Iterable: Platform Pamasaran Tumuwuh Palang-Saluran

Pangalaman Palang-Saluran Iterable

Berterotik mangrupikeun platform pamasaran tumuh anu ngamungkinkeun merek pikeun nyiptakeun, ngaéksekusi sareng ngaoptimalkeun kampanye lintas-kanal. Merek anu kawéntar, sapertos Zillow, SeatGeek, sareng Box, milih Iterable pikeun kakuatan pelanggan dina sapanjang siklus hirup kalayan rekomendasi eusi sareng kalenturan data anu teu aya tandinganna.

Dursasana Palanggan Palang-Saluran Iterable

Dursasana Palanggan Palang-Saluran Iterable

Pangalaman konsumén kelas dunya dimimitian ku lima komponén konci kasuksésan pamasaran tumuh: idéntifikasi audién, integrasi data anu fléksibel, komposisi kampanye siklus hirup, personalisasi dumasar paripolah sareng optimasi kinerja.

Segmentasi Pamirsa Anu Tiasa

Segmentasi Pamirsa Anu Tiasa

Ngartos ciri unik sareng karesep unggal konsumén ku nyimpen ratusan bidang data acara demografi sareng khusus pikeun tiap profil pangguna. Bagikeun dinamis palanggan anjeun pikeun kampanye anu ditargetkeun pisan, teras jantenkeun pemirsa anu katingali sareng pangguna deui dina média sosial.

Integrasi Data Iterable

Integrasi Data Iterable

Ngamangpaatkeun data demografi, paripolah sareng kajadian sadaya palanggan anjeun — duanana internal sareng ti pihak katilu — sacara real waktos pikeun memicu olahtalatah sareng kampanye anu dipersonalisasi.

Model data fléksibel Iterable, API modéren sareng webhooks universal nampi inpormasi tina sumber naon waé dina skala ampir taya.

Komposisi Kampanye Siklus Iterable

Komposisi Kampanye Siklus Iterable

Rancang kampanye pamasaran anu canggih, sareng pemicu olahtalatah anu aya hubunganana sareng email, push mobile, SMS, in-app, push web, mail langsung, retargeting sosial sareng seueur deui.

Iterable's drag-and-drop Workflow Studio ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan saringan, ngajadwalkeun tunda, ngajadikeun otomatis pemicu sareng ngaktipkeun olahtalatah dina hiji platform

Personalisasi Dumasar Paripolah Iterable

Personalisasi Dumasar Paripolah Iterable

Mempermudah paguneman interaktif sareng masing-masing pelanggan ku nyiptakeun olahtalatah anu ditargetkeun anu unik pikeun aranjeunna, dina waktos éta, dimana waé ayana.

Ngawangun eusi anu dipersonalisasi, dinamis ku pembangun témplat Iterable anu gampang digunakeun, logika setang canggih, feed data, sareng potongan standar.

Individualisasi Eusi Katalog Iterable

Katalog mangrupikeun mesin individualisasi anu didorong ku metadata. Kalayan Katalog Iterable, para pemasar tiasa nyiptakeun pangalaman olahtalatah anu dipersonalisasi pisan diturunkeun tina data nasabah pihak-tiheula tina detil profil pribadi dugi ka resep tingkah laku inferensial. Katalog ngaktifkeun legana pinuh data anu aya dina tumpukan pamasaran, ngamungkinkeun para pemasar pikeun gampang nyiptakeun pangalaman pamasaran dinamis anu tiasa diterapkeun dina skala database basis pelanggan. 

Région Katalog Anu caket anjeun

Sateuacan nganggo Katalog, aplikasi kami dugi ka nyayogikeun generik top 5 daptar tempat kemah di unggal nagara salaku rekomendasi. Kami henteu gaduh kamampuan pikeun nyarankeun dinamis tempat kemah ka pangguna dumasar kana propilna. Saatos palaksanaan Katalog urang, sadayana strategi pemasaran urang robih janten maén matchmaker tempat kemah masing-masing sareng pangguna-na ngajantenkeun celah antara kémping sareng tempat kemah. Kami tiasa ngabagi sababaraha cara anu henteu pernah katingali sateuacanna. Kami henteu ngan ukur sanggup ningkatkeun kamampuan pikeun nyarankeun tempat kemah, tapi ogé nyayogikeun tempat kemah anu langkung dipersonalisasi pikeun unggal pangguna.

Anthony Easton, Kepala Pangembangan Pamirsa di Dyrt

Optimisasi Kinerja Iterable

optimalisasi kinerja iterable

Iterable Insights dirancang pikeun ngabantosan anjeun ngabayangkeun kampanye anjeun, ngalacak kinerja anjeun, sareng sacara gancang. Milih tina sababaraha jinis bagan anu béda, nyayogikeun daptar jalan pikeun kampanye sareng ngamaksimalkeun kasuksésan kampanye anjeun ku laporan khusus sareng dasbor.

Ékspérimén ningkatkeun métrik kampanye kritis ku uji coba A / B anu mantep sareng tés multivariat anu otomatis milih eusi anu unggul pikeun naekeun muka, klik sareng konvérsi.

Jadwalkeun Demo Iterable

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.