Éta sanés kasalahan aranjeunna, éta milik anjeun

Kuring mendakan kuring aya di tengah buku binge sakali deui, sareng opat dina piring kuring ayeuna.
Leutik nyaéta Anyar Anyar

Abdi ngajemput Leutik nyaéta Anyar Anyar, ku Seth Godin, akhir minggu ieu. Abdi parantos ngaraos resep sanaos Tuan Godin ngareuwaskeun kuring. Upami kuring maca sakedik deui ngeunaan buku, kuring bakal perhatoskeun yén matéri na mangrupikeun kompilasi karyana ... Sigana mah sapertos ngupingkeun 'Hits Terbesar', saé pisan kanggo ngupingkeun sadaya lagu ... tapi panasaran naha anjeun henteu ngan ukur ngadangukeun sadaya cd anu anjeun kagungan dina rak.

Dina akhir dinten, kuring parantos mopohokeun kana naon anu kuring kantos baca atanapi uninga ti Pak Godin. Éta hal anu urang sadayana kasiksa. Sakumaha seueur unggal buku anu anjeun émut? Kabeneran, kuring mésér hardcovers sabab kuring sering nyokot buku-buku lami sareng ngotéktak buku-buku éta pikeun inspirasi sareng ideu. Ieu salah sahiji buku. Upami kuring ngan saukur nyokot buku ieu sareng maca petikan anu kuring badé nyarioskeun, éta pasti langkung 10 kali lipat tina anu kuring mayar.

Mr. Godin mangrupikeun panulis anu berbakat - sering nempatkeun kaayaan anu paling rumit kana istilah saderhana anu tiasa anjeun laksanakeun. Henteu seueur panulis sanés anu ngainspirasi cara anjeunna. Sareng kuring yakin henteu seueur panulis anu sanés anu nuturkeun anu dipidamel ku Pak Godin. Maca na henteu nyarioskeun naon anu anjeun lakukeun salah atanapi leres, anjeunna ngan saukur naroskeun patarosan sareng nyatakeun hal-hal anu ngajantenkeun anjeun nyanghareupan kaayaan anjeun.

Dina kaca 15, Seth nyatakeun:

Upami target audién anjeun henteu ngupingkeun, éta sanés lepatna, éta milik anjeun.

Éta henteu tiasa disada sapertos ageung Wah, tapi leres éta. Pernyataan éta tiasa dirobih janten sababaraha tempat anu béda-béda:

  • Upami palanggan anjeun teu tiasa nganggo parangkat lunak éta, éta henteu lepat, éta milik anjeun.
  • Upami prospek anjeun henteu mésér produk, éta henteu lepat, éta milik anjeun.
  • Upami aranjeunna henteu didatangan halaman wéb anjeun, éta henteu lepat, éta milik anjeun.
  • Upami padamel anjeun henteu ngupingkeun, éta sanés lepatna, éta milik anjeun.
  • Upami bos anjeun henteu ngupingkeun, éta sanés lepatna, éta milik anjeun.
  • Upami aplikasi anjeun henteu jalan, éta henteu lepatna, éta milik anjeun.
  • Upami pasangan anjeun henteu ngupingkeun, éta sanés lepatna, éta milik anjeun.
  • Upami murangkalih henteu ngupingkeun, éta sanés lepatna, éta milik anjeun.
  • Upami anjeun henteu bahagia, éta sanés lepatna, éta milik anjeun.

Sigana mah intina nyaéta, naon anjeun bade tumaros? Seth teraskeun:

Upami hiji carita henteu jalan, robih naon anu anjeun lakukeun, sanés kumaha anjeun ngagorowok (atanapi ngarenghik).

Ngarobih naon anu anjeun lakukeun. Anjeun gaduh kakuatan pikeun ngarobih. Parobihan sanés hartosna anjeun kedah ngalakukeun nyalira. Ménta tulung lamun butuh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.