Ieu sanés Kanggo Anjeun ...

RedCurry

Aya réstoran Thailand caket dieu anu damel padamelan hebat dina sababaraha piring. Salah sahiji karesep kuring nyaéta kari beureumna. Piringna pinuh ku sayuran Thailand sareng leres lada. Ku teu sangka éta mangrupikeun salah sahiji asakan anu paling terkenal ... Pad Thai sareng Nasi Goreng Nanas siga anu ngajual siga anu gélo.

RedCurryKuring henteu kantos ningali babaturan kuring mesen Kari Beureum ... sareng kuring terang kulawarga kuring henteu ngahargaan éta sapertos kuring. Kuring henteu merhatoskeun. Urang sadayana ngagaduhan rasa anu bénten. Heck, kaseueuran réréncangan abdi bahkan henteu badé angkat ka réstoran ... Kadaharan Thailand béda teuing pikeun aranjeunna pikeun nguji.

Janten ... upami kuring badé muka réstoran, panginten sanés réstoran Red Curry. Pasti, kuring panginten nyobian piring pikeun ningali saha waé anu resep, tapi upami kuring hoyong réstoran janten populér, kuring bakal nempatkeun barang dina ménu anu narik pelanggan. Pendapat kuring henteu pati penting kusabab kuring sanés pangawal.

Réstoran hébat ngupingkeun papayung aranjeunna. Éta nyimpen piring populér, nguji piring anyar, sareng ngaleungitkeun tuangeun anu teu didahar ku saurang ogé.

Naon hubunganana ieu sareng pamasaran? Nya, éta carita anu sami janten agénsi. Kami gaduh sababaraha klien anu resep kana situsna, resep kana konténna, resep kana grafikna ... tapi aranjeunna henteu kéngingkeun usaha dina situs éta. Kami ogé parantos ngembangkeun sababaraha Infographics pikeun perusahaan anu henteu pernah terang-terangan, sanaos kanyataanna duanana geulis sareng inpormatip pisan. Kunaon Kusabab klienna henteu resep aranjeunna ... atanapi henteu resep naon-naon ngeunaan éta.

Nalika kuring ngadangu klién nyarios, "Kuring henteu resep!", Éta rada ngareuwaskeun. Pasti, aya hiji aspék kapuasan klien anu urang kedah patepung ... tapi nalika pamasaran inbound anjeun henteu ngahasilkeun naon-naon, naha anjeun leres-leres badé gumantung kana pendapat anjeun? Sigana mah henteu, jadi kuring béjakeun ka aranjeunna sapertos éta ... “Tapi henteu keur anjeun. ”.

Kuring ogé bakal nyarios ka anjeun. Halaman wéb anjeun sanés kanggo anjeun. Blog anjeun nyaéta sanés kanggo anjeun. Infographic anjeun nyaéta sanés kanggo anjeun. Halaman badarat anjeun nyaéta sanés kanggo anjeun. Iklan anjeun nyaéta sanés kanggo anjeun. Anjeun henteu ngagaleuh seni anu anjeun badé ngagantung di kantor anjeun. Halaman wéb anjeun mangrupikeun gerbang pikeun pangunjung pikeun mendakan produk sareng jasa anjeun sareng anu ngarahkeun aranjeunna dina… ti prospek ka palanggan.

Upami anjeun badé ningkatkeun pamasaran inbound anjeun sareng ngungkit média online, anjeun kedah ngamimitian ngembangkeun strategi anjeun ku konsumén dina pikiran. Naon anu narik aranjeunna? Naon anu bakal ngajantenkeun aranjeunna diklik? Naon anu bakal ngahasilkeun langkung seueur lead? Pendapat anjeun moal ngajantenkeun anjeun jauh pisan sareng pamasaran online. Nguji sareng ngupingkeun pangunjung anjeun bakal. Émut ...

Ieu sanés kanggo anjeun.

3 Komentar

  1. 1

    Abdi hoyong nempatkeun salinan tulisan blog ieu kalayan unggal proposal anu urang tulis. Salaku tim desain, gancang atanapi engké kami ngadangu kecap-kecap éta ti nasabah, sareng éta hanjelu nalika kami terang yén kami parantos pencét.

  2. 2

    Abdi hoyong nempatkeun salinan tulisan blog ieu kalayan unggal proposal anu urang tulis. Salaku tim desain, gancang atanapi engké kami ngadangu kecap-kecap éta ti nasabah, sareng éta hanjelu nalika kami terang yén kami parantos pencét.

  3. 3

    POST HEBAT. Kuring pikir kadang-kadang urang janten bungah ngeunaan ngalakukeun hiji proyek anu tiasa urang ngadamel ngeunaan diri urang sorangan, anu sabalikna pisan tina naon anu kedah urang lakukeun. Kuring nulis tulisan blog anu sami ngeunaan ieu sakitar 2 minggu ka tukang. Éta ngagaduhan pesen anu hadé yén urang sadayana kedah langkung sering nguping 🙂 Barang anu saé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.