iPhone dina Flickr: Langkung ti 15,000 poto sareng naék

Sareng sadaya hype iPhone (kuring henteu kéngingkeun hiji), panginten pikaresepeun pikeun ningali kagiatan dina Flickr sareng sabaraha jalma anu nempatkeun poto naha ngeunaan iPhone atanapi iPhone-na. Kuring kaget ningali langkung ti 15,000 poto iPhone anu dipasang dina Flickr!

Pikeun pamaca RSS kuring, pencét ngaliwatan ka pos pikeun ningali pintonan slaid:

Tim Apple Marketing leres-leres pantes bonus dina hiji ieu!

8 Komentar

  1. 1
    • 2

      Jigana Apple luhung dina manipulasi jalma kalawan pamasaran maranéhanana. Dimana seueur perusahaan konsentrasi dina produktivitas sareng mulang kana investasi, Apple konsentrasi dina 'keren'. Aranjeunna museurkeun kana 'kahayang' vs 'kabutuhan', sabalikna tina norma.

      Kitu cenah, Apple gaduh sajarah anu panjang pisan pikeun ngajantenkeun hal-hal 'dijalankeun' pertama kalina sareng ngalaksanakeun inovasi kana produkna. Kuring geus poked fun dina mesin Apple rada saeutik.

      Ningali ka tukang, sanaos… Kuring ayeuna gaduh AppleTV (anu kuring lalajo saloba TV biasa), MacBookPro, sareng G3 (peryogi bantosan) sareng G4 (ogé peryogi bantosan). Dua taun ka tukang, kuring teu boga nanaon Apple!

      Abdi henteu ngarencanakeun kéngingkeun iPhone iraha waé pas. Ieu ngan hiji kamewahan nu kuring teu bisa mampuh ayeuna. Ayeuna… upami dunungan kuring hoyong ngarobih éta…. 🙂

      Thanks!

      • 3

        ?jeung hal aneh (anu masih surprizes kuring sanggeus manymany taun jeung komputer) nyaeta iPhone boga kakuatan processing leuwih ti G3. (Ngobrol ngeunaan éta, kumaha anjeun kéngingkeun G3 dua taun ka pengker?)

        Abdi ogé hoyong chip yén Apple leuwih ti "cool". Leres, aranjeunna ngadamel gear anu saé, tapi inti pikeun kuring nyaéta "gawéna". Aranjeunna teu cocog sakumaha PCS, tapi giliran anjeun meunang hal anu hade out of the box. Anjeun moal nampi seueur parameter anu anjeun tiasa nga-tweak. Panginten tiasa nyarios: Microsoft percaya yén ngantepkeun pangguna gaduh seueur pilihan. Apple yakin yén kalolobaan pamaké kirang terang ngeunaan kahirupan batin komputer, sahingga insinyur Apple ngadamel pilihan pikeun anjeun.

        Pikeun sababaraha padamelan Mac langkung saé, pikeun anu sanés mangrupikeun PC. Untungna, garis geus jadi leuwih kabur telat.

        Boh KIA sareng Mercedes nyandak anjeun ti A ka B. Ngan rada langkung nyaman dina anu sanés…

        • 4

          Hi Foo,

          Muhun nempatkeun! (Abdi nembe ngagaduhan G3 sareng G4 - éta carita anu panjang, tapi duanana peryogi seueur padamelan supados tiasa pulih deui… tambah kuring peryogi sababaraha monitor, keyboard, jsb. )

          Doug

  2. 5

    Hehehehe, Apple ngajadikeun hal "cool" sabalikna misalna pikeun IBM / Lenovo Thinkpads, nu saukur "karya", jeung "karya" jauh béda ti "cool" 🙂

    • 6
    • 7

      Kuring ngagaduhan Thinkpad rada lami sareng éta saé. Éta bata, tapi kuring ngagaduhan 3 Sistem Operasi (Windows 2000, Win 98, sareng OS / 2). Kenangan anu pikaresepeun. Abdi gaduh MacBookPro ayeuna sareng éta mangrupikeun laptop anu pangsaéna anu kuring kantos gaduh - sanaos kuring pundung pikeun nempatkeun éta di toko salami sababaraha dinten. (Apple ngancikna gancang pisan - kuring kagum).

  3. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.