Izotope RX: Kumaha Ngaleungitkeun Latar Noise tina Rekaman Sora Anjeun

Izotope RX6 Sora De-Noise

Henteu aya anu langkung parah tibatan balik ka bumi tina hiji acara, nempatkeun headphone studio anjeun, sareng ngémutan yén aya seueur noise latar dina rekaman anjeun. Éta anu kajantenan ka kuring. Kuring ngalakukeun séri rekaman podcast dina hiji acara sareng milih mikropon lavalier sareng perékam Zoom H6.

Kami henteu ngagaduhan ruang studio khusus pikeun rékaman, kami ngan ukur diuk dina méja anu jauh ti balaréa ... tapi éta henteu ngabantuan pisan. Upami kuring ngagaduhan mixer sareng sababaraha mikropon studio, kuring tiasa nyetél seueur latar tukang tapi mics lavalier ieu nyandak unggal sora alit! Abdi ditumbuk.

Janten, urang ngalakukeun sababaraha uji nganggo alat Audacity pikeun ngaleungitkeun sora latar tapi upami urang ngarobih setélan, soanten mimiti disada. Kuring ngeposkeun masalah dina forum podcast karesep kuring sareng sobat dalit kuring, Jen Edds geuwat disarankeun Izotope RX6, alat mandiri pikeun ngalereskeun file audio.

Tanpa latihan atanapi bahkan nonton pidéo Youtube, kuring nyebarkeun lagu audio kuring anu pikasieuneun dina alatna, diklik Sora De-noise, sareng ampir baseuh calana kuring nalika ngupingkeun latar tukang bising ngaleungit!

Izotope RX Sora De-noise

Upami anjeun pikir kuring ngadamel ieu ... Kuring teraskeun sareng ngabagi potongan hasil. Leres pisan héran! Catetan samping - Kuring henteu nyaritakeun ieu di studio kuring, kuring ngan ukur nganggo mic desktop di Garageband ... janten henteu nangtoskeun kuring.

Izotope RX6 Voice De-noise ayeuna dijual $ 99 tina $ 129. Ieu kedah pikeun podcaster naon waé anu terang yén aranjeunna berjuang sareng noise latar dina rékamanana - tina klik, dugi ka hums, ka clipping, sareng seueur deui. Kuring ngan ukur ngamangpaatkeun modeu adaptif sareng prasetél, tapi anjeun leres-leres tiasa dianggo dina file audio anjeun saolah-olah éta dina Photoshop kalayan sababaraha alat anu diwangun.

Mésér Izotope RX6 Sora De-noise

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.