Promosikeun iTunes Podcast anjeun nganggo Smart App Banner

Smart Banner pikeun Apple iPhone dina ios

Upami anjeun parantos maca publikasi kuring pikeun waktos anu langkung lami, anjeun bakal terang yén kuring mangrupikeun peminat Apple. Éta fitur saderhana sapertos kuring badé ngajelaskeun di dieu anu ngajantenkeun kuring ngahargaan produk sareng fitur na.

Anjeun panginten perhatoskeun yén nalika muka situs di Safari di ios yén usaha sering ngamajukeun aplikasi mobilena Banner App pinter. Pencét kana spanduk, sareng anjeun langsung dibawa ka App Store dimana anjeun tiasa ngaunduh aplikasi éta. Mangrupikeun fitur anu saé sareng tiasa dianggo saé pisan pikeun ningkatkeun adopsi.

Anu anjeun panginten henteu sadar nyaéta Smart App Banner ogé tiasa biasa promosikeun podcast anjeun! Kieu kumaha jalanna. Tautan kami pikeun podcast kami nyaéta:

https://itunes.apple.com/us/podcast/martech-interviews/id1113702712

Ngagunakeun idéntifikasi numerik tina URL kami, kami tiasa nambihan tag meta di handap ieu antara tag sirah dina situs kami:

<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=1113702712">

Ayeuna, nalika pangunjung ios Safari ngadatangan halaman wéb anjeun dina alat sélulér, aranjeunna disayogikeun spanduk anu anjeun tingali dina situs kami di luhur. Upami aranjeunna diklik éta, éta langsung dibawa ka podcast pikeun ngalanggan!

Abdi ngarep pisan yén Android bakal nganggo cara anu sami!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.