iPerceptions: Sora Platform Palanggan

kapercayaan

Voice of Customer (VoC) mangrupikeun wawasan koléktif kana kabutuhan konsumén, kahoyong, persépsi, sareng karesep anu didamel ngalangkungan patarosan langsung sareng teu langsung. Sedengkeun wéb tradisional analytics ngawartosan kami naon anu dilakukeun ku pengunjung dina situs anjeun, analisis VoC ngajawab NAHA konsumén nyandak tindakan anu aranjeunna laksanakeun sacara online.

iPépépsi mangrupikeun platform panilitian aktif anu ngamangpaatkeun téknologi intercept dina sababaraha titik touch, kalebet desktop, mobile sareng tablet. iPerceptions ngabantosan perusahaan pikeun ngarancang, ngumpulkeun, ngahijikeun sareng nganalisis data VoC na.

iPépépsi ngahijikeun data VoC sareng wéb analytics data sapertos Google Analytics, ngamungkinkeun anjeun pikeun:

  • Lacak tingkat kapuasan pikeun grup pangunjung khusus sareng langkung saé ngaevaluasi halaman badarat, halaman kaluar, kecap konci pamilarian, sumber patalimarga sareng kampanye.
  • Ukur tingkat konvérsi ngalawan tingkat parantosan tugas pikeun kéngingkeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan siklus konvérsi. Bandingkeun tingkat kapuasan ku waktos dina situs, halaman anu didatangan, bagian anu dilongok sareng daérah géografis.
  • Nalungtik waktos dina situs ku parantosan tugas pikeun ngabédakeun antara pangunjung anu berjuang pikeun milari inpormasi sareng anu sacara positip kalibet dina situs. Kéngingkeun téks kabuka, opini tékstual anu nyata sareng tanggapan pangguna anu dikaitkeun kana analisis tingkah laku.

iPépépsi ngadukung 32 basa sareng tiasa disesuaikan sareng mérek anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.