Naha Parkir Domain Patut?

parkirHenteu… atanapi meureun henteu. Sanés kanggo abdi, kumaha waé ogé.

Naon Parkir Domain? Éta nalika anjeun gaduh ideu anu hadé pikeun nami domain, anjeun parios pikeun ningali naha éta dipésér. Éta henteu ... janten anjeun ngagaleuh. Daripada ngamangpaatkeun domain pikeun halaman wéb, anjeun 'parkir' na. Parkir domain mangrupikeun cara panghasilan tambahan sareng sababaraha pamilik nami domain panggedéna ngahasilkeun jutaan. Aya dua cara pikeun ngahasilkeun artos ku parkir domain:

  1. Jalma-jalma kadang ngetik a URL daripada milarian deui. Upami anjeun ngagaduhan nami domain, anjeun tiasa nempatkeun iklan anu lumaku dina halaman badarat. Upami jalma klik kana iklan, anjeun bakal dibayar ku pangiklan.
  2. Jalma-jalma hoyong nami domain, janten aranjeunna ngajantenkeun anjeun tawaran.

Nalika kuring maca tulisan dinten ieu, éta ngingetan kuring ngeunaan tés ngeunaan bisnis ieu anu kuring peryogi lapor deui. Langkung sataun katukang, kuring maca ngeunaan sababaraha situs dina majalah Business 2.0 anu nawiskeun sumberdaya Parkir Domain. Dina waktos éta, Sedo mangrupikeun salah sahiji perusahaan parkir domain anu teu aya biaya sateuacanna. Kuring nyerat tulisan blog anu nyatakeun yén kuring bakal nembalan.

Nami domain anu kuring paling tuah nyaéta navyvets.com. Saatos sataun gaduh domain diparkir, kuring ngagaduhan 93 hits anu ngajantenkeun $ 1.22 kalayan henteu nawiskeun kanggo harga jual $ 2,500. Kusabab kuring mayar $ 14.95 per taun pikeun unggal pembaruan domain, éta karugian anu saé.

Éta mangrupikeun tautan anu pangsaéna mah.

Tangtosna aya cara ngajantenkeun ieu leres-leres hasil. Upami kuring ngagaduhan rébuan nami domain diparkir ku pendaptaran anu nawiskeun harga anu langkung handap, kuring ngatur iklan nyalira ... panginten nempatkeun kontén dina situs kalayan sababaraha iklan perilaku - kuring tiasa nguntungkeun. Upami kuring ngadamel dolar unggal taun dina unggal nami, kuring tiasa ngagaleuh 100,000 nami sareng ngahasilkeun penghasilan anu rapih. Tapi kuring henteu gaduh waktos kanggo ngalakukeun éta. Ogé, nami pangsaéna parantos parantos dibeli janten peryogi seueur waktos pikeun ngan saukur ngantosan dina domain anu kadaluwarsa atanapi seueur artos kanggo nyobian mésér anu sanés anu tiasa ngahurungkeun dua atanapi dua uang.

Janten, karir parkir domain kuring ampir réngsé. Témbak terakhir kuring nyaéta nempatkeun domain pangsaéna kuring di Sedo pikeun $ 39 kanggo gaduhna dina halaman payun kanggo ningali naha kuring tiasa mendakan pembeli. Kuring bakal nunjuk sésana domain kuring ka blog ieu, anu ngahasilkeun tingkat klik-tayang anu langkung saé dina iklanna tibatan Sedo ($ 0.10 EPC). Kuring badé terang kumaha jalanna!

12 Komentar

  1. 1

    Anjeun parantos nunjukkeun sababaraha masalah anu leres parkir domain ” sakumaha ayeuna aya. Anjeun kedah gaduh sababaraha domain patalimarga tinggi atanapi sajumlah domain anu langkung saé tibatan mayar nyalira.

    Di sisi anu sanésna, sababaraha domain kuring sacara rutin langkung hadé diparkir tibatan anu dilakukeun ku eusi sareng iklan AdSense dina iklanna.

  2. 2

    Parkir Domain TIDAK GAMPANG, ngan ukur nyéépkeun waktos, kacuali anjeun ngagaduhan 100+ 200+ domain anu saé kanggo dicobian, didaptarkeun sababaraha domain sareng hoyong kéngingkeun untung mangrupikeun impian, tong nyéépkeun waktos

  3. 3

    Upami nami domain ngahasilkeun langkung seueur pendapatan tibatan biaya reg éta pasti pantes diparkir. Milarian 100 jinis domain ieu sareng anjeun tiasa ngahasilkeun pendapatan anu saé

  4. 4

    Upami anjeun nganggo perusahaan Parkir Domain aranjeunna nyandak bagian tina pendapatan anjeun! Upami anjeun janten host skrip parkir domain anjeun nyalira (sapertos anu tiasa dimanfaatkeun tina http://www.domainzaar.com ) anjeun nyimpen 100% tina pendapatan iklan anjeun… ogé aranjeunna ngajalankeun promosi NAMA GRATIS .COM DOMAIN sareng FREE EXPIRED DOMAIN FINDER SOFTWARE dugi ka akhir Mei 2008. parios deui http://www.domainzaar.com

    • 5

      Henteu tahan nolak koméntar didieu ngeunaan domainzaar.

      Ya ampun. Naon runtah artos. Khusus artos mah, $ 100.

      Thomas - atanapi naon waé namina - parantos ngabantosan pisan pikeun silih tukeur email nalika kuring nyobian mayar TAPI saatos ngaunduh… .. halo saha waé ka bumi ??? Seueur email anu langsung sareng ngalangkungan formulir kontak halaman wéb na. Teu nanaon! Teu aya waleran.

      Naon bummer a!

      Naskah ieu IMHO runtah $ 100.

      Aya skrip gratis anu sayogi anu leres-leres tiasa dianggo.

      Entong runtah artos anjeun anu dikerjakeun pikeun ngirim domainzaar.

  5. 6

    Kuring nuju ti domainzaar taun kamari, kasalahan paling ageung.

    Kuring ngagaduhan nami domain anu sopan (bas3.com) sareng masang parangkat lunak domainzaar di dinya, minggu payun, aya anu ngabajak DNS abdi sareng nunjuk ka halaman wéb na. DZ ngajaga kecap akses admin dina polos dina file téks anu tiasa diaksés.

    Kuring naros ka programmer pikeun ngalereskeun ieu, ngantosan 2 bulan teras lungsur.

    Kuring ayeuna nuju damel solusi anu di host pikeun parkir domain, anu tiasa gancang nyebarkeun kata kunci 5 halaman halaman dina sakitar sakitar sakitar menit, kuring mikir kumaha carana ngeusi batre, naha kuring kedah nyandak% tina luhur? naha kuring kedah mayar biaya taunan pikeun sajumlah domain anu kawates? naha kuring kéngingkeun éta salaku produk anu tiasa diunduh?

    ieu mangrupikeun hal anu kuring kedah naroskeun ka diri kuring, coder parantos kenal sareng webapps aPI anu tiasa dianggo di saluruh jaring, kuring ngan ukur kedah ngararancang sareng masarkeunana.

  6. 7

    Domain Zaar mangrupikeun pura-pura, palsu, sareng kasalahan pikeun saha waé anu nganggap mésér produk. Parangkat lunak henteu jalan sakumaha anu dijelaskeun sareng teu aya dukungan. Upami anjeun henteu keberatan berpisah sareng $ 99 payun sareng lakukeun ... produk anjeun moal jalan leres sareng moal pernah nguping nanaon ti lalaki Zaar Scam deui. Kota scam.

  7. 8

    Hai barudak,

    Sadayana lepat. Coba fabulous.com sareng hitfarm.com - kedah asup kana program premiumna, sanaos. Dimimitian sababaraha taun ka pengker, ayeuna ngajantenkeun 12,000 / sasih ka bumi, 23,000 / mo kotor.

  8. 9

    Parkir domain kanggo jalma anu teu tiasa ngadamel microsites otomatis pikeun nami domainna. Kontra tina parkir domain nyaéta anjeun ngan ukur 30% poténsi anjeun sareng anjeun henteu ngawangun faktor umur pikeun domain anjeun.

    Douglas, hatur nuhun kana diskusi ieu. Naséhat leutik, upami anjeun henteu kabeuratan: robihkeun registrar anjeun. Kuring pernah mayar langkung ti $ 8 dugi ka $ 9 kanggo pembaruan. $ 14.95 jauh teuing, jalan teuing !!! Anjeun tiasa sacara gampang ngahémat $ 6 kanggo unggal nami domain. Sora kacang pikeun hiji domain tapi pasihan itungan gancang upami anjeun ngagaduhan, sebutkeun, 100 atanapi 1000 nami domain ... Seueur domain anu ngalungkeun mobil anyar sareng liburan méwah di pendaftar anu mahal 🙁

  9. 10

    Ieu tulisan blog anu paling pikaseurieun ngeunaan domain sareng parkir domain anu kuring kantos baca. Parkir domain ngagaduhan kalepatan sareng kaleungitan hérang unggal taun tapi nami domain generik anu saé saéna masih ngasilkeun artos anu saé (anu mangratus ratusan dugi rébuan dolar sapoé henteu sapertos conto bodo anjeun tina hiji per 100,000 nami domain anu bakal rugi pisan nalika anjeun nyababkeun biaya pembaruan.) Sareng dumasarkeun pendapat anjeun ngeunaan ngalobakeun perairan domain kalayan nami domain anu saé pisan anu domainer anu pernah bakal repot-repot gaduh taman nyalira mangrupikeun kalepatan anu sanés. Upami aya, sareng domainer naon waé anu ngabéjaan anjeun, anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan langkung saé pikeun monetisasi sareng / atanapi flipping domain anjeun ku ngembangkeun éta. Ngan ukur sababaraha jinis ngaran domain generik anu saé nalika diparkir sareng navyvets.com sanés salah sahijina. Langkung saé ngabandingkeun apel sareng apél tibatan ngabandingkeun apel sareng brokoli. Ngan ukur nyarios

    • 11

      Wah - teu yakin kuring pantes hadiah pikeun 'tulisan blog anu paling matak pikareueuseun'. Kuring satuju sareng anjeun, saleresna. Kuring ngan ukur nyarios sanés pikeun kuring sareng kuring nyayogikeun sababaraha dokuméntasi anu ngadukung. Jalma anu sanés panginten tiasa janten perusahaan anu nguntungkeun ... ngan sanés kuring.

  10. 12

    Nami Domain Konsep Parkir Dibantuan Kuring Didatangan Sedo .. Situs Pikeun nami Domain detailing PARKING. Éta Saé .U ogé Tiasa Mésér nami Domain Dina situsTucktai.com& jual di Nganggo Registrasi Massal. U tiasa Nyiptakeun Situs Pikeun nami Domain Parkir & ngajual u ogé tiasa janten Reseller loka ..

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.