge sareng inovasi téknologi anu parantos dimimitian. Nanging, upami anjeun milarian kasempetan pamasaran ngeunaan IoT, parukna henteu seueur diskusi online. Nyatana, kuring kuciwa kusabab IoT bakal ngarobah hubungan antara konsumén sareng bisnis.

Naha IoT Transformative?

Aya sababaraha inovasi anu bakal datang ka kanyataan anu bakal ngarobah IoT:

  • 5G Wireless bakal ngaktipkeun kecepatan bandwidth anu bakal ngaleungitkeun sambungan kabel dina jero bumi sareng bisnis. Tés parantos ngahontal kagancangan langkung ti 1Gbit / s kana jarak dugi ka 2 kilométer.
  • Miniaturization tina unsur komputasi kalayan ningkatna kakuatan komputasi bakal ngajantenkeun alat IoT calakan tanpa kedah pikeun catu daya anu kaleuleuwihi. Komputer anu langkung alit tibatan artos tiasa dijalankeun teras-terasan nganggo tanaga surya sareng / atanapi ngecas nirkabel.
  • kaamanan kamajuan anu ditempelkeun dina alat tinimbang ditingalkeun ka konsumén sareng usaha pikeun milarian terang nyalira.
  • nu biaya IoT alat-alat anu ngajantenkeun aranjeunna murah. Sareng kamajuan dina sirkuit cetak bakal ngamungkinkeun perusahaan mendesain sareng ngadamel elemen IoT nyalira - ngamungkinkeun panggunaan dimana-mana. Bahkan tampilan fléksibel OLED anu dicetak caket-caket na - nyayogikeun sarana pikeun bahkan nampilkeun pesen dimana waé.

Janten Kumaha Pangaruh Pangaruh Ieu?

Pikirkeun kumaha konsumen parantos mendakan sareng nalungtik produk sareng jasa anu disayogikeun ku bisnis salami saratus taun ka pengker.

  1. Pasar - Saabad ka tukang, konsumén ngan ukur terang ngeunaan produk atanapi jasa langsung ti jalma atanapi bisnis anu ngajualna. Marketing (sahingga namina) nyaéta kamampuanana pikeun ngajual dina pasar.
  2. Média anu disebarkeun - Nalika média sayogi, sapertos mesin cetak, bisnis ayeuna ngagaduhan kasempetan pikeun ngiklankeun diluar sorana nyalira - ka komunitasna sareng sajabina.
  3. massa Media - Média massa timbul, ayeuna nyayogikeun usaha ku kamampuan ngahontal rébuan bahkan jutaan jalma. Surat langsung, tipi, radio… saha waé anu kagungan pamirsa tiasa maréntahkeun dolar anu penting pikeun ngahontal pemirsa éta. Éta resmi, industri iklan naék jangkung ageung sareng kauntungan. Upami usaha hoyong maju, aranjeunna kedah ngalaksanakeun gerbang mayar pangiklan.
  4. Media digital - Internét sareng média sosial nyayogikeun kasempetan énggal dina tatah di média massa. Perusahaan ayeuna tiasa dianggo dina pamasaran lisan ku milarian sareng saluran sosial pikeun ngawangun kasadaran sareng hubungan sareng pemirsa anu dituju. Tangtosna, Google sareng Facebook nyandak kasempetan pikeun ngawangun gerbang kauntungan salajengna antara bisnis sareng konsumén.

Jaman Anyar Pamasaran: IoT

Jaman pamasaran anyar ampir ku urang éta langkung pikaresepeun tibatan naon anu urang tingali sateuacanna. IoT bakal nyayogikeun kasempetan anu luar biasa anu urang henteu kantos ningali sateuacanna - kasempetan pikeun bisnis pikeun jalan pintas sadaya gerbang sareng komunikasi, deui langsung sareng prospek sareng konsumén.

Dina presentasi, sobat dalit jeung Ahli IoT John McDonald nyayogikeun visi anu luar biasa tina waktos anu caket urang. Anjeunna ngajelaskeun mobil ayeuna sareng kakuatan komputasi anu luar biasa anu parantos dipibanda. Upami diaktipkeun, mobil tiasa komunikasi ayeuna sareng anu bogana, ngabéjaan yén éta anyaman sareng capé. Mobil tiasa nyarios anjeun nyandak jalan kaluar salajengna sareng nunjuk anjeun ka Starbucks anu caket ... bahkan mesen inuman karesep anjeun kanggo anjeun.

Hayu urang ngaléngkah deui. Kumaha upami, tibatan, Starbucks nawiskeun mug komuter sareng téknologi IoT anu komunikasi langsung sareng mobil anjeun, posisi globalna, sénsorna, sareng mug komuter masihan terang anjeun inuman anjeun dipesan sareng narik di jalan kaluar salajengna. Ayeuna, Starbucks henteu gumantung kana gerbang pikeun mayar sareng komunikasi sareng konsumen, aranjeunna tiasa komunikasi langsung sareng konsumen.

IoT Bakal Dimana waé, Dina Sagalana

Kami parantos ningali dimana perusahaan asuransi nawiskeun diskon upami anjeun nempatkeun alat dina mobil anjeun anu komunikasi pola nyetir anjeun ka perusahaan. Hayu urang nalungtik langkung seueur kasempetan:

  • Alat asuransi mobil anjeun nyampurkeun pitunjuk nyetir anu langkung épéktip dumasar kana kabiasaan nyetir anjeun, lokasi pikeun nyingkahan bahaya, atanapi jalan tol pikeun ngajaga anjeun aman.
  • Kotak Amazon anjeun ngagaduhan alat IoT anu komunikasi langsung sareng anjeun pikeun nunjukkeun lokasi na supaya anjeun tiasa minuhan éta dimana ayana.
  • Perusahaan jasa bumi lokal anjeun masang alat IoT di bumi anjeun tanpa biaya anu ngadeteksi badai, beueus, bahkan hama - nyayogikeun anjeun tawaran pikeun kéngingkeun jasa langsung. Sugan aranjeunna bahkan nyayogikeun anjeun tawaran pikeun ngarujuk tatangga anjeun.
  • Sakola anak anjeun nyayogikeun anjeun aksés IoT ka kelas pikeun marios tingkah laku, tantangan, atanapi penghargaan anak anjeun. Anjeun bahkan tiasa komunikasi langsung sareng aranjeunna nalika aya masalah anu penting.
  • Agén perumahan anjeun nyebarkeun alat-alat IoT di bumi anjeun pikeun nyayogikeun wisata virtual sareng jarak jauh, tiasa pendak, salam, sareng ngajawab patarosan sareng calon pembeli kapan waktos siang atanapi wengi nalika éta merenah pikeun kadua pihak. Alat-alat éta nganonaktifkeun otomatis nalika anjeun di bumi sareng anjeun nyayogikeun idin dina jadwal anjeun.
  • Panyedia kasihatan anjeun nganteurkeun anjeun sensor internal atanapi éksternal anu anjeun anggo atanapi dicerna anu nyayogikeun data kritis ka Dokter. Ieu ngamungkinkeun anjeun nyingkahan rumah sakit sadayana, dimana aya résiko inféksi atanapi panyawat.
  • Ladang lokal anjeun nyayogikeun alat-alat IoT anu nyaritakeun masalah kaamanan pangan atanapi nganteurkeun daging, sayuran, sareng ngahasilkeun ngan saukur dina waktos anu épéktip sareng anjeun. Patani tiasa ngaoptimalkeun rute ngaramal konsumsi tanpa kedah ngajual di megastores toko di sakedik harga. Patani subur sareng manusa ngahémat konsumsi minyak anu teu perlu pikeun pangiriman sareng distribusi.

Pangalusna sadaya, konsumén bakal ngagaduhan kontrol kana data urang sareng saha anu tiasa ngaksésna, kumaha aranjeunna tiasa ngaaksésna, sareng nalika aranjeunna tiasa ngaksésna. Pamakéna bakal seneng dagang data nalika aranjeunna terang yén data nyayogikeun nilai deui ka aranjeunna sareng éta ditanganan sacara jawab. Kalayan IoT, usaha tiasa ngawangun hubungan anu dipercaya sareng konsumén dimana aranjeunna terang data na moal dijual. Sareng sistem nyalira bakal mastikeun data dijaga aman sareng aman. Konsumén bakal nungtut duanana interaktivitas ogé matuh.

Janten, kumaha ngeunaan bisnis anjeun - kumaha anjeun tiasa ngarobih hubungan anjeun sareng prospek sareng konsumén upami anjeun ngagaduhan hubungan langsung sareng tiasa komunikasi langsung sareng aranjeunna? Langkung saé anjeun mimiti mikirkeun hal éta dinten ayeuna ... atanapi perusahaan anjeun panginten henteu tiasa bersaing dina waktos anu payun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.