Waktosna kanggo Ngarobih Stratégi Pemasaran Email nalika…

Eksekutif ambek

Surélék anjeun siga kieu:
changethis topica

  1. Sugan baris poko langkung narik ati sareng dipersonalisasi tibatan "ChangeThis: Issue 46"
  2. Sugan sababaraha garis putus sahingga kuring henteu kedah mungkus nalika kuring maca (kuring henteu maca, mustahil).
  3. Panginten email Multi-bagian MIME pikeun ngirim téks ka jalma-jalma anu hoyong tampilan anu polos, tapi HTML pikeun jalma-jalma anu resep kana email anu dirancang kalayan saé.
  4. Sugan perkenalan anu narik ati?
  5. Sugan aya sababaraha rohangan bodas antara topik supados gampang dipindai?
  6. Sugan judul pikeun nyorot topik anu béda sareng ngabédakeunana tina déskripsi?
  7. Sugan daptar pélét kalayan tautan sareng inpormasi pakait sareng masing-masing?
  8. Sugan daptar tautan umum deui situs wéb?
  9. Sugan béda Panyadia Layanan Surélék upami milik anjeun sesah dianggo?

Bagéan anu dahsyat di dieu nyaéta éta Robah Ieu'byline nyaéta:

ChangeThis nyiptakeun jenis média anyar. Wangun média anu ngagunakeun pakakas anu aya (sapertos PDF, blog sareng wéb) pikeun nantang cara ideu didamel sareng sumebar.

Mangrupikeun organisasi anu saé kalayan seueur bahan pikeun memotivasi parobihan pamimpin sareng pengusaha. Éta goréng teuing yén aranjeunna milih teu malire ka hiji metode komunikasi anu ngajaga kuring datang deui ka halaman wébna.

Abdi langganan.

5 / 8 / 2008: Sanaos kuring ngalanggan, kuring nampi email ieu dinten ayeuna. Henteu yakin naon anu tiasa kajantenan tapi éta mangrupikeun pamutahiran anu lega:
ngarobah ieu

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Karesep kuring nyaéta nalika klien ngabélaan "Édisi46" na dina jejer sareng aranjeunna ngagaduhan nomer édisi dina garis subjek. Kuring leres-leres nguping hiji anu nyarios, "Éta supaya palanggan kami tiasa ngatur email anu diarsipkeun dina klien email na."

    Dupi anjeun ngaheureuyan abdi? Anjeun mayar kuring artos ageung ngawartosan anjeun kumaha kéngingkeun tingkat kabuka sareng klik-thru anu langkung saé tapi anjeun henteu kersa tunduh dina masalah? Kabeneran dina métrik éta… ..

    ha

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.