Éta 10 Persén Terakhir

Dina sababaraha bulan terakhir, urang ngagaduhan sahenteuna dua belasan Kaluaran fungsi anyar dina aplikasi sareng integrasi kami. Hanjakalna, kami ogé ngagaduhan sababaraha proyék anu dimimitian seueur, sababaraha bulan ka pengker sateuacan kadatangan kuring anu masih teu siap produksi. Sanés lepat tim, tapi ayeuna tanggung jawab kuring pikeun ngahasilkeun.

Teu aya patarosan naha kuring ngagaduhan tim anu leres sareng téknologi anu pas. Tapi 90% padamelan parantos lami teuing dilakukeun.

Ieu mangrupikeun rencana pikeun nyandak urang kana 10% terakhir:

Presenter saraf

  1. Suruh pamekar anjeun nunjukkeun fungsina.
  2. Parobihan pamundut dokumén kalayan detil pisan sareng nampi panampi ti tim naha parobihan éta kedah dilakukeun.
  3. Kengingkeun kasapukan nalika parobihan bakal direngsekeun ku.
  4. Jadwalkeun démo salajengna.
  5. Buka léngkah 1.

Sakali hiji proyék reureuh, résiko saleresna naék yén éta bakal ditunda deui. Di padamelan anu kapengker, kuring leres-leres nguping napas lega nalika tenggat waktos rusak ... sabab éta mésér langkung seueur waktos pikeun parantosan. Karyawan sok hoyong damel padamelan anu hébat sareng pamekar khususna resep pamer bakatna.

Kami ngagaduhan démo saminggu kapengker anu henteu saé teuing. Pamekar parantos telat, aranjeunna ngagagas pamundut sacara manual nganggo aplikasi na (sakedik hack), teras urusana gagal. Nalika éta gagal, aya tiiseun. Sareng langkung tiiseun. Sareng sababaraha deui. Kami ngobrol ngalangkungan sababaraha kamungkinan solusi teras sopan nutup démo.

Saatos démo, kuring nyarios sareng sutradara pangwangunan sareng anjeunna mastikeun yén proyékna 90% réngsé.

Kuring ngajelaskeun ka anjeunna yén 90% hartosna penjualan 0%. 90% hartosna yén tujuan henteu kahontal. 90% hartosna yén ekspektasi anu ditetepkeun ku prospek sareng konsumén henteu acan kacumponan. Sedengkeun kuring satuju yén 90% mangrupikeun mayoritas padamelan, éta henteu hasil dugi ka 10% terakhir réngsé. Éta nambihan dugi ka 100% saliwatan;).

Minggu ayeuna, urang ningali démo deui sareng éta mangrupikeun hal anu éndah. Kami ayeuna nyabit-nyabit produk akhir sareng kuring yakin kami bakal ngaleupaskeun sababaraha minggu ka pengker nalika kami komitmen ka klien kami. Kuring ngantepkeun tim terang kumaha padamelan anu hébat anu aranjeunna lakukeun sareng kumaha kami ngaapresiasi pagawéan éta. Éta sanés homerun ... anu bakal nalika urang siap produksi tapi basisna pasti dimuat.

Sababaraha nasihat tambahan:

  • Salawasna parantos sapuk kana tenggat waktos.
  • Saatos unggal parobihan dina syarat, analisa deui garis waktos sareng pasatujuan deui.
  • Jadwalkeun démo kalayan seueur waktos pikeun tim pikeun nyiapkeun.
  • Atur harepan pikeun démo. Hayu tim terang yén anjeun bungah!
  • Pasang tim kalayan gampang yén anjeun terang yén masalah tiasa timbul, anjeun ngan ukur ngarepkeun henteu.
  • Janten ngadukung, tong ngantosan kagagalan teras nyerang.
  • Pujian di tempat umum, janten kritis dina pribadi.
  • Entong, dina kaayaan naon waé, nganggo demonstrasi éta salaku kasempetan pikeun motivasi kalayan éra. Anjeun ngan ukur bakal memotivasi programer anjeun pikeun milarian padamelan!
  • Ngagungkeun kasuksésan.

Émut yén 10% terakhir mangrupikeun tangguh. Éta 10% terakhir anu ngajantenkeun sareng ngarusak bisnis. Perencanaan, persiapan sareng palaksanaan 10% terakhir bakal ngajantenkeun bédana.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.