Kunaon Pemasar henteu Lumpat ka Jaiku?

JaikuUpami anjeun henteu acan nguping ngeunaan blogging mikro, anjeun tiasa didatangan situs abdi sareng ningali dina sidebar kuring anu nyatakeun, "Doug on Jaiku". Micro-blogging ngan saukur ngeposkeun pernyataan pondok anu dipikaresep sareng / atanapi lokasi anjeun. Dua pamaén konci di pasar sigana Twitter sareng Jaiku. Aya bénten-bénten halus dina dua jasa éta, tapi kuring resep Jaiku kusabab kamampuan integrasi na. Kuring nembe nempatkeun ieu kana tugas ku WordPress Plugin kuring kanggo Jaiku anu nembé ngalirkeun 500 unduhan énjing-énjing!

Pamasaran di Jaiku:

Naon anu leres-leres kaget kuring ngeunaan Twitter, sareng utamina, adopsi Jaiku nyaéta Pemasar teu acan néwak. Jujur waé belet upami anjeun naros ka kuring, upami kuring pangecér, kuring leres-leres nganggo téknologi ieu. Woot parantos mangrupikeun situs anu suksés pisan, nawiskeun tawaran tunggal per dinten. Jungle Crazy mangrupikeun situs sanés anu sigana gaduh suku, nyayogikeun a RSS anu anjeun tiasa langganan sareng kéngingkeun tawaran anu pangsaéna. Gosip gaduh éta Delta Airlines nuju nyobian Twitter, tapi dina ningali halaman na - hasilna katingalina lumayan gunana.

Upami kuring maskapai, kuring bakal ngajadikeun otomatis ngeposkeun istiméwa pikeun individu, patali lokasi, Jaiku Feeds. Bayangkeun Indianapolis-UA.jaiku.com dimana kuring tiasa ngalanggan sareng ningali spésial panganyarna anu muncul dina pamaca feed kuring. Atanapi junglecrazy.jaiku.com atanapi bahkan woot.jaiku.com. Dimana dell.jaiku.com atanapi sony.jaiku.com? Halo? Naon anu anjeun dilakukeun ku Pemasar di luar sana? Ieu mangrupikeun kasempetan emas pikeun ngadopsi strategi anyar sareng anjeun sadayana bobo dina roda!

Sababaraha kagunaan tambahan di luar Pamasaran:

  1. Ngawaskeun - Bayangkeun anjeun panyadia Hosting sareng anjeun hoyong ngirim tulisan inpormasi ngeunaan gangguan sistem atanapi perawatan. Naha henteu ngagaduhan jumpline.jaiku.com atanapi dreamhost.jaiku.com dimana Dreamhost atanapi Jumpline hosting tuang status sistem na anu pang anyarna? Bagéan anu hadé tina ieu nyaéta Jaiku dihosting di tempat sanés ... janten statusna tiasa waé kaluar ka ditu.
  2. 911 ngeunaan Jaiku
  3. Tingkat Ancaman Kaamanan Dalam Negeri di Jaiku
  4. Berita saham di Jaiku
  5. Tanda Puting beliung dina Jaiku

Dimana anjeun sadayana jalma? Gugah! Naha anjeun ngagaduhan ideu anu sanés?

15 Komentar

  1. 1

    Naha jalma-jalma hoyong pisan Woot.Jaiku.com? Anjeun parantos tiasa kéngingkeun susukan dina situs na. Doug, saur kuring teu saderhana sapertos milarian cara séjén pikeun ngamajukeun produk / jasa ka balaréa. Gagasan pikeun jumpline atanapi perusahaan hosting sanés, tapi éta henteu bakal dianggo pikeun sadayana.

    Fox's Drive parantos nganggo Twiiter sareng éta jalan. Aranjeunna ngagunakeun éta salaku cara pikeun nyiptakeun komunitas di sekitar acara, tapi anu langkung penting, pikeun anu ogé aya kana mobil. Kuring pikir pikeun saha waé dina pamasaran anu hoyong nganggo Twitter atanapi Jaiku, aranjeunna kedah nyobian peti mini-komunitas sareng sanés ngan ukur isin-isin ngapungkeun produkna. Tapi éta 2 sen kuring.

    • 2

      Hai Duane,

      Kuring satuju yén éta kedah janten bagian tina strategi umum. Kuring ngan saukur kaget yén téknologi éta parantos linggih bari, parantos ngagaduhan seueur perhatian, tapi para pemasar henteu acan ngagunakeun kréatip. Abdi pangagem 'Strategi Pemasaran Terpadu' - sareng ieu ngan saukur potongan sanés anu tiasa ditambihan kana teka-teki!

      Sedengkeun pikeun Woot, kuring pikir pisan yén éta bakal ngetrokan! Nyatana, upami kuring Twitter atanapi Jaiku, kuring bakal nyobian ngalaksanakeun aranjeunna ayeuna!

      Doug

  2. 3

    Abdi sareng anjeun Douglas. Kuring nyebatkeun ieu dina blog kuring bari balik, sanaos kuring khusus nyarioskeun Twitter dina waktos éta.

    Geeks alfa sapertos anjeun sareng kuring nganggo teknologi anyar sapertos jaiku sareng twitter gancang sareng langsung ningali kasempetan. Hanjakalna, urang hirup di luar, sareng nyéépkeun dunya sakedap kanggo néwak.

    Heck, perusahaan ayeuna ngan ukur ngartos pentingna blog!

  3. 4

    Kuring ngeureunkeun freelancing minggu payun sareng mimitian di agénsi iklan. Tugas kuring nyaéta cicing di tepi sareng nyangking hal-hal sapertos twitter / jaiku kana méja perusahaan. Kuring miharep kiridit geek alfa kuring ngagaduhan agénsi iklan pikeun ngadopsi tren / téknologi tepi pendarahan ieu langkung gancang. Éta moal gampang, tapi tiasa dilakukeun.

  4. 6
  5. 7

    Hai Doug - tulisan hébat anu bener-bener muka panon kuring kana poténsi Twitter. Kuring bakal ngaku yén kuring gancang nangtoskeun éta aslina salaku buang-buang waktu ... tulisan anjeun ngeunaan kamungkinan ngagunakeun mikro-blog tina sudut pandang pamasaran nyaéta spot-on… anjeun parantos ngarobih pendapat kuring sareng kuring bakal ékspérimén kalayan Twitter sareng Jaiku salaku hasilna.

    Kuring ogé hoyong hatur nuhun pikeun tautan sababaraha tulisan deui - kuring aya di tengah-tengah blog ngalih ka WordPress naha kuring henteu acan nembalan langkung gancang. Upami anjeun gaduh kasempetan, parios blog kuring anu diénggalan di: http://www.smallbusinessmavericks.com/internetmarketing - Abdi hoyong ngupingkeun naon anu anjeun pikirkeun. (Anjeun ogé tiasa ningali postingan dinten ieu dimana kuring ngahubungkeun kana blog anjeun sareng tulisan ieu dina Jaiku khususna).

    Hatur nuhun pikeun blog anu saé - teraskeun kontén anu hadé!

    Caroline

    • 8
  6. 9

    Kami parantos nyobian kumaha ngagunakeun Twitter pikeun masarkeun tim baseball perusahaan anu disponsoran ku perusahaan (www.unitedlinen.com) sareng pikeun pamasaran turnamén Baseball anu dingaranan ku kami. Kami mikirkeun ngeposkeun skor real-time dina tungtung unggal inning nalika torunament 5 dinten ogé nyetak skor pikeun tim baseball salami usumna.

    Kami nyobian kumaha cara ngawartosan jalma kumaha pikeun twitter sareng naon anu kedah aranjeunna lakukeun pikeun janten pengikut tim sareng turnamén. Kami parantos nyiptakeun nami nami ULBraves di Twitter, tapi éta saageung anu kami ngagaduhan. Urang nyobian ...

    • 10

      Hai témbal!

      Éta cara anu saé pikeun ngagunakeunana! Anjeun tiasa ngaiklankeun feed Twitter sareng URL anjeun sareng ogé pasang skor éta dina halaman bumi anjeun nganggo API na sacara real-time! Hayu atuh terang upami anjeun peryogi panangan - éta bakal janten percobaan anu hadé!

      Doug

  7. 11
  8. 12

    Sapertos kaseueuran postingan ngeunaan poténsi pamasaran luar biasa Twitter dkk, anu ieu gagal ngahasilkeun seueur hal anu aya gunana pikeun éta anu henteu tiasa dilakukeun langkung gampil - sareng henteu tiasa ngahontal langkung seueur jalmi - ku média anu sanés.

    Sabaraha pemasar rata-rata jalma anu hoyong ngirim aranjeunna tweet dina telepon sélulérna? Salah sahiji koméntator anjeun saéstuna nunjukkeun yén aya anu ngalakukeun sababaraha hal anu wajar sareng Twitter - ngagunakeun éta salaku alat ngawangun komunitas - tapi éta kerja keras sareng meryogikeun sababaraha kreativitas sareng pamikiran. Sedengkeun inti tina postingan anjeun, sareng conto anjeun, kadéngé sapertos "héy, hayu urang buang sadayana kana platform microblogging sareng tingali naon anu nempel!" ngadeukeutan.

    Tungtungna, aya alesan yén kalolobaan pemasar henteu acan ngaji ka Jaiku sareng Twitter: aranjeunna hoyong ngobrol sareng palangganna, anu seueur henteu nganggo hal ieu. Teu aya anu ngiringan téknologi anu seuseueurna palanggan na henteu nganggo sareng sigana henteu resep.

  9. 13
  10. 14

    Hei Doug.
    Patarosan ngarepkeun anjeun tiasa ngajawab atanapi ngarahkeun kuring ka arah anu leres. Kuring gaduh halaman wéb pikeun nonoman pikeun program afterschool lokal anu kuring pilari nganggo twitter.
    1. Kami gaduh halaman "langsung" kalayan harepan yén urang tiasa seueur murid nga-SMS na maka éta tiasa disimbah dina layar sareng proyektor.
    2. Abdi resep tiasa ngagunakeun sistem anu sami ieu pikeun ngalakukeun konperénsi di mana murid / jalma tiasa ngébréhkeun pikiran atanapi ideu na kana akun twitter sareng sakumaha anu diantos sateuacanna, éta bakal diproyeksikeun kana témbok pikeun sadayana ningali langsung. Hayu atuh terang upami anjeun ngagaduhan ide.
    Nuhun, Shaun

    • 15

      Hai Shaun!

      Ieu tiasa dilakukeun kalayan gampang. Kuring bahkan ngagaduhan sababaraha kode conto anu tiasa anjeun mimitian.

      Kuring ngan ukur badé ngadamel Saluran Jaiku teras anjeun tiasa ngundang sadaya murid anjeun ka Saluran éta. Sagala anu dipostingna tiasa ditingalikeun - naha ku kéngingkeun Saluran atanapi ku nunjukkeun eupan RSS!

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.