iPhone ngalawan Pamakéan Aplikasi Sosial Android

aplikasi sosial panggunaan

Jalma-jalma leuwih Onavo nempatkeun babarengan infographic hébat ieu dina panggunaan aplikasi sosial sélulér ku platform mobile. Sababaraha candak anu langkung narik:

  • Pamilik iPhone anggo Facebook langkung seueur tibatan pangguna Android. 90% vs 63% masing-masing.
  • Pamilik iPhone nganggo aplikasi sosial sélulér langkung seueur tibatan pangguna Android.
  • Facebook mangrupikeun juara ageung dina aplikasi sosial mobile. Akuntansi 10% tina kabéh lalu lintas sélulér dina iPhone sareng 5% sadaya patalimarga seluler dina sistem Android.

Pamakéan aplikasi sosial - iPhone vs. Android Infographic

One comment

  1. 1

    Teu heran yén pamakean Google + langkung luhur dina Android, tapi kuring henteu ngarepkeun béda-béda sapertos panggunaan Facebook antara pangguna iPhone sareng Android - pikaresepeun pisan. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.