Naha Loka anjeun, Blog, atanapi Eupan Geotagged?

Hiji cara tiis pikeun milarian situs sacara géografis. Kuring saleresna mendakan yén rerencangan kuring di padamelan kagungan blog ku milarian anjeunna dina peta. Aya sababaraha situs wéb di luar sana dimana anjeun tiasa ngirim lokasi blog anjeun atanapi lokasi situs ku koordinat geografis. Nanging, anjeun kedah leres-leres nambihan sababaraha meta tag kana situs anjeun pikeun dipendakan.

Abdi parantos hoyong ngalakukeun ieu bari, tapi leres-leres henteu aya alat saderhana pikeun ngawangun tag kanggo kuring ... dugi ka ayeuna! Wengi ayeuna kuring parantos ngaluncurkeun Ngalereskeun Alamat.

Situs tiasa dianggo pikeun ngabersihan alamat, mendakan lintang sareng bujur anjeun, sareng sacara otomatis ngahasilkeun geotag pikeun halaman wéb anjeun, blog sareng / atanapi aranjeunna RSS eupan.

Ieu sawangan:
Ngalereskeun Alamat

Ngan ukur nyalin sareng némpelkeun meta tag dina lulugu halaman wéb anjeun atanapi blog nganggo tag meta anjeun anu sanés. Miharep anjeun resep éta!

Pangandaran ogé ngamungkinkeun anjeun Geotag eupan RSS anjeun. Anjeun tiasa nyalin sareng nempelkeun lintang sareng bujur anjeun kana Feedburner handapeun Optimize - Geotag feed anjeun.

24 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hatur nuhun, RoudyBob. Barudak kuring aya di ibuna pikeun Natal… anu nyésakeun jajaka Doug sareng komputerna! Kuring ngagaduhan seueur proyék sapertos ieu anu dimimitian sareng henteu acan réngsé. Ieu bakal minggu produktif!

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Kuring geus ngalacak Google. Percanten atawa henteu, peta maranéhanana nyaéta stil béta. Upami anjeun hoyong ngawangun aplikasi tina éta sareng parantos ngajamin waktosna, aranjeunna nawiskeun versi anu dilisensikeun perusahaan.

    Kuring pendak sareng sababaraha timna di Mountain View taun ka tukang sareng resep ningali alat sapertos kieu janten kuring henteu hariwang teuing. Teu kawas kuring bakal pencét ambang maranéhanana kalayan hits!

    Sedengkeun pikeun CSS, abdi hacked hiji IE ngan CSS di dinya. Éta sadayana saé. Kuring nyaho éta lain métode pangalusna, tapi IE lebay jadi goréng yén Nyaan teu nempatkeun teuing usaha kana eta deui. Kuring sadar yén bisa jadi leungit pemirsa ... tapi oh ogé.

    Buka Firefox!

  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11

    Dicobian sareng alamat kuring di Norwégia, sareng ngan ukur nampi pesen "Hapunten". Pikeun senang kuring nyoba ngasupkeun saukur "Norwegia". Kuring kungsi seuri nalika kuring meunang hasilna 🙂

    hatur nuhun! (sareng henteu aya sarkasme!)

  12. 12
    • 13

      Hatur nuhun, mapperz… sareng situs anu saé! Naha anjeun terang naon waé watesan pikeun ngagunakeun mesin geocoding emad? Abdi tiasa nguji béta sareng éta pikeun ningali kumaha jalanna. Éta ogé bakal ningkatkeun pungsionalitasna sabab kuring tiasa naroskeun pangguna ku sababaraha cara (telepon, jsb.)

  13. 14

    Watesan nyaéta sumberna henteu jelas. Tapi geus dipariksa yén data teu makuta copyrght (ku mariksa codepoint (data kode pos) jeung titik alamat.
    Éta ngeunaan 93% akurat di sakuliah Inggris.

    Dupi anjeun gaduh conto RSS feed?

    Diusahakeun nambahkeun georss (.xml) kana ieu
    http://www.acme.com/GeoRSS/about.htm

    Gawéna sareng BBC Cuaca RSS

    http://feeds.bbc.co.uk/weather/feeds/rss/5day/id/3366.xml

    tapi teu
    http://mapperz.110mb.com/RSS/mapperz_GeoRSS.xml

    mapperz

  14. 16

    Naha ngan kuring atanapi snippet KML henteu ngamutahirkeun iraha waé kuring mindahkeun spidol?

    Salain ti ieu: ide anu saé sareng hal anu mangpaat pisan. Kuring ngan nyalahgunakeun eta beurat pikeun ngagambar lapisan polygon (ie leungeun-coding LineString-elemen) pikeun sababaraha peta google.

    Thanks.

  15. 18

    Halo, nami abdi Ryan Updike. Kuring ngalakukeun Proyék Google Earth di Kelas Géografi urang anu tiasa dianggo sareng KML. Naha anjeun tiasa ngabantosan kami ngalereskeun atanapi kéngingkeun sababaraha kode pikeun ngan ukur sababaraha kode KML? Urang nyobian pikeun neuleuman kumaha carana kode data titik salaku inputs, lajeng ngahurungkeun kaluaran dina kode XML. Sakur naséhat anu anjeun tiasa masihan bakal dihargaan pisan. Hatur nuhun pikeun waktos Anjeun.

    Salam,
    Ryan Updike

  16. 20
  17. 22

    Ieu alat hébat. Éta saé mendakan alat geotagging anu gampang dianggo sapertos kieu.

    Abdi ngarepkeun aya diréktori situs anu nganggo geotagging. Aya anu terang daptar?

  18. 24

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.