Naha Média Sosial Stratégi SEO?

siklus sosial1

siklus sosial1

Teu ilahar pikeun ahli pamasaran milarian ngabahas sareng ngabagi taktik pikeun nerapkeun pamasaran média sosial salaku strategi SEO. Jelas, seuseueurna patalimarga wéb anu biasa dimimitian ku mesin pencari ayeuna didorong ku pangsa sosial, sareng pikeun pemasar anu asup, sumber patalimarga anu ageung ieu moal tiasa diémutan.

Tapi éta régang imajinatif pikeun narik pamasaran média sosial handapeun payung strategi SEO. Memang, aya hal anu anjeun tiasa laksanakeun nalika ngajalankeun kampanye pamasaran média sosial anu bakal mangaruhan pangaruh kana SEO (contona, mérek, tapi pamasaran média sosial langkung seueur tibatan ningkatkeun pisibilitas dina hasil search engine.

Pikeun adil (sareng maénkeun pangacara setan kuring sorangan) aya manpaat anu saé pikeun nyandak nami anjeun kana seueur peringkat sosial sareng situs paninjauan sabisa-bisa sabab mungkin nalika batur milari produk atanapi jasa, rujukan pikeun bisnis anjeun ngeunaan ieu situs patalimarga tinggi tiasa sambel pesaing ti halaman kahiji. Nalika éta kajadian, éta anu meunang.

Tapi meunang atanapi henteu, éta kaulinan anu salah. Nalika anjeun kalibet ku jalma nganggo pamasaran média sosial, aranjeunna parantos aya dina corong anjeun. Tujuanana henteu kasadaran dina titik ieu. Milarian mangrupikeun kauntungan buntut anu panjang pikeun partisipasi, tapi sanés alesan pikeun ngalaksanakeunana. Nalika anjeun kalibet dina média sosial, anjeun parantos ngawangun kapercayaan, diajar ngeunaan kabutuhan sareng minat konsumén anjeun, sareng posisi pikeun ngawangun nada. Upami anjeun fokus kana kauntungan SEO, anjeun ningali bal anu salah.

SEO sareng pamasaran média sosial mangrupikeun pancén penting pikeun kasuksésan online sareng aranjeunna damel dina konsér, sapertos perkawinan. Aranjeunna henteu ngiringan di pipir. (karya seni didaptarkeun ka Lee Odden)

8 Komentar

  1. 1

    Éta sadayana gumantung kumaha anjeun ngahartikeun SEO.
    upami anjeun hartosna ngaoptimalkeun situs anjeun pikeun kwds SM tangtu moal janten seueur bantosan siga anu hartosna ngaoptimalkeun sipat wéb anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun.

    • 2

      Saur anjeun nuju ngarujuk kana bédana antara optimasi frasa konci halaman sareng halaman. Dina dua kaayaan, éta tetep SEO sareng sanés pamasaran média sosial. Sagala kagiatan sosial anu kajantenan dina situs sareng diindéks bakal ngabantosan optimasi anjeun dina situs, sapertos kagiatan sosial naon waé anu lumangsung di luar situs sareng diindéks bakal ngabantosan optimasi kaluar situs anjeun. Intina penting janten jelas dina peran anjeun – naha anjeun nyetir kasadaran, atanapi funneling Dursasana?

  2. 3

    Nuhun, Lee. Laporan eMarketer pastina ngagambarkeun pangalaman kuring nyalira salaku konsumén barang atos. Kuring yakin hasilna bakal béda pisan nalika ningali pasar sapertos réstoran, dimana sosial / sélulér masihan kontribusi anu signifikan pikeun pangaruh konsumen.

  3. 4
    • 5

      Alok, anjeun pasti ngabuktikeun poin anjeun ku ngahasilkeun tautan kana bisnis SEO ngalangkungan koméntar sosial. Ieu janten patarosan ... naha anjeun ngalibetkeun kuring kana paguneman, atanapi ngan saukur nganggo platform média sosial pikeun nyiptakeun kasadaran? Sareng éta patukang tonggong-tautan langkung berharga tibatan kasempetan pikeun ngobrol sareng kuring anu netepkeun hubungan sareng ngawangun kapercayaan? Naha ngabagi deui-tautan sacara otomatis netepkeun anjeun salaku jalma anu ngan saukur resep kana nilai SEO tina platform sosial?

      Anjeun panginten ogé ngagambarkeun hal kuring, yén média sosial sareng SEO meryogikeun pendekatan anu béda pikeun épéktip. Kalayan SEO, pencét-na-ngajalankeun minuhan tujuan. Ngagunakeun média sosial pikeun ngarobah kuring jadi nasabah badé meryogikeun langkung ti ngan ukur koméntar sareng tautan. 🙂

  4. 8

    pikeun kuring éta strategi .. ngawangun komunitas sosial pikeun gampang pariwara bisnis anjeun. sabab masarakat di masarakat sosial tiasa janten sumber konsumén anu hébat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.