Naha Email Paéh?

email maot

email maotNalika kuring maca carita anyar ngeunaan an Grup IT di Inggris anu ngalarang email, Kuring kedah lirén sareng mikirkeun kagiatan kuring nyalira unggal dinten sareng sabaraha email anu ngarampok kuring dinten produktif. Kuring nyayogikeun patarosan ka pamiarsa urang ngalangkungan Zoomerang mere sora sareng sakedik pisan anu nyangka yén email bakal maot dina waktos anu enggal.

Masalahna, numutkeun kuring, sanés email. Nalika email dianggo sacara épéktip, éta éfisién pisan. Ngagaduhan komunikasi anu tertulis, singket, anu netelakeun tujuan sareng prosés matak ngamudahkeun pikeun jalma pikeun meta dina surélék éta. Saur kuring perusahaan Inggris henteu ngabantosan nyalira ku cara ngahambat prosés komunikasi mainstream anu diadopsi sacara universal. Éta ngan saukur tiasa nyetél sababaraha aturan Dursasana dina kumaha aranjeunna ngatur email na sacara internal.

Masalahna spam jeung prosésna numana urang ngalanggan pikeun email. Dina 20 taun, kami henteu ngarobih nanaon dina prosés langganan email. Email anu hébat ku perusahaan anu saé terus diblokir, sedengkeun spammers nuluykeun pikeun meunang email liwat. Pangaruhna kana produktivitas (sareng lingkungan) luar biasa.

Dugi ka ISP (Panyayogi Jasa Internét) ngalaksanakeun metodologi anu énggal, masalahna bakal teras-terasan. Saran kuring pikeun Google Apps ngembangkeun prosés pendaptaran idin pikeun para pemasar sareng ngatur pamilih dina sérverna nyalira. Perusahaan sapertos milik kuring tiasa ngadaptar domain kami sareng ISP sareng mareuman komunikasi naon waé anu teu diijinkeun. Unggal urang milih-milih kana buletin, anu milih bakal ngadaptar sareng ISP ... sanés ESP (Panyayogi Layanan Email). ISP moal meryogikeun hal anu sanés… aranjeunna ngan ukur tiasa meungpeuk sadaya email kajantenan publikasi anu diidinan.

infographic panggunaan email

Infographic ku VisibleGains.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.