PhoneGap: Pangembangan Aplikasi Mobile Palang-Platform

Upami anjeun parantos ngalaman pangalaman ngembangkeun dina sababaraha bahasa, sajaba ti tujuan C, anjeun panginten bakal kéngingkeun réaksi anu sami anu dilakukeun ku jalma ieu:
objektif-c.png

Abdi mésér buku sareng maca, nonton pilem, dipasang dina IEUH sareng kuring masih teu tiasa ngambah jalan kana aplikasi anu sacara sederhana nyatakeun, "Hello World!".

Syukur yén aya sababaraha pamekar anu calakan luar biasa anu terang yén ieu sareng ngagaduhan solusi anu saé. Kusabab kaseueuran pamekar anu ngembangkeun pikeun wéb ayeuna, hiji grup anu ngagaduhan bakat ngagaduhan solusi anu hadé, PhoneGap.

PhoneGap mangrupikeun alat pamekaran sumber kabuka pikeun ngawangun aplikasi mobile gancang sareng gampang ku JavaScript. Upami anjeun pangembang wéb anu badé ngawangun aplikasi sélulér dina HTML sareng JavaScript bari tetep ngamangpaatkeun fitur inti dina iPhone, Android sareng Blackberry SDKs, PhoneGap nyaéta pikeun anjeun.

Hatur nuhun ka Stephen Coley pikeun tip na!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.