Issuu: Alat pikeun Pamasaran, Sanés Ngan Majalah

228312 7501974626 5720169626 268475 1968 n

Issuu sering dikaitkeun sareng industri majalah panyumputan online anu mekar, ngembang majalah pantun, sareng grup minat khusus anu sanés. Tapi Issuu, kalayan buku flip PDF anu gampang diciptakeun, tiasa janten alat pamekaran pamasaran & bisnis anu teu berharga. Di KA + A, nalika urang teraskeun ngalegaan basis klien kami, Issuu parantos janten saluran pikeun ngabagi karya urang sareng jalma-jalma di saluruh nagara.

Dimimitian ku buku portopolio anu kami parantos rarancang sareng dicitak dina sakumpulan alit anu dianggo Blurb (alat hébat anu sanés). Kami resep pisan pangalaman anu jero dina buku - beurat na dina panangan anjeun, halaman matte lemes, sareng browsing di waktos anu anjeun luang. Nalika urang ngamimitian nyetak, ngabagi sareng FedEx'ing buku-buku ieu di panjuru nagara, kami sadar yén urang peryogi cara anu sanés pikeun ngabagi kontén kami. Strategi cetak murni dibatesan, naha ku biaya, gampangna pembaruan, atanapi waktos pangiriman. Kami hoyong cara pikeun nganteurkeun pangalaman buku, dumasar paménta.

Kami mendakan solusi kami di Issuu, platform penerbitan digital anu ngamungkinkeun kami ngabagi karya urang sareng pemirsa anu langkung lega sareng masih nganteurkeun pangalaman anu saé. Issuu ngajaga sababaraha sipat anu pikaresepeun dina buku fisik (immersive sareng tiasa dilacak) sareng ngalengkepan ku kakuatan platform online (gancang dibagi, gampang diperbarui sareng biaya murah). Nu datang tiasa ngalipet vérsi layar pinuh ku buku kami online (tingali di handap!), sareng bagikeun halaman (atanapi sadayana publikasi) sareng réréncangan sareng réncangna. Sanaos kami ngaku, hésé pikeun ngaganti pangaruh salinan buku anu sapeuting, pikeun kaseueuran skenario, Issuu jauh langkung éfisién sareng jembarna - sareng éta anu ngajantenkeun kami ngagunakeun alat.

One comment

  1. 1

    Kuring nembé nyarios sareng klien ayeuna sareng ngabagi tulisan ieu, Janneane. Aranjeunna nyitak ton brosur kualitas luhur pisan dina garis produkna. Ieu bakal janten sarana idéal pikeun ngabagikeun brosur éta sacara digital sareng pamiarsana. Hatur nuhun pikeun tulisan ieu - téknologi anu saé pisan sareng kuring resep brosur KA+A… Abdi ngarepkeun dinten kuring tiasa damel sareng tim anjeun pikeun nyaluyukeun merek kami!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.