Naha leres "Sosial" Média?

Media SosialAbdi ngagaduhan 36 babaturan Facebook, 122 konéksi dina LinkedIn, 178 Anggota di abdi MyBlogLog komunitas, sababaraha belasan dina MySpace, sakitar 60 babaturan di Yahoo! Instan Messenger, 20 dina AOL Instant Messenger sareng 951 kontak anu hébat Plaxo! Abdi ogé asup Ryze, MyColts.net, Jaiku, Twitter sareng kuring maca ngeunaan belasan blog babaturan (diantara 300 atanapi langkung feed anu kuring kumpulkeun sareng marios).

Kuring isin ngawartosan ka jalma yén kuring gaduh tilu akun Internét… henteu hiji. Telepon abdi nyambung, bumi abdi nyambung, sareng kuring gaduh akun T-Mobile pikeun aksés ti Starbucks sareng Border (dimana kuring do saleresna pendak sareng rerencangan). Kuring ogé ngagaduhanana nalika damel, tangtosna. Anjeun tiasa seuri, tapi kamungkinan anjeun tiasa nganggo kabel dina tingkat anu sami dina sababaraha taun. Éta ngan ukur janten karir sareng hobi kuring.

Dibikeun sadaya média sosial anu kuring bagéan, naha kuring saleresna sosial?

kadua KahirupanKuring nyarios sareng sababaraha profesional pamasaran nirlaba dinten anu sanés sareng kuring nyobian ngajelaskeun kadua Kahirupan ka aranjeunna. Coba jelaskeun Kadua Kahirupan pikeun nyitak ahli média pamasaran sareng anjeun moal tiasa teu kéngingkeun sababaraha kekek sareng snickers. Akhirna aya anu nyarios:

"Ieu sigana henteu sosial pikeun kuring. Éta sigana anti sosial. "

Catetan Pribadi: Kadua Kahirupan pasti tingkat uber-geekdom anu ku kuring henteu diperyogikeun. Kuring gaduh cukup tantangan sareng Kahirupan Mimiti kuring tibatan ngagarap Kadua.

Saur anjeunna maot. Ieu henteu sosial pisan. Sosial meryogikeun langkung seueur tibatan nonton, maca atanapi ngupingkeun ... aya ngakuan bahasa awak masarakat, daya tarik, touch, bau ... ngan saukur ningali panonna.

Kadang-kadang nalika kuring nuju aktipitas damel, anak awéwé kuring bakal asup komputer di tukangeun kuring (sacara harfiah 6 kaki jauhna) sareng IM kuring… “Hai Pa! hihihi ”(anjeunna 13). Kuring biasana balik-balik sareng mimiti seuri ... éta hartosna kuring parantos lami dina komputer sareng peryogi nyéépkeun waktos jauh tina monitor. Untungna, anjeunna bakal nyebarkeun dirina nyalira dina korsi kuring sareng nyentokkeun kuring dugi ka kuring angkat tina laptop. Kuring untung gaduh jalma anu paduli ka kuring pikeun ngalakukeun éta.

Rekening Otak

TelosianDina 2000, a monyét ngadalikeun panangan ngalangkungan Internét. Ayeuna aya ogé anu ngamimitian, disebut Numenta, anu damel pikeun nyocogkeun kecerdasan buatan sareng kecerdasan manusa.

Ieu mimiti ngingetan kuring ngeunaan urang Telos dina episode Star Trek munggaran. Aranjeunna dudes awon kalayan huluna gajih ageung anu bakal ngajagi jalma-jalma tahanan ku nyiptakeun ilusi dina sirahna sacara telepati. (Nyarios anjeun émut éta episode, "Kandang". Ieu pre-Shatner bahkan! Pilot anu paling mahal di Néglasari).

Kami biasa ngan ukur nyambung di tempat damel, teras di bumi, ayeuna dina telepon sélulér urang ... naha otak leres salajengna? Naha urang bakal ngagaduhan jinis kahirupan di luar Internét? Ieu janten nanaon pikasieuneun, henteu?

Leres pisan, upami urang tiasa nyambung ngalangkungan uteuk kana Internét, pikirkeun sakumaha gancang urang tiasa nyerat sareng nyebarkeun kode. Abdi tiasa ngawangun kebon pamekar kalayan pipa kopi sareng pizza tumbuk ngalangkungan tabung lambung sareng ngawangun Hiji Poin Lima Kahirupan. (Di antara antara Kahirupan Mimiti sareng Kadua).

Sigana henteu sosial teuing pikeun kuring, ogé. Kuring kedah kaluar deui.

PS: Kumaha saur anjeun yén akun Brain 'Net bakal dijalankeun?

4 Komentar

  1. 1

    Naha ieu waktos anu goréng pikeun nyaritakeun yén anjeun sono konsér HEBAT di The Lawn dina Jumaah wengi, atanapi waktos anu saé pikeun ngingetan yén ayana anjeun lasut? Untung ku panyabutan anjeun sakapeung. Éta parantos ngalayanan kuring pisan, saé pisan. Kuring tiasa gaduh sakedik kirang terang tapi kuring pasti ngaraos langkung nyambung sareng jalmi.

  2. 3

    Pareuman telepon anjeun ti jaman ka jaman.

    Pareuman email ti jaman ka jaman.

    Balik ningali gunung sareng leuweung sareng laut!

    Henteu kedah hirup Kadua, henteu, thx!

    Abdi gaduh téknologi anu cekap dina kahirupan munggaran ayeuna! 🙂

    Cheers!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.