Jamboard: Témbong 4K Kolaborasi Terpadu sareng Google Apps

Jamboard

Henteu sering teuing kuring nyerat perkawis hardware, tapi taun ka tukang ngahijikeun ka Dell Luminaries podcast bener-bener muka panon kuring kana pangaruh yén pakakas anu aya dina produktivitas, épisiénsi, sareng inovasi. Sedengkeun urang sering log in sareng kaluar parangkat lunak unggal dinten - pakakas anu aya dina méga sareng méja kami ogé ngarobih organisasi urang.

Ku tumuhna tanaga kerja jauh, kolaborasi jauh janten kabutuhan - sareng G Suite nyaéta ngajawab sareng Jamboard. Jamboard mangrupikeun tampilan 4k anu ngamungkinkeun tim pikeun nyusun ideu na, teundeun gambar, nambihan catetan, sareng narik hal langsung tina wéb nalika anjeun damel sareng anggota tim ti mana waé ogé. Pangalusna sadaya, gaya jauh anjeun tiasa nganggo sababaraha Jamboards atanapi aplikasi Jamboard dina telepon atanapi tablet (Android or ios).

The Jamboard palayanan ngamungkinkeun G Suite admin pikeun ngatur alat Jamboard na, sareng ngaktipkeun pangguna G Suite pikeun berinteraksi sareng eusi macét dina perangkatna telepon, tablét, atanapi dina web. Dina minggu anu bakal datang, jasa Jamboard bakal janten jasa inti G Suite.

Jamboard Service G-Suite

Google leres-leres ngémutan sadayana, tina kaméra sudut lega, sababaraha mikropon, ngamungkinkeun 16 titik touch sakaligus, tulisan leungeun sareng pangenalan bentuk, bahkan kalebet stilip pasip sareng penghapus anu henteu meryogikeun pasangan.

Jamboard dimimitian dina USD $ 4,999 (kalebet 1 tampilan Jamboard, 2 stilus, 1 penghapus, sareng 1 témbok témbok) ditambah biaya manajemén sareng dukungan taunan $ $ 600.

Pariksa Jamboard Unduh Jamboard Specs

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.