Janrain: Candak sareng Gedekeun Ayana Sosial Anjeun

janrain kalibet

Janten anjeun ngagaduhan ayana média sosial anjeun sareng jalan. Anjeun nuju nambihan kipas sareng pengikutna sadidinten sareng kéngingkeun trickle pengunjung kana situs anjeun. Média sosial nyayogikeun anjeun kamekaran, tapi anjeun henteu ningali pangasilan dina investasi anu dicarioskeun ku sadayana guru média sosial. Média sosial sigana mangrupikeun jaring anu ageung ieu, tapi anjeun henteu néwak nanaon sabab sadayana jalma lolos kana liang.

Aya dua kajadian kritis nalika ngeunaan pamasaran média sosial:

  1. Ngarobih kipas atanapi pengikut kana prospek atanapi konsumén. Ngan kusabab jalma nuturkeun anjeun atanapi resep halaman anjeun henteu mastikeun yén aranjeunna leres-leres badé milih-milih usaha pamasaran anjeun.
  2. Kéngingkeun kipas atanapi pengikut ka ngagedekeun pesen anjeun ka jaringanna. Jaringan primér anjeun kuat, tapi henteu ampir kawasa pikeun kéngingkeun patalimarga lisan ti jaringan kipas.

Janrain Engage nganteurkeun celah dina dua skénario ieu, nyayogikeun situs anjeun kalayan metode login universal pikeun nangkep data pangguna, sareng nyayogikeun platform bagi hasil pikeun langkung gampang nambalan olahtalatah anjeun ka jaringan penggemar anjeun. Bayangkeun tiasa néwak alamat email ti saha waé anu kalibet ku mérek anjeun sacara sosial, sahingga anjeun tiasa ngagedékeun daptar email sareng nyorong nawaran tambahan pikeun anu milih-milih!

Janrain Engage mangrupikeun solusi turnkey anu masihan kakuatan pikeun pangguna pikeun ngadaptar atanapi lebet kana situs anjeun nganggo akun tina salah sahiji 25+ jaringan sosial sareng panyayogi email, kalebet Facebook, Google, Twitter sareng Yahoo !. Nyederhanakeun pendaptaran, ngaleungitkeun kabutuhan pikeun pangguna pikeun ngémutan kecap akses sareng ngaksés data profil anu euyeub tina akun jaringan sosial pangguna kalayan idin.

Janrain cukup mantep sareng terpadu kalayan saé. Upami CMS anjeun nyaéta WordPress, aya hiji plugin mantap pikeun ngaktipkeun kalibet dina situs anjeun atanapi blog. Janrain ogé ngahijikeun sareng sistem koméntar anu populér sapertos Disqus, Echo sareng Pluck.

Ngalaksanakeun Janrain tiasa ngabantosan usaha pamasaran anjeun ku manpaat sapertos kieu:

  • Ningkatkeun Pendaptaran Situs - Ngurangan halangan pikeun pendaptaran, ngagancangkeun prosés pendaptaran sareng ningkatkeun tingkat konvérsi ti pangunjung situs ka pangguna anu kadaptar ku cara ngamungkinkeun login sareng jaringan sosial atanapi akun surat wéb anu aya.
  • Nyiptakeun Langkung Pribadi, Ngalakukeun Pangalaman - Formulir pendaptaran Pra-ngeusian sareng nawiskeun pangalaman anu langkung ditarget, dipersonalisasi pikeun pangguna anjeun ku ngimpor data profil pangguna anu euyeub, daptar babaturan sareng buku alamat.
  • Tumuwuh Kasadaran Merk sareng Ngahasilkeun Lalu Lintas Rujukan -Sambungkeun situs anjeun kana wéb sosial sareng nguatkeun pangguna pikeun nyebarkeun kontén anjeun ku ngajantenkeun gampang pikeun pangguna nyebarkeun kagiatan tina situs anjeun kana sababaraha jaringan sosial sakaligus.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.