Patarosan Anu Henteu Ditaroskeun perkawis Ello

patarosan ello

Kuring yakin aya anu naroskeun patarosan ieu, tapi kuring badé nyabak éta sabab kuring henteu acan mendakan. Abdi gabung eta rada mimiti - hatur nuhun ka rerencangan sareng rerencangan téknologi pamasaran, Kevin Mullett.

Langsung, dina jaringan alit kuring ngorondang sareng mendakan sababaraha jalma anu endah anu kuring henteu kantos pendak sateuacanna. Kami mimiti ngabagi sareng nyarios ... sareng éta endah pisan. Aya anu ogé mairan yén Ello ngagaduhan éta bau jaringan anyar. Salami akhir minggu, kuring nyéépkeun waktos langkung seueur di dinya tibatan dina Facebook ... seuseueurna ningali gambar sareng mendakan jalma-jalma.

Naha Urang Kedah Ello?

Buzz langsung di sekitar Ello sareng kamekaran masif nyaritakeun hiji hal: Kami henteu resep ku jaringan anu dipibanda. Sababaraha jalma fokus kana kanyataan yén Ello henteu ngagaduhan adopsi massal, anu sanésna fokus kana fitur. Aranjeunna duanana sono. Sanés perkawis adopsi atanapi fitur-fiturna, éta perkawis naha jaringan ngabina ningkat, komunikasi séhat antara manusa.

Naha Ello Jawabanna?

Henteu, henteu saur abdi mah. Kuring terang yén Ello béta tapi aranjeunna parantos jelas ngeunaan visi na nulis manifesto:

Jaringan sosial anjeun dipimilik ku pangiklan. Unggal tulisan anu anjeun bagikeun, unggal sobat anu anjeun damel sareng unggal tautan anu anjeun nuturkeun dilacak, direkam sareng dirobih kana data. Pangiklan mésér data anjeun ngarah tiasa nunjukkeun langkung seueur iklan. Anjeun mangrupikeun produk anu dibeli sareng dijual.

Éta henteu nyatakeun ieu, tapi kuring badé paraphrase sakedik sareng nyatakeun yén Ello yakin dasi sareng dolar perusahaan mangrupikeun jual, yén perusahaan mangrupikeun musuh.

Aranjeunna salah. Manusa ngagaduhan hubungan sareng bisnis, produk sareng jasa unggal dinten - sareng kaseueuran urang ngahargaan hubungan éta. Perusahaan anu ngawangun produk anu kuring mésér sanés musuh kuring, kuring hoyong éta janten sobat ... sareng kuring hoyong ngasuh hubungan kuring sareng aranjeunna.

Abdi hoyong aranjeunna ngupingkeun kuring, ngabales kuring, sareng komunikasi ka kuring sacara pribadi nalika aranjeunna terang kuring bakal resep.

Pamasaran Média Sosial Gagal Urang

Dina dinten awal Facebook, perusahaan diidinan nyetél halaman pikeun ngawangun komunitasna sareng ngabina hubungan saluareun jalma kalayan mérek anu aranjeunna ngaapresiasi. Éta mangrupikeun janji pamasaran média sosial - yén kami henteu kedah nyorong iklan di payuneun sadayana sareng maksa ngalangkungan corong gangguan pikeun nyobaan sababaraha penjualan. Usaha sareng konsumén saling tiasa saling komunikasi dina antar muka anu éndah, dumasar ijin.

Kami ngawangun komunitas sareng aktipitas… teras Facebook narik karpét kaluar tina handapeun kami. Aranjeunna mimiti nyumputkeun pembaruan halaman kami. Aranjeunna ayeuna maksa kami pikeun ngiklankeun ka jalma-jalma anu nyuhungkeun Dursasana!

Iklan média sosial nyaéta standar facto crap pamasaran - henteu robih ti saprak surat langsung munggaran, iklan koran munggaran, atanapi iklan mesin pencari anu munggaran narik perhatian urang tina eusi anu urang paduli. Iklan Media Sosial mangrupikeun kagagalan.

Naha Ello Béda?

Sababaraha dinten nganggo Ello, kuring dituturkeun ku @sunda. Kuring panasaran ngeunaan saha waé anu nuturkeun kuring jadi kuring ngeklik tuluy langsung ngerém. Ausdom mangrupikeun logo sareng pembaruan aranjeunna ngadorong produkna. Heuuh ... SPAM anu munggaran nyerang Ello. Kuring ragu yén Ausdom mangrupikeun mérek munggaran di ditu, tapi aranjeunna anu mimiti nuturkeun kuring ngarah aranjeunna disebatkeun.

Ramalan kuring nyaéta Ello ayeuna bakal kabanjiran ku akun mérek (sapertos anu gaduh Twitter), kalayan henteu diferensiasi atanapi watesan. Ieu masalah, babaturan kuring. Sedengkeun kami hoyong nyiptakeun hubungan sareng mérek, kami henteu hoyong éta didorong tikoro. Sanés mésér sareng ngajual data anu ngaganggu kuring dina média sosial (sanaos aksés pamaréntah pikeun nyingsieunan kuring), nyaéta nistana pamasaran média sosial anu goréng anu ngaganggu kuring. Ello bakal kabeungkeutkeun gancang-gancang sareng ancur kacuali aranjeunna ngadamel ieu ngeunaan jalma anu mimitina sareng ngandung mérekna.

Jaringan Sosial Urang Peryogi!

Kuring bakal suka bungah mikeun sagala mérek data kuring salami kuring nyayogikeun éta pikeun aranjeunna pikeun tukeur pangalaman pangguna sareng pamasaran anu langkung saé. Aranjeunna teu kedah mésér éta. Kuring henteu hoyong perusahaan ngan ukur tiasa ngadaptar dina platform sareng ngawitan ngobrol sareng kuring. Abdi hoyong aranjeunna ngantosan sacara pasif dugi ka ngalakukeun tindakan anu munggaran.

Ello sanés jawabanana sareng moal janten jawaban ditilik ku manifesto aranjeunna. Tapi henteu diragukeun yén kami lapar pikeun parobihan! Urang peryogi anu sanés Twitter, Facebook, LinkedIn sareng Google+. Kami hoyong jaringan anu aya kendala anu nempatkeun konsumén jawab jeung bantosan pamasar ngawangun hubungan anu terhormat sareng kalungguhan, prospek, sareng konsumén.

Usaha bakal ngabiayaan jenis jaringan ieu. Usaha mayar rébuan dolar pikeun alat pikeun ngawas sareng ngaréspon paguneman média sosial, pastina aranjeunna bakal mayar biaya langganan kana jaringan anu nyayogikeun antar muka gratis pikeun konsumén tapi ngamungkinkeun hubungan dumasar ijin kanggo didamel sareng berkembang. PS: Kuring kantos ngempelkeun produk sapertos kieu ka inkubator sareng éta diliwatan. Kuring miharep kuring boga waragad pikeun ngawangun éta!

Kirimkeun kuring undangan upami anjeun parantos mendakan jaringan éta!

5 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Kuring terang kuring jalma sepuh sabab cicingeun ngarepkeun yén jalma-jalma bakal dugi ka titik dimana aranjeunna sadar yén aranjeunna tiasa ngagaduhan kontén langkung saé upami aranjeunna rela mayar hiji hal.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.