Bunuh diri Callcenter

panggero puseur

Dinten Sabtu, kami damel sareng pusat telepon sareng salah sahiji klien kami. Kuring ngagaduhan kabur, peujit anu raos yén éta moal jalan-jalan. Gut kuring leres.

Sanaos aplikasi urang kumplit sareng sumberdaya linggih di bulan-bulan, callcenter henteu némpél nanaon. Kami ngagaduhan démo sareng pamekarna waé anu muncul. Klién nyauran panelepon sareng naroskeun naon anu diperyogikeun pikeun siap-siap. Kami nelepon ka callcenter pikeun ningali naha aranjeunna siap. Unggal-unggal staf callcenter yakin yén urang ngan peryogi sababaraha minggu.

Nalika anjeun ditawarkeun waktos sareng sumberdaya, candak éta.

Sababaraha dinten sateuacan langsung, aranjeunna peryogi parobihan dina aplikasi anu urang kedah bantosan janten produksi. Hiji dinten sateuacan urang langsung hirup, aranjeunna diuji sareng kami mendakan masalah-masalah na Slam. Kami ngalereskeun aranjeunna dina beurang.

Dina panon klién kami, tangtosna, dua sisina saling pakait. Inisiatifna nyaéta call center + software kami. Dinten Sabtu kami ngaluncurkeun sababaraha dinten telat - ieu nalika senang nyata dimimitian. Tanggepan langsung di pusat éta kurang ajar, henteu profesional sareng laun - ti klien, sanés kami.

Kami langsung nelepon sababaraha rapat triage sareng perusahaan sareng kokotor mimiti ngapung. Bulan-bulan anu kumalayang saatos pamundut saatos pamundut pikeun pembaruan teu dipalire, sareng anu dipuseurkeun ti pusat telepon nyaéta modél pangasilan henteu jalan. Aranjeunna ngeusi batre $ x / call - tapi kusabab nelepon lami teuing, éta bakal kaleungitan artos. Aranjeunna pura-pura teu sadar kana volume anu diprediksi, humandeuar ngeunaan rumitna telepon, sareng nyarioskeun ngeunaan tuntutan anu teu masuk akal tina konsumén.

Acan, aranjeunna satuju kana bisnis, satuju kana santunan sareng satuju kana timeline.

Tong sambat saatos anjeun nyarios anjeun tiasa ngaéksekusi!

Aranjeunna mutuskeun pikeun nyobaan ngalungkeun sadayana handapeun beus sareng membela kapinteranna. Éta ngagerendeng linggih dina telepon dimana aranjeunna disalahkeun kana sagala rupa anu aya handapeun matahari. Kumisan ti teu leres anu lumangsungna masalah anu leres (henteu nganalisis padamelan di payun sareng nyiapkeun stafna sacara leres) aranjeunna milih jalan anu handap. Anu paling parah, aranjeunna mutuskeun pikeun umumkeun keluhanana saatos kagagalan, tinimbang sateuacan ngamimitian. Pertahanan terakhirna saderhana, ékonomi henteu nambahan. Aranjeunna henteu ngasilkeun cukup kauntungan tina unggal telepon.

Anu nelepon sigana poho éta biaya per panggero sanés tujuan klien, panghasilan per sauran nyaéta.

Éta leyuran anu saderhana, henteu? Langkung saé anjeun nyiapkeun staf anjeun, langkung épéktip aranjeunna bakal ngatur telepon. Langkung saé aranjeunna dina ngatur telepon, langkung saé aranjeunna bakal ngical klien, ngawakilan bisnis anu aranjeunna laksanakeun atas nama, sareng langkung kamungkinan aranjeunna bakal tiasa kaluar tina telepon langkung gancang. Upami nelepon langkung lami, klien panginten tiasa daék mayar éta upami aya pendapatan relatif. Waragadna mangrupikeun masalah call center, anu nambih langkung seueur pendapatan.

Kami naroskeun naon anu tiasa kami laksanakeun pikeun ngabantosan. Hiji rekomendasi nyaéta pikeun nambihan sababaraha fungsionalitas tambahan kana aplikasi. Hanjakalna, waktos kanggo pangwangunan parantos kalangkung nalika aplikasi dumuk dianggurkeun.

Dinten ayeuna, kami mareuman pusat telepon pikeun nyayogikeun waktos tambahan pikeun latihan pikeun tim. Aranjeunna masih keukeuh langkung seueur artos sauran. Aranjeunna kedah terang yén panginten aya gunana pikeun ngabuktikeun anjeun tiasa ngalakukeun padamelan éta sateuacan sateuacan anjeun nyungkeun artos langkung. Klién masihan aranjeunna kasempetan kadua, kuring henteu optimis aranjeunna bakalan ngamangpaatkeunana.

Kami parantos ngagarap alternatif.

2 Komentar

  1. 1

    Kudu bogoh ka éta. Teu tiasa ngawartosan anjeun sabaraha kali kaayaan anu sami kajadian ka kuring. Anjeun nyobian sareng nyobian ngabantosan, tapi tungtungna aranjeunna henteu hoyong bantosan dugi ka kasép sareng kapungkur.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.