ISEBOX: Publikasi Kandungan Pidéo sareng Distribusi

grapik Isebox horizontal

ISEBOX ngamungkinkeun agénsi sareng mérek nyusun, nyebarkeun sareng nyebarkeun gambar, dokumén, file audio, kode embed, sareng seueur deui dina a halaman hiji. Halaman tujuan tiasa dijaga sandi atanapi kabuka pikeun umum. File video anu diunggah tiasa ageung 5GB per file sareng média tiasa diputer ku klien atanapi HQ dina desktop atanapi alat sélulér mana waé tanpa meryogikeun unduhan, pamuter, login FTP, jst.

Klién ISEBOX ngamangpaatkeun platform halaman hiji pikeun alur kerja distribusi pidéo, siaran publik multimédia, toolkit mérek, laporan cakupan pers sareng salaku alat bagi hasil internal atanapi perpustakaan eusi.

ISEBOX Fitur Utama pikeun Eusi sareng Penerbitan Kalebet:

  • Sadayana Eusi, Hiji Tempat - Unggah gambar, video, audio sareng dokumén naon waé ka ISEBOX sareng bagikeun ka tim anjeun, klien, wartawan, sareng média. Sadayana tiasa ditingali sareng diunduh dina rohangan anu sami. Hiji URL nganteurkeun sadayana dina hiji tempat.
  • Distribusi sareng Pidéo Pidéo HD - Sebarkeun file video dugi ka kualitas HD - bungkus anu diédit atanapi eusi b-roll. File video lengkep anjeun bakal diunduh, ogé sacara otomatis nyiptakeun format MP4 sareng FLV résolusi rendah. Henteu aya deui masalah konvérsi sareng puterkeun file.
  • Unggah File ageung - Ngagunakeun ISEBOX's Custom-built Large File Uploader, unggah sareng ngabagi file tunggal dugi ka 5GB ukuranana tanpa ngaco sareng FTP sareng login rumit. Anjeun teu tiasa ngalakukeun éta ku email, WeTransfer atanapi YouSendIt. Sareng anjeun tiasa unggah saloba file anu anjeun pikahoyong.
  • Unduh sareng Lacak Embed - ISEBOX ngalacak persis saha anu ngaunduh kontén anjeun - nyayogikeun nami, email, dunungan, judul, sareng seueur deui - sadayana dina laporan rapi dina dasbor anjeun. ISEBOX ogé bakal nyaritakeun ngeunaan URL video mana anu parantos dilebetkeun, sareng kumaha kinerjaana.
  • Laporan sareng Analytics - Ukur efektivitas sareng Laporan ISEBOX sareng Analytics. Terang sabaraha unduhan sareng saha, pandangan halaman, ngarujuk lalu lintas, eusi pang populerna, sareng pangaruh média sosial (biasa, Suka, Tweet, jsb.). Urang sorangan analytics mesin bakal masihan anjeun inpormasi langkung seueur tibatan Google - anjeun gaduh data, sanés aranjeunna. Upami anjeun hoyong nyolok ID Google Analytics anjeun nyalira, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta.
  • Dasbor Kolaborasi ngamungkinkeun anjeun sareng tim anjeun damel babarengan, sareng sababaraha tingkat ijin, ngeunaan eusi sareng laporan. Upami anjeun damel sareng klien, anjeun tiasa masihan dasborna nyalira ogé, ngamungkinkeun anjeun damel di sadayana.
  • Mobile - Sadayana diprogram dina HTML5 pikeun mastikeun kasaluyuan sareng sadaya alat sélulér - Android, iPhone, iPad, Blackberry, sareng seueur deui. Sadaya video, gambar, audio, sareng dokumén tiasa ditingali paduli naon anu anjeun unggah, sareng alat atanapi panyungsi naon anu dianggo.
  • Sapinuhna Brand Customizable - Halaman eusi ISEBOX tiasa dicirian kana mérek anjeun, atanapi merk klien anjeun upami anjeun agénsi. Sadayana tina sababaraha pilihan font, logo, warna RGB / Hex, gambar latar sareng seueur deui.
  • Sebaran E-Mail - Unggah daptar distribusi anjeun ka ISEBOX, teras ngajadwalkeun atanapi ngirim ISEBOX Mailout. Ieu mangrupikeun vérsi email anu ramah pikeun halaman eusi ISEBOX anu sami anu henteu tungtungna dina folder spam, ditandaan salaku junk mail, atanapi bakiak koropak anu nganggo lampiran anu beurat. Bahkan bakal maénkeun pidéo langsung dina email nalika didukung.
  • sandi dikonci - Henteu siap pikeun dunya ningali kontén na? Kalayan hiji-kecap konci sandi ngajagi halaman ISEBOX sareng eusina. Sampurna pikeun éksklusif média / wartawan, komunikasi internal anu gampang, atanapi prosés persetujuan klien.
  • Langkung-langkung Basa - Terbitkeun halaman eusi ISEBOX anjeun dina salah sahiji seueur basa diantarana: Inggris, Perancis, Spanyol, Jerman, Italia, Cina, Portugis, sareng Céko kalayan langkung seueur basa anu ditambihan dina sasih payun.
  • Média Sosial Kompatibel - frontend didesain pikeun dianggo sareng katingali sakumaha lemes sakumaha platform sosial anu urang anggo unggal dinten. ISEBOX ogé masihan anjeun pilihan pikeun ngamungkinkeun hiji-klik login sosial pikeun pangguna pikeun ngaunduh eusi. Tautan Bagikeun Sosial Gampang ditaburan sapanjang ISEBOX.

CallofDuty_ISEBOX

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.