Naha Copernicus atanapi Aristoteles ngajalankeun Usaha anjeun?

kopernicus

Aya sababaraha bisnis anu kuring damel sareng… sareng saur kuring anu kuring paling resep nyaéta jalma anu ngaku yén éta henteu sakumaha pentingna konsuménna. Sababaraha anu sanésna bahkan henteu ngaku yén aya nasabah.

Copernicus parantos dikenalkeun salaku bapak astronomi modéren saprak anjeunna nyatakeun hélikentrisme kusabab geocentrism. Kalayan kecap séjén, panonpoe mangrupikeun pusat sistem planet urang, sanés Bumi. Éta pitenah sareng anjeunna ngalawan budaya budaya sadaya anu aya hubunganana sareng agama dina waktos éta. Tapi anjeunna leres.

Upami anjeun hoyong ngajawab misteri alam semesta bisnis anjeun, anjeun panginten badé naroskeun heula ka diri nyalira ngeunaan kumaha bisnis anjeun dijalankeun. Henteu ngenalkeun palanggan anjeun salaku pusat bisnis anjeun sareng langkung penting tibatan saha waé dina éta nyababkeun omzet karyawan, omzet pelanggan, sareng antukna tiasa ngakibatkeun musibat bisnis anjeun.

 
Aristoteles
Copernicus
Results Kumaha kaayaan urang? Kumaha kaayaan palanggan urang?
pamakéan Aranjeunna salah ngagunakeun éta. Kumaha urang tiasa nampung éta?
harga Urang kedah ngecas langkung. Naon nilai produk atanapi jasa kami ka klien kami?
ingetan Naha anjeun ngantunkeun kami? Naha urang ngalakukeun sagala anu dipikabutuh pikeun ngajaga anjeun?
mitra Naon anu aranjeunna parantos lakukeun pikeun urang? Naon anu tiasa urang laksanakeun pikeun mastikeun kasuksesan aranjeunna?
pagawé Aranjeunna henteu pas. Karyawan urang ngajantenkeun urang suksés.
perhitungan balanja Kéngingkeun persetujuan. Anjeun bakal tanggung jawab.
Marketing Langkung ngarah. Identipikasi prospek anu pasti urang tiasa bantosan.
Kualifikasi Kalungguhan Naha prosés kartu kiridit na? Naha urang bakal ngajantenkeun aranjeunna suksés?
Kalenturan Pagawé Naon anu buku panduan nyarios? Kumaha urang tiasa memotivasi sareng ningkatkeun produktivitas?
taktik Henteu tiasa dianggo… batur Re-org! Pamingpin urang nampilkeun rencana 5 taun na.
Fitur Aranjeunna nyalin kami! Naon anu urang damel dina salajengna?
Hubungan masyarakat Kéngingkeun perhatosan. Kéngingkeun sayang.
Dursasana Sosial Boga IT meungpeung sadayana! Ajak karyawan pikeun kalibet!

Naon jenis perusahaan anjeun? Dina jaman ayeuna média sosial, cukup saderhana pikeun dicarioskeun. Upami ideu anjeun ngeunaan média sosial ngagorowok pesen anjeun ka palanggan anjeun, anjeun panginten dijalankeun ku Aristoteles. Upami pesen anjeun nyatakeun kasuksésan konsumén anjeun, anjeun dijalankeun ku Copernicus. Butuh waktu dunya 1,800+ taun pikeun milarian terang ... mudah-mudahan henteu nyandak usaha anjeun salami.

2 Komentar

  1. 1

    Babandingan pinter, Doug. Neruskeun babandingan, Henry Ford dimimitian salaku Copernicus sareng janten Aristoteles sakedap, sareng akhirna kapaksa deui kana kanyataan alam bisnis Copernican. Béda sareng abad ka-14, jalma anu nuturkeun pendekatan anu henteu dipusatkeun ku konsumén pikeun bisnis ulah tarréd & dibarengan ku kapercayaan. Aranjeunna bangkrut atanapi digugat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.