WordPress iPhone Plugins: Admin sareng Téma

Kusabab ngamutahirkeun blog abdi sareng nempatkeun WordPress dina Amazon S3, Abdi parantos tiasa miceun plugins cache. Plugin cache dilakukeun sacara goréng dibandingkeun pikeun ngadorong sadaya gambar kuring ka S3. (RUU bulan kahiji kuring: $ 0.50).

Kuring sadar yén cache tiasa meres sababaraha kinerja tambahan tina situs abdi ... tapi éta bakal ngeureunkeun kuring tina ngamutahirkeun situs kalayan kustomisasi pikeun iPhone, Blackberry, sareng alat sélulér sanés. Masalahna nyaéta saurang pangunjung tiasa nganjang ka halaman dina alat genggam, éta bakal di-cache, sareng jalma anu salajengna dipasihan versi genggam anu sami dina peramban lengkepna. Téma cache sareng dinamis henteu saé campuran.

iPhone-preview.png Plugin anu munggaran anu kuring mendakan pikeun ngaoptimalkeun téma pikeun iPhone, Blackberry, sareng alat genggem anu sanés nyaéta Édisi Mobile WordPress plugin.

Plugin ieu dikembangkeun ku Rame Paporit. Kuring diuji plugin na dina iPod Touch sareng Blackberry kuring sareng duanana pintonan endah pisan. Salam kanggo pamekar plugin ieu pikeun ngaoptimalkeun pandangan sareng navigasi pikeun Safari boh dina iPhone atanapi iPod Touch ogé Blackberry sareng alat sanés.

Hiji catetan dina masang plugin ieu, peryogi masang anu sanés tibatan kaseueuran plugins. Anjeun kedah unggah heula téma kana diréktori téma, teras unggah sareng aktipkeun plugin na. Untungna, panulis bahkan masihan terang ka anjeun nalika anjeun salah masang. 🙂

Administrasi iPhone WordPress

iphone-wordpress-admin.png Plugin iPhone anu pikaresepeun anu sanés kuring mendakan WPhone. WPhone saleresna ngamungkinkeun anjeun ngatur WordPress sapinuhna dina hiji panel administrasi dioptimalkeun pikeun Safari dina iPhone atanapi iPod Touch. Énggal pisan!

Kuring henteu acan masang plugin ieu kusabab biasana ngalakukeun sababaraha 'tinkering' canggih pikeun masing-masing tulisan kuring, tapi pikeun anjeun anu milari sababaraha kahadéan iPhone WordPress, ieu katingalina mangrupikeun plugin anu saé!

Nalika sistem manajemén kontén teras-terasan mekar, kuring ngarepkeun yén pangembang ngahijikeun panyungsi mobile sareng integrasi alat sélulér salaku bagian tina strategi aranjeunna. Carl Weinschenk gaduh artikel hébat anu ngajelaskeun perang browser seluler anu bakal datang.

Kalayan Opera Mobile diunduh langkung 40 juta kali sareng iPhone ayeuna nyatakeun 0.19 persén browsing di dunya ... optimasi mobile bakal langkung seueur janten kaunggulan kalapa!

4 Komentar

  1. 1

    Situs ieu pinuh ku inpormasi penting pisan pikeun pamekar aplikasi iPhone sareng pangguna. Kuring yakin seueur jalma anu nganjang kana situs ieu ogé bakal resep. Ngahaturkeun nuhun ka administrator sareng nu gaduh situs ieu. Ieu bakal masihan langkung seueur inpormasi pikeun pamekaran industri iPhones.

  2. 2

    Situs ieu pinuh ku inpormasi penting pisan pikeun pamekar aplikasi iPhone sareng pangguna. Kuring yakin seueur jalma anu nganjang kana situs ieu ogé bakal resep. Ngahaturkeun nuhun ka administrator sareng nu gaduh situs ieu. Ieu bakal masihan langkung seueur inpormasi pikeun pamekaran industri iPhones.

  3. 3

    Situs ieu pinuh ku inpormasi penting pisan pikeun pamekar aplikasi iPhone sareng pangguna. Kuring yakin seueur jalma anu nganjang kana situs ieu ogé bakal resep. Ngahaturkeun nuhun ka administrator sareng nu gaduh situs ieu. Ieu bakal masihan langkung seueur inpormasi pikeun pamekaran industri iPhones.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.