Naha Situs Anjeun Sangsara ti Elaborasi Prématur?

karacunan biru

Elaborasi Prématur mangrupikeun istilah anu saé anu sering dianggo ku sobat kuring, Doug Theis. Doug nganggo éta nalika anjeunna ngabahas kumaha sababaraha juragan parantos réngsé jual di cekelan aranjeunna teras kaleungitan kumargi aranjeunna teras nyarios saatos prospekna siap asup. Aranjeunna henteu tiasa cicingeun!

Éta sanés ngan ukur penjualan, tapi kajantenan dina pamasaran ogé.

karacunan biruTarget anu paling gampang pikeun nyodok nyaéta iklan komérsial farmasi. Nalika komérsial nampilkeun kuda jalu berambut pérak anu ngagebret ka pamajikanana anu asak umur ningali pemandangan gunung sareng nyekel leungeun dina bak mandi anu caket ... Kuring mikir…

Hei… ieu pil ajaib pikeun kuring. Abdi badé naros ka Dokter ngeunaan hal éta!

Tapi teras cetak anu saé sareng sora gancang lumangsung…

Bisa nyababkeun baruntus; sarang hives; peurih; sesah napas; ketang dina dada; ngabareuhan sungut, raray, biwir, atanapi létah); kabingungan; turun ngijih; pingsan; halusinasi; kaleungitan koordinasi; masalah mémori; parobahan haid; kedutan otot; masalah méntal atanapi suasana haté anu énggal atanapi parah (mis. depresi, jengkel, hariwang); overstimulasi; kulit beureum, ngabareuhan, atanapi mesék kulit; sawan; pusing parna; gangguan parna atanapi pengkuh bobo; pikiran atanapi tindakan bunuh diri; kasulitan nyarios (contona, gagap, gagap); konéng tina panon atanapi kulit, atanapi kamungkinan maot.

Ieu elaborasi dini. Aranjeunna ngagaduhan kuring kana bagian anu leueur ... tapi teras aranjeunna nyarios ngeunaan kejang, kulit na maot tina maot. Aranjeunna kaleungitan kuring sareng elaborasi dini. Aranjeunna kedahna kéngingkeun naséhat ati-ati pikeun Dokter pikeun ngajelaskeun.

Doug Theis mangrupikeun VP tina Pusat Data Lifeline. Gariswanci parantos janten konsumén anu lami ti kuring ... nyatana, éta nasabah kadua kuring nalika kuring ngamimitian bisnis. Nalika urang mimiti ngamimitian, fokus perusahaan nyaéta penjualan anu kaluar janten aranjeunna nyéwa bantosan telemarketing sareng dipencét kalayan dolar dinten-dinten. Samentawis waktos, damel sareng anggaran alit, Doug teraskeun nguatkeun program asuhan email anu luar biasa sareng kontén anu hadé anu didorong dina situsna. Kami damel dina ngamajukeun aranjeunna, ngaoptimalkeun konténna, sareng nyayogikeun aranjeunna ideu tambahan.

Dina implementasi, kami ngarobihna tina sistem manajemen kontén anu mahal sareng ngirangan kontén dina situs kana sababaraha halaman, nunjukkeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan pengunjung ka langkung ti 90% halaman. Kami ngahijikeun sababaraha alat monitoring tambahan pikeun ngabantosan Doug tambang data langkung saé. Situs anyar henteu kunanaon, tapi urang badé ngadesain deui anu ngirangan langkung. Usaha telemarketing kaluar sareng artos ayeuna diinvestasikeun deui dina pamasaran online, dimana seuseueurna pitunjuk berharga (tiis) mendakan jalan ka Doug.

Kalebet kana strategi énggal bakal langkung seueur ruang bodas, tata ruang anu langkung bersih, sareng langkung seueur média. Pusat Data Lifeline ayeuna mangrupikeun Pusat Data anu pangageungna di MidWest, sareng ayeuna nuju ngahijikeun perumahan, komérsial bertéknologi tinggi anu murah. Aranjeunna parantos parantos nandatanganan agénsi pamaréntah régional sareng féderal dina rohangan kantor. Sareng sadaya ieu parantos dilakonan pikeun ngarobih mall anu ditingalkeun di darat anu pernah janten pikasieuneun pikeun masarakat (aranjeunna ogé lalaunan ngarobih situs anu pikasieuneun ogé). Upami urang nyerat sarébu halaman, urang moal tiasa cekap rumit pikeun masing-masing lokasi Data Center, jasa sareng produk anu Lifeline nyayogikeun palanggan na.

Anjeun jalma terang kuring mangrupikeun pangacara anu ageung pikeun perusahaan anu ngabagi online, nyebarkeun carita palanggan, blogging agrésif, promosi ngalangkungan média sosial sareng ngajantenkeun inbound. Upami pondasi tina sadaya usaha éta janten halaman wéb anu kembung, kalayan navigasi anu pikareueuseun sareng seueur teuing inpormasi - anjeun henteu narik lead ... anjeun ngadorong aranjeunna elaborasi dini.

Situs anjeun kedah janten bahan pembuka anu ngeunah pikeun pangunjung anjeun ... sanés dina waktos tuang. Doug Theis mangrupikeun padamel anu endah. Abdi henteu hoyong situs na kanggo ngajual jalma éta - kuring hoyong Doug Theis kanggo ngajual jalma éta. Kunaon Kusabab anjeunna endah pisan sareng efektif ngadangukeun kana kabutuhan klien sareng ngaréspon saluyu. Situs wéb henteu tiasa ngupingkeun. Situs wéb henteu tiasa payu sapertos Doug. Éta ngeunaan pamasaran inbound ... kéngingkeun kalungguhan anu hébat kana leungeun Doug dimana anjeunna tiasa nutup jalma anu masuk akal!

Kami nuju ngembangkeun ayana online pikeun Pusat Data Lifeline anu henteu kakurangan elaborasi dini.

5 Komentar

  1. 1

    Kuring anggap yén ku perusahaan farmasi elaborasi dini maranéhanana diberlakukeun ngalaksanakeun hukum? Caritakeun lamun kuring salah, kitu! Masih, conto anu saé - sareng padamelan anu saé dina situs Pusat Data Lifeline!

    • 2

      Hai Optilead, saleresna kuring ngayakeun panilitian sareng éta industri Farmasi anu ngamimitian méré tag produkna dina harepan saman hukum. Anu cukup matak, dina taun 2009, aya kasus (Wyeth lawan Levine) anu dipimpin ku Mahkamah Agung. Aranjeunna dasarna nyarios - peringatan atanapi henteu, perusahaan narkoba masih tanggel waler. Kalayan kecap séjén - urang ngadangu sadayana omongan ieu leres-leres henteu aya alesan. FDA nyatujuan labélna, tapi kuring henteu yakin yén FDA nanyakeun.

  2. 3

    Kuring anggap yén elaborasi dini anu kajadian sareng iklan perusahaan farmasi parantos ditegakeun ku hukum, sanaos ngawartosan upami kuring lepat. Masih, conto anu saé pikeun ngagambarkeun titik - sareng damel anu saé dina situs Pusat Data Lifeline!

  3. 4

    Doug, anjeun kagungan kuring dina judul tulisan anjeun. Kait hébat. Nalika jual leungit sakumaha anu anjeun jelaskeun, maka jelas jurujual éta henteu tiasa maca basa awak. Sora langkung sapertos rep éta ngagaduhan masalah anu henteu cekap sareng ngaraos anjeunna peryogi tetep nyarios salaku cara pikeun ngingetkeun prospek ku "ilmu." Kinda resep nyobian nyandak mojang di bar.

  4. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.