Mangrupikeun Rencana Bisnis Visual anu pas pikeun anjeun?

Depositphotos 8516542 s

Indiemark mangrupikeun agénsi pamasaran email, sareng usaha bisnis katilu kuring. Dua usaha munggaran kuring ngamimitian lalaunan, tumuh sacara organik, sareng kabeneran duanana dipungkas ku Big Bang. Ayeuna yén perekonomian parantos ngancik, Indiemark siga anu sami.

Dugi ka ayeuna, kuring parantos ngamimitian (tapi henteu kantos bérés) puluhan rencana bisnis klasik. Anjeun terang… 25-halaman macem-macem téks-euyeub. Sigana mah éta kusabab kuring leres-leres brained atanapi teuing teu sabar atanapi duanana. Janten biasana kuring ngan ukur jangjangna sareng "garis besar bisnis", tapi cicingeun ngarepkeun kuring parantos nyayogikeun waktos pikeun nyusun strategi jangka panjang sareng pondok kuring kalayan langkung jéntré.

Janten waktos ayeuna kuring parantos nyusun rencana bisnis visual.

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan pérsi handap. Éta ogé hadir sareng pendamping Tactical Guide, anu teu aya di dieu. Éta juicy teuing.

Rencana Usaha Visual

Punten ... carioskeun naon anu anjeun pikirkeun!

6 Komentar

  1. 1

    Kuring satuju - ieu mangrupikeun gagasan anu saé, salami éta dibarengan ku langkung seueur detil "juicy" (sakumaha anjeun nyauran). Henteu janten masalah saha anu anjeun targetkeun (mis. Kapitalis ventura, bidadari, bank, poténsial pagawé, sareng sajabana), jalma-jalma katingali sareng, kuring yakin, bener-bener ngahargaan kreativitas dina nganyatakeun jinis-jinis eusi tradisional (misal rencana bisnis). Karya anu saé, témbal! 😀

  2. 2
  3. 3

    Kuring bagikeun tujuan anjeun pikeun kéngingkeun rencana bisnis cekap janten mangpaat. 25 halaman? Teu aya anu kantos maca. 1 halaman? Éta bakal dipasang di gigir monitor saha waé sareng sering dianggap.

    Kitu cenah, kuring henteu nganggap conto ieu jalan. Abdi BENER resep sapertos éta ngahartikeun ékosistem stakeholder, masing-masing ngagaduhan kabutuhan sareng tingkah paripolah anu béda. Nanging, éta tetep dina tingkat anu luhur teuing. Éta langkung saé jepretan tibatan rencana, teuing naon sareng Saha, henteu cekap tina Kumaha.

    Rencana bisnis anu épéktip - sareng éta tiasa dilakukeun dina hiji atanapi dua halaman - kedah nyambungkeun misi sareng tujuan tingkat luhur sareng taktik sareng tindakan khusus. Anjeun parantos nangtang pamikiran kuring ku ngalebetkeun diskusi anu sapertos ngeunaan Saha, tapi tungtungna, kuring henteu ngaraos anjeun parantos jauh pisan pikeun ngajantenkeun ieu kalaksanakeun.

    Hoyong teras-terasan ngabahas!

    mp gorengan
    info@fastgrowth.biz

  4. 4

    @mark Anjeun leres. Pembantu visual ieu ngan ukur nyayogikeun pikeun tim kami (sareng ngingetkeun urang) tempat awam, atanapi Alam Semesta siga ayeuna. Anu leungit nyaéta tujuan, tugas, sareng patokan urang. Jalma-jalma cicing dina pengikat tilu cincin pendamping anu dilabélan salaku 'Operasi Taktis'. Éta ogé kalebet téks / grapik sareng ringkesna pisan, tapi langkung tiasa diédit sareng adaptasi.

    @Katie sareng @Dave Nuhun kana kecap anu alus. Kuring leres-leres resep sareng nguntungkeun tina prosés ieu. Tambih Deui, éta pikaresepeun.

  5. 5

    Upami teu aya sanés anu ngagaduhan kuring mikir. Abdi anyar kana hal rencana bisnis sareng ngalaman heck tina waktos ngarengsekeun Bp standar. Ieu mangrupikeun hal anu kuring tiasa lakukeun, hal anu kedah ngabantosan ngarobih halangan anu sigana kuring parantos ngawangun sakitar perencanaan bisnis "khas". Utamana lamun éta sanés anu kuring hoyong gaduh.

    Hatur nuhun pikeun babagi.
    Jeremy

  6. 6

    Nyarioskeun carita supados sadayana bakal ngartos rencana bisnis / stratégi sahingga anjeun ngagaduhan kasempetan langkung hadé pikeun dilaksanakeun sacara suksés.

    Hatur nuhun sharing
    Jason

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.