Puncak 10 Kudu Aplikasi Poto iPhone

kaméra iphone

Abdi sanés fotografer anu saé sareng ngajalankeun kaméra propésional jauh pisan, janten kuring rada curang ku ngagunakeun iPhone sareng sababaraha aplikasi karesep. Tina aspék pamasaran, nyayogikeun gambar langsung kana padamelan anu urang lakukeun, tempat-tempat anu urang didatangan, sareng kahirupan anu urang hirup nambihan tingkat transparansi anu dipikaresep ku klien sareng pengikut urang.

Pikeun kalibet sareng komunitas urang, poto-poto janten konci. Abdi dorong unggal perusahaan pikeun ngabagi karyawanna! Ieu mangrupikeun rincian tina aplikasi iPhone karesep kuring.

kamera

Leres, kuring terang kaméra éta hadir sareng ios tapi pilihan pikeun nyandak gambar panorama anu luar biasa. Pikeun nyandak poto panoramik, klik tombol pilihan nalika kaméra anjeun kabuka. Ieu poto anu kuring candak dina konsér anu kuring énggal-énggal.
Vegas panungtungan

Instagram

Teu aya aplikasi poto sanés anu ngajantenkeun saderhana pisan pikeun ngabagi gambar sacara sosial. Abdi resep yén kuring tiasa nyorong poto langsung ka Twitter, Facebook sareng Foursquare langsung ti Instagram tinimbang moro sareng mendakan poto-poto éta sareng aplikasi anu sanés. Pangabisa diwangun pikeun nerapkeun saringan sareng kabur tiasa ngajantenkeun anjeun siga pro!

poto instagram

Kamera +

Aya sababaraha fitur anu henteu diijinkeun ku kaméra dasar anu pikaresepeun, sapertos nambihan timer sareng nyandak poto. Kaméra + ngagaduhan sababaraha alat anu luar biasa pikeun ngabantosan anjeun nyaring, museurkeun sareng nambihan kajelasan kana poto anu anjeun candak, ogé kamampuan ngalereskeunana. Mangrupikeun alat pro anu diwangun pikeun amatir!

kaméra pl poto

Lénsa Grid

Grid Lens ngamungkinkeun anjeun nyandak kumpulan poto sareng nempatkeun éta dina hiji gambar. Anjeun tiasa milih sareng ngarobih tata perenah, teras nyandak unggal poto ku ngaklik langsung, teras simpen, bagi atanapi surélék produk réngsé. Ieu ngajantenkeun ngabagi sakedik kempelan saderhana sareng gampang!

ngiringan

ColorSplash

ColorSplash ngamungkinkeun anjeun ngaleupaskeun warna tina porsi poto anu anjeun candak. Aplikasi na gampang pisan dianggo - kantun ngalegaan poto teras sered ramo dimana anjeun hoyong ngusap warna na. Gambar anu réngsé tiasa katingali endah pisan - ieu mangrupikeun salah sahiji putra abdi sareng kabogohna jogét.

kolorplash

di luhur

Naha anjeun kantos gaduh poto anu nyungkeun caption? Éta anu Dianggo pikeun ... nyayogikeun roda navigasi anu saé pisan anu ngamungkinkeun anjeun nambihan tulisan anu hadé pikeun poto anjeun dina sababaraha menit.

di luhur

Snapseed

Snapseed nawiskeun sababaraha saringan menarik sareng alat panyuntingan standar pikeun gambar anjeun. Kadali anu kawates anu berkesan sareng kagunaanna lumayan inovatif.

snapseed

Blénder

Blénder ngan ukur naon anu dicarioskeun ... ngamungkinkeun kamampuan pikeun nyampur sababaraha gambar babarengan. Ieu campuran Chicago… nyetir ka kota sareng ningali éta.

nyampur

Aviary

Disarankeun ku Nat Finn, Kuring bahkan henteu sadar yén Aviary ngagaduhan aplikasi ios. Anu ironisna nyaéta kuring resep kana aplikasi iPhone langkung saé tibatan versi wéb! Aviary ngagaduhan seueur fitur, tapi ogé ngagaduhan stiker anu tiasa dianggo pikeun nambihan callouts (atanapi kumis) kana gambar anjeun.

raja douglas

Photoshop Express pikeun iPhone

Saran anu sanés ti Nat sareng hiji anu sakuduna mah kalebet… Photoshop Express. Éditan profesional anu tiasa anjeun anggo ku Photoshop Express tiasa sayogi dina sababaraha alat sanés di luhur, tapi gampang digunakeunana luar biasa. Tambihkeun saringan, pigura sareng épék sakedik deui sareng anjeun saéstuna ngagaduhan suite éditan poto anu saé.

katie

Naha anjeun ngagaduhan aplikasi iPhone sanés anu saé dianggo?

9 Komentar

  1. 1

    Aviary. Éta sadayana ngeunaan anu ngadamel meme. Sareng éta ngagaduhan kabur sareng retouching alat tapi anu paling hébat nyaéta éta ngagaduhan sindikasi. Facebook, twitter, flicker… dina hiji waktos. Ampir tiis sakumaha Instagram urang

    Ayeuna, anu mimiti anu ngantep kuring sindikat kana halaman Facebook ad google plus WINS!

    • 2
      • 3

        hehehe. éta saé saé. Aplikasi mayar, tapi pikeun anu ngadamel meme sareng sisipan téks éta teu aya hargana. Ogé Photoshop Express sareng InstaPicFrame anu henteu kunanaon. Aviary ngagaduhan pangsaéna pangsaéna.

  2. 4

    Pariksa aplikasi iPhoneography énggal kami, Hipsta Hipster Cam di http://www.hipster-camera.com Kami pikir kami gaduh corak anu cukup keren dina aplikasi fotografi iphone anu biasa ku gaduh saringan aslina anu teu aya wates anu didamel sacara langsung.

  3. 5
  4. 6
  5. 7

    Aplikasi Apdet Poto iPad Instafusion Top !!! Instafusion mangrupikeun Aplikasi Pangédit Poto Pangsaéna sareng Aplikasi Heboh pikeun Ngédit Poto dina iPhone !!!

  6. 8
  7. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.