Jack Welch Salah

jack welch sareng suzy welch unggul imae7nknqeysmu4e asli

Abdi resep pisan tungtungna ningali an artikel éta patarosan ngeunaan cara anu diabarkeun ku Jack Welch. Kuring yakin anjeunna henteu merhatoskeun, marahmay, egois sareng sarakah. Anjeunna ngan ukur suksés ku ngajantenkeun palanggan sareng padamelna sangsara. Anjeunna tiasa nyalira janten juara, tapi éta ngorbankeun seueur batur anu éléh.

Kuring nyetir ka bumi wengi ayeuna sareng mikirkeun nalika kuring damel kanggo Landmark Komunikasi. Kuring resep pisan pendak sareng Frank Batten Sr. nalika latihan latihan kapamimpinan perusahaan. Aya anu naros ka Pak Batten, "Sabaraha cekap?". Bapak Batten bahkan henteu kedul kana patarosan éta. Anjeunna ngan saukur nyarios yén upami éta perkawis artos, anjeunna bakal lami-lami ical. Kuring henteu émut kana kecap anu leres na, tapi anjeunna nyarios yén kabagjaan anjeunna ayeuna ditarik tina kanyataan yén jalma-jalma hébat anu anjeunna ngiring sareng perusahaan anu aranjeunna ngawangun damel rébuan kulawarga. Fokusna nyaéta pikeun neraskeun usaha ngabedakeun perusahaan sareng ngembang janten perusahaan tiasa teras ngadukung seueur pisan.

Tuan Batten ayeuna parantos pensiunan tapi pipikiranana tetep aya sareng kuring. Cita-cita na sapertos kitu anjeunna panginten 'Meunang' salaku Ngiring jalma pangalusna, ngawangun produk pangsaéna, sareng ngembang bisnis pikeun mastikeun kasuksésan dina jarak jauh. Janten seueur jalma anu 'Menang' kusabab visi Frank Batten. Abdi angkat ti Landmark 7 taun ka pengker… sareng kuring teras-terasan 'Menang' kusabab cara kuring dirawat ku Bapak Batten sareng Landmark.

Kanyataanna, anjeun moal tiasa nyebatna 'Menang' kecuali sadayana tim anjeun ngagungkeun sareng anjeun. Aranjeunna ngabantosan anjeun dugi ka ditu sareng aranjeunna nampi sapotong kiridit, ogé sapotong hadiah. Tangtosna anjeun atos risiko sareng nanem modal dina karirna - éta hartosna pikeun kapentingan anjeun pikeun ngajaga sareng ngahargaan aranjeunna. Upami kuring kedah hariwang kéngingkeun slip pink kusabab harga saham dieunakeun, saur anjeun kuring bakal nempatkeun haté kuring kana padamelan kuring? Éta anu urang tingali lumangsung kana usaha anu didoakeun ku wulung ieu. Éta ngan saukur henteu dipertanggungjawabkeun.

Kudos dina tulisan! Ieu ngeunaan waktos batur nangtung!

Sabaraha anjeun terang saha Jack Welsh? Naha anjeun kantos nguping ngeunaan Frank Batten Sr.? Aya anu lepat sareng éta, sanés?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.