Naha Loka anjeun, Blog, atanapi Eupan Geotagged?

Hiji cara tiis pikeun milarian situs sacara géografis. Kuring saleresna mendakan yén rerencangan kuring di padamelan kagungan blog ku milarian anjeunna dina peta. Aya sababaraha situs wéb di luar sana dimana anjeun tiasa ngirim lokasi blog anjeun atanapi lokasi situs ku koordinat geografis. Nanging, anjeun kedah leres-leres nambihan sababaraha meta tag kana situs anjeun pikeun dipendakan.

Abdi parantos hoyong ngalakukeun ieu bari, tapi leres-leres henteu aya alat saderhana pikeun ngawangun tag kanggo kuring ... dugi ka ayeuna! Wengi ayeuna kuring parantos ngaluncurkeun Ngalereskeun Alamat.

Situs tiasa dianggo pikeun ngabersihan alamat, mendakan lintang sareng bujur anjeun, sareng sacara otomatis ngahasilkeun geotag pikeun halaman wéb anjeun, blog sareng / atanapi aranjeunna RSS eupan.

Ieu sawangan:
Ngalereskeun Alamat

Ngan ukur nyalin sareng némpelkeun meta tag dina lulugu halaman wéb anjeun atanapi blog nganggo tag meta anjeun anu sanés. Miharep anjeun resep éta!

FeedPress ogé ngamungkinkeun anjeun Geotag eupan RSS anjeun. Anjeun tiasa nyalin sareng nempelkeun lintang sareng bujur anjeun kana Feedburner handapeun Optimize - Geotag feed anjeun.

24 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nuhun, RoudyBob. Barudak abdi aya di Ibu-Na pikeun Natal… anu nyéépkeun bujangga Doug sareng komputerna! Kuring gaduh seueur proyek sapertos kieu anu dimimitian sareng henteu pernah réngsé. Éta bakal janten minggu anu produktif!

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Kuring parantos ngalacak Google. Percanten atanapi henteu, peta na stil béta. Upami anjeun hoyong ngawangun aplikasi sareng ngajamin up-time, aranjeunna nawiskeun versi perusahaan anu dilisensikeun.

    Kuring pendak sareng sababaraha timna kaluar di Mountain View taun ka tukang sareng alat ningali cinta sapertos kieu janten kuring henteu hariwang teuing ngeunaan éta. Sanés sapertos kuring badé pencét ambang aranjeunna ku hits!

    Sedengkeun pikeun CSS, kuring hacked hiji ngan CSS CSS di ditu. Éta sadayana saé. Kuring terang éta sanés metodeu anu pangsaéna, tapi IE ngabandungan parah pisan anu kuring henteu leres-leres usaha. Kuring sadar yén éta bakal leungit pemirsa ... tapi muhun.

    Buka Firefox!

  7. 7

    Pembaruan: Kuring ngalereskeun sababaraha bug anu balikkeun sababaraha alamat asing tanpa data. Kuring masih ngagaduhan masalah sareng mulihkeun kota upami di Kanada tapi kuring nuju ngalaksanakeunana!

  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11

    Diusahakeun ku alamat kuring di Norwégia, sareng ngan ukur ngagaduhan pesen "Hapunten". Pikeun kasenangan kuring nyobaan ngetik ngan saukur "Norwégia". Kuring kedah seuri nalika kuring kéngingkeun hasilna 🙂

    Hatur nuhun! (sareng teu aya sindiran di dinya!)

  12. 12
    • 13

      Nuhun, mapperz… sareng situs anu saé! Naha anjeun terang aya watesan pikeun ngamangpaatkeun mesin emad geocoding? Abdi tiasa nguji béta sareng éta pikeun ningali kumaha jalanna. Éta ogé bakal ningkatkeun pungsionalitasna sabab kuring tiasa gaduh pamundut ku sababaraha cara (telepon, sareng sajabana)

  13. 14

    Watesan anu sumberna henteu dijantenkeun jelas. Tapi parantos dipariksa yén data sanés makuta makuta (ku mariksa codepoint (data kode pos) sareng titik alamat.
    Éta sakitar 93% akurat di penjuru Inggris.

    Naha anjeun ngagaduhan conto RSS feeds?

    Diusahakeun nambihan geors (.xml) kana ieu
    http://www.acme.com/GeoRSS/about.htm

    Gawe sareng BBC Cuaca RSS

    http://feeds.bbc.co.uk/weather/feeds/rss/5day/id/3366.xml

    tapi teu
    http://mapperz.110mb.com/RSS/mapperz_GeoRSS.xml

    mapperz

  14. 16

    Naha ngan kuring atanapi potongan KML henteu ngamutahirkeun iraha kuring mindahkeun pananda?

    Naon waé lian ti ieu: ideu anu saé sareng hal anu mangpaat pisan. Kuring ngan ukur nyalahgunakeun éta pikeun ngagambar lapisan poligon (sapertos hand-coding LineString-element) pikeun sababaraha peta google.

    Thanks.

  15. 18

    Halo, nami abdi Ryan Updike. Kuring ngalaksanakeun Proyék Google Earth di Kelas Geografi kami anu dianggo sareng KML. Naha anjeun bakal tiasa ngabantosan kami ngalereskeun atanapi kéngingkeun sababaraha kode pikeun tétéla sababaraha kode KML? Kami nyobian diajar kumaha kode titik data salaku input, teras ngahurungkeun kaluaran dina kode xml. Sakur naséhat anu anjeun tiasa pasihkeun bakal ngaapresiasi pisan. Hatur nuhun kana waktos na.

    Salam,
    Ryan Updike

  16. 20
  17. 22

    Ieu alat anu saé. Pikaresepeun pikeun mendakan anu gampang dianggo alat geotagging sapertos kieu.

    Kuring miharep aya diréktori situs anu nganggo geotagging. Naha aya anu terang kana daptar?

  18. 24

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.