Daptar Alamat Email Bulk Verifikasi, Validasi, sareng Ngabersihan Platform sareng API

Jasa Deresihkeun Daptar Email

Pamasaran email mangrupikeun olahraga getih. Dina 20 taun ka pengker, hiji-hijina hal anu dirobih ku email nyaéta anu saé pangirim email terus dihukum beuki seueur ku panyadia jasa email. Sedengkeun ISP sareng ESPs tiasa leres-leres koordinasi upami aranjeunna hoyong, aranjeunna henteu ngan saukur. Hasilna nyaéta aya hubungan anu silih musuhan antara keduanya. Panyedia Layanan Internét (ISP) meungpeuk Panyayogi Layanan Email (ESPs)… teras ESP dipaksa pikeun meungpeuk klien.

Upami langkung ti 10% email anjeun henteu hadé, kirang ti 44% dikirimkeun!

Henteu sagampil milih ganda dina industri. Situs sapertos kami damel sareng mitra dina kampanye dibagikeun sareng padagang sareng klien. Kami henteu masihan aranjeunna aksés kana daptar kami, tapi sababaraha kali kami ngumpulkeun alamat email babarengan pikeun ngaéksekusi kampanye. Éta nyeri sirah anu ageung. Panyadia ladénan email henteu paduli ngeunaan metodologi opt-in anjeun atanapi jalur audit anjeun; aranjeunna saukur nganggap anjeun spammer a.

ESPs kawas MailChimp geus ngalaksanakeun kecerdasan dina alamat surélék dina sistem disebut Omnivore. Kalayan Omnivore, Mailchimp ngirim 50,000 peringatan sareng mareuman 45,905 akun jahat dina sataun waé. Éta tiasa ngamajukeun kanyataan yén rekening éta jahat ... Abdi ngajawab yén seueur diantarana ngan saukur perusahaan anu ngirim kana daptar sareng henteu nganggo prakték anu pangsaéna.

Numutkeun ka Jupiter Research, langkung ti 20 persén pendaptaran email ngandung typo, sintaksis, domain, sareng kasalahan sanésna. Ngalakukeun hal saderhana sapertos ngirim ka daptar lami dimana ambang khusus alamat email mantul tiasa nyetél ambangna. Éta henteu jahat. Teu nyebut bot kaluar aya ngadorong alamat surélék bubu SPAM ngaliwatan sistem unggal dintenna pikeun nyobaan jeung nyekel anjeun. Ironisna, dina pamanggih kuring, éta kuring yakin éta gampang pikeun SPAMMER a meunang surelek kana koropak anjeun ti parusahaan rata ngirim pesen valid.

Panyadia Jasa Surélék henteu jujur ​​teuing ngeunaan tingkat pangirimanna, ogé. Mindeng, aranjeunna bakal tout a Rating pangiriman 99%, Tapi print leutik nyebutkeun yén éta sanggeus sababaraha kampanye. Nya, duh… kiriman anu munggaran ngarebut alamat email anu teu sah! Laju ditampa rata-rata pikeun a Skor Pangirim tina 91 atanapi langkung ageung nyaéta 88%. Ngagaduhan 1% tina daptar anjeun anu goréng tiasa ngaleupaskeun pangiriman anjeun langkung tina 10%!

Syukur, aya verifikasi email sareng daptar panyadia kabersihan di pasar anu ngumpulkeun intél sareng bakal ngabantosan anjeun ngabersihkeun daptar anjeun sateuacan terperangkap dina kakacauan ieu. Émut yén aya bédana anu ageung validasi email versus jasa verifikasi email. Validasi email mastikeun yén alamat email leres-leres diwangun, sedengkeun verifikasi email nganggo metodologi pikeun ngaduga kamungkinan dikirimkeun.

Naha Anjeun Peryogi Daptar Email Ngabersihan?

Kabersihan email mangrupikeun léngkah anu diperyogikeun pikeun ngagaduhan program pangiriman email anu hadé sareng ngajaga reputasi pangirim anu saé. Ieu 4 skenario dimana daptar email ngabersihan peryogi.

  1. migrasi - Upami anjeun ngalih ka panyadia anyar, daptar email ngabersihan mangrupikeun léngkah penting dina anjeun Strategi pemanasan IP.
  2. Panempatan Koropak Rendah - Surélék anjeun panginten badé langsung kana folder sampah sabab daptar anjeun ngagaduhan seueur spam sareng alamat email anu didamel di dinya.
  3. Ongkos Muka Rendah - Upami anjeun henteu ngukur tingkat panempatan koropak anjeun sareng gaduh tingkat kabuka anu rendah, surélék anjeun panginten badé kana folder sampah kusabab seueur sarap spam sareng alamat email anu bouncing.
  4. Dursasana ulang - Upami anjeun ngagaduhan daptar anu teu acan anjeun kirimkeun sababaraha bulan, anjeun bakal hoyong ngabersihkeun daptar kanggo nyingkahan lonjakan bouncing anu tiasa mangaruhan tingkat pangiriman anjeun.

Kumaha Milih Jasa Deresihkeun Daptar Email

Halaman ieu parantos janten populér pisan, janten kami hoyong mastikeun kami nyayogikeun sababaraha pituduh dina milih panyadia sareng naha kami nyéépkeun daptar di handap kana jasa kabersihan daptar email anu disarankeun sareng henteu dipikaterang. Saran kami dumasar kana hal-hal ieu:

  • Sarat - naha jasa éta ngagaduhan istilah sareng kabijakan privasi di tempat anu mastikeun yén aranjeunna henteu ngajual deui atanapi ngaleupaskeun alamat email anjeun ka pihak katilu mana waé?
  • transparansi - naha layanan didaptarkeun sacara terbuka online sareng inpormasi kontak pikeun kapamilikan domain, lokasi bisnis, sareng inpo kontak aranjeunna? Naha bisnisna ruang kantor khusus (sareng sanés PO Box atanapi kantor biasa)?
  • sokongan - naha perusahaan ngagaduhan sarana ngahubungi aranjeunna ngalangkungan email, formulir kontak, atanapi nomer telepon sareng naha aya anu leres-leres némbalan kana pamundut éta.
  • Integrations - Ngolah masal alamat email mangrupikeun hiji hal, tapi upami anjeun tiasa ngahijikeun sadaya sistem sareng titik éntri dimana anjeun ngempelkeun alamat email, éta mangrupikeun prosés anu langkung épisién. 
  • API - naha aranjeunna gaduh API anu didokumentasikeun dimana anjeun tiasa ngahijikeun platform anjeun nyalira langsung sareng aranjeunna?
  • hal nu minuhan - naha perusahaan cicing atanapi henteu di nagara anu ngagaduhan peraturan privasi sapertos GDPR atanapi panerapan patuh spam email.

Sponsor Pembersih Daptar Email Kami:

Service pinuh

Upami anjeun hoyong daptar email anjeun dibersihkeun ku firma kuring, punten wartosan kami. Kami gaduh harga kalapa sareng nyayogikeun inpormasi email tambahan.

Highbridge

Daptar unggah

MailerCheck nawiskeun verifikasi email, analisa, sareng beberesih daptar anu dirarancang pikeun jalma anu hoyong alat anu gancang sareng dipercaya tanpa aya ribut sareng upsells. Ngan 3 léngkah basajan pikeun ngaoptimalkeun daptar Anjeun.

MailerCheck

ngahiji

API JSON saderhana anjeun tiasa ngahijikeun kana platform naon waé pikeun pariksa ayana, validitas, sareng kualitas alamat email naon waé ngan saukur ku ngalebetkeun kana URL pamundut.

Kotak surat

Anjog Daptar Email Pamersihkeun sareng Kabersihan

Ieu mangrupikeun verifikasi email anu terkemuka sareng daptar jasa kabersihan. Sadaya ieu kalebet platform online dimana anjeun henteu diperyogikeun ngahubungi tim penjualan sareng sadayana ngagaduhan istilah ngeunaan panggunaan data, transparan, sareng aktip ngaréspon kana panyokong panyokong:

Ngamangpaatkeun jasa kabersihan daptar ieu tiasa ningkatkeun persentase email anu lebet kana koropak, ngirangan résiko anjeun diblokir ku Panyadia Jasa Internét, sareng ngirangan résiko dipecat ku Panyayogi Jasa Surélék anjeun ... éta pantes dimodalan upami anjeun ngagaduhan daptar lami atanapi damel kolaborasi dina salah sahiji. Émut yén anjeun moal pernah ngahontal akurasi 100% dina daptar anjeun. Jalma-jalma sering ngarobah padamelan sareng panyadia, ninggali alamat email lami.

Kaseueuran panyadia ieu nawiskeun ogé API sahingga anjeun tiasa ngahijikeun kana prosés akuisisi anjeun.

  • Aerolead - mendakan email bisnis sareng nomer telepon tina prospek. Aranjeunna gaduh perpanjangan Chrome ogé.
  • Bouncer - Bersihkeun daptar email anjeun nganggo pamariksa email anu dipercaya. Verifikasi email anu ramah-pamaké sareng alat beberesih daptar ngabantosan anjeun ngajaga komunikasi sareng ngahontal jalma nyata kalayan gampang sareng gancang.
  • BriteVerify - (ayeuna mangrupikeun bagian tina Validitas) alat anu anjeun peryogikeun pikeun miceun surélék anu salah tina basis data palanggan anjeun, kampanye pamasaran email, atanapi buletin online sareng ngajagi na supados saé. Anjeun tiasa sacara gampang nyeret sareng ngaleupaskeun file, ngabagi file ngalangkungan méga, sareng kéngingkeun laporan lengkep dina daptar anjeun bari henteu kantos ngontak perusahaan. Éta ogé ngagaduhan API upami anjeun hoyong ngahijikeun verifikasi email sareng aranjeunna!
  • Clearout - Verifier email masal ieu ngamungkinkeun anjeun unggah pangkalan data email sareng ngabersihan daptar email anjeun ngan ku hiji klik. 
  • DeBounce - Layanan DeBounce ngamungkinkeun anjeun unggah sareng ngesahkeun daptar alamat email kalayan gancang sareng cara aman.
  • Pamariksaan Email - Identipikasi alamat email palsu atanapi henteu leres pikeun anjeun.
  • Pamariksaan Email - (bénten ti luhur) Email Checker mangrupikeun salah sahiji panaratas asli dina séktor verifikasi email, ngabantosan ningkatkeun komunikasi dina email.
  • Kualitas Data Experian - leyuran verifikasi email anu langsung ngaidentipikasi naha alamat email anu valid sareng tiasa dikirim.
  • Alamat seger ngabantosan perusahaan anu gumantung kana email pikeun ngajalankeun pendapatan ku ngawangun, ngapdet, ngabagi, sareng ngabersihkeun daptar emailna.
  • ImprésiPlatform kecerdasan data didasarkeun tina aturan aturan anu disetir ku kawijakan sareng algoritma scan-time nyata anu ngagunakeun pendekatan multi-lapisan pikeun ngaidentipikasi, ngesahkeun, sareng ngajagaan ngalawan sababaraha rupa ancaman dumasar-email.
  • komputer - Gancang sareng gampang ngusahakeun verifikasi sareng validasi alamat email sareng domain pikeun mastikeun akurasi sateuacan anjeun nyéépkeun waktos, tanaga, sareng artos anu teu perlu, ningkatkeun pangiriman pesen ku 90%.
  • Kickboxing - Kickbox mastikeun anjeun ngan ukur ngirim email ka pangguna saleresna sareng ngabantosan anjeun misahkeun alamat anu kualitas rendah tina kontak anu nilai tinggi. Ngajaga reputasi anjeun, tingkatkeun tingkat terbuka, sareng ngahémat artos ku Kickbox.
  • Kotak surat - Verifikasi ayana, validitas, sareng kualitas alamat email naon waé ku ngan ukur ngalebetkeun kana URL pamundut.
  • MailerCheck - Verifikasi email, analisis, sareng daptar beberesih anu didesain pikeun jalma anu hoyong alat anu gancang sareng dipercaya tanpa sadaya ribut sareng gangguan. Ngan 3 léngkah saderhana pikeun ngaoptimalkeun daptar anjeun.
  • MillionVerifier - Verifikasi email kalayan dijamin akurasi tinggi sareng harga terjangkau.
  • NeverBounce ngaleungitkeun alamat surélék anu teu leres sareng sacara dramatis ngirangan tingkat bouncing sadayana pikeun pangiriman pamungkas. 
  • Buktina - Gancang mastikeun sareng mastikeun daptar email anjeun. Patuh Shield Privasi EU-AS.
  • TheChecker - 1,000 urang profesional ti 80+ nagara ngandelkeun verifikasi email ageung sareng jasa ngabersihan daptar email.
  • TowerData - Ningkatkeun tingkat pangiriman koropak anjeun ku ngabersihkeun daptar email anjeun tina alamat email anu salah sareng palsu.
  • Xverifikasi - Terang anjeun ngirim email hiji akun anu moal mumbul. Xverify tiasa mastikeun alamat email sacara real-time sareng ngalangkungan angkatan.
  • Wébbula - Kabersihan email sareng jasa ningkatkeun data.

Jasa Verifikasi Surélék sanés Online

Ieu verifikasi email sareng jasa kebersihan anu sanés henteu ngagaduhan sadayana indikator kapercayaan sahiji perusahaan di luhur.

  • Ampliz - Ampliz verifikasi alamat email palanggan anjeun sacara real-time sareng ngabantosan anjeun pikeun ngajaga kabersihan email anu nganteurkeun tingkat réspon maksimum. Domain ieu ogé didaptarkeun ka Ngalantur palayanan. Bounceless bakal ngabersihan daptar email anjeun ku ngadeteksi email anu teu acan diverifikasi, sarap spam, sareng domain anu tiasa dianggo.
  • Antideo - Ladénan API Validasi Email pikeun ngaleungitkeun alamat email Pakai / Samentawis, email spam, sareng sajabana, pikeun ngajaga daptar anjeun bersih.
  • Meungpeuk Alamat Surélék Sekali Pakai - Ngadeteksi sareng meungpeuk tiasa dianggo, sakali, dialungkeun, alamat email samentawis.
  • Validator Email seueur - aplikasi wéb anu tiasa mastikeun naha alamat email leres atanapi palsu. Saha waé anu ngirim email sacara teratur tiasa nguntungkeun tina ngagunakeun sistem.
  • KapténVerify - parios & bersihkeun milis anjeun gancang. Séred sareng leupaskeun file anjeun dina alat kami sareng kami ngalakukeun sésana. Basajan, gancang sareng aman.
  • CleanTheList.com - beberesih sareng validasi email.
  • Kontak - Milarian alamat email pribadi saha waé ogé nomer telepon
  • DataValidasi - Validasi daptar email anjeun gancang. Link a Mailchimp atawa Kontak konstan akun pikeun monitoring lumangsung sarta pangropéa daptar.
  • Panyekel Email - Emailmarker ngabantosan anjeun nyaring email anu saé kualitasna tina kontak anu gaduh nilai tinggi. Kami mastikeun anjeun ngan ukur ngirim email ka pangguna asli sareng ngajagi reputasi anjeun, naekeun kampanye email anjeun, sareng ngahémat artos nganggo Emailmarker.
  • eHygienics mangrupikeun perusahaan verifikasi email anu propésional. Aranjeunna ngaluarkeun mantul, ancaman, demonstran, litigator, sareng sagala bahaya anu tiasa ditingali tina basis data palanggan. eHygienics nawiskeun sacara real-time API platform anu dianggo unggal dinten ku palanggan sadunya.
  • Waleran Email - jasa email beberesih sareng jasa validasi anu bakal ngagosok, ngabersihkeun, ngesahkeun, sareng mastikeun database alamat email anjeun.
  • EmailHippo - Email jasa validasi online pikeun pemasar profesional sareng klienna
  • EmailInspéktor - Bersih sareng cabut alamat email anu teu leres tina daptar pamasaran anjeun
  • Daptar Email Pariksa - Daptar email anu diverifikasi ngajaga anjeun tina hukuman ku cara nawiskeun solusi verifikasi email anu paling lengkep dina pasaran, mastikeun yén daptar email anjeun bebas bouncing, valid, sareng nganteurkeun ROI anu luhur.
  • Kirim surélék YoYo - Solusi beberesih daptar validasi email propésional.
  • Élmu Validator - Kalayan Byteplant Real-Time Online Email Validator anjeun tiasa sacara gampil mastikeun upami alamat email na leres.
  • Klemail - Klemail ngamungkinkeun anjeun mariksa yén email anu anjeun kirimkeun aya. Ngajaga reputasi domain anjeun sareng tingkatkeun tingkat kabuka anjeun.
  • ListWise - Kami nganalisis hasil tina ratusan jutaan alamat email anu parantos kami bersihkeun pikeun ngarancang mesin pembersih daptar email anyar anu langkung kuat tibatan kantos. Coba ListWise II gratis sareng nyandak kinerja pamasaran email anjeun ka puncak anyar
  • Kotak SuratValidator - nyambung ka sérver mail sareng mariksa naha kotak surat aya atanapi henteu
  • Mariksa surat - ngabuktoskeun email sareng telepon nganggo jaringan sosial
  • Grup Mastersoft - fokus kana data Australia
  • Verifikasi Email Gancang - Ladénan basis wéb pikeun verifikasi alamat email sacara masal atanapi sacara real-time nganggo API REST. Aranjeunna ngadeteksi email anu henteu leres sareng henteu dianggo sareng nyayogikeun anjeun laporan lengkep lengkep.
  • SiftLogic - Verifikasi Email & Nyetak pikeun ngabantosan panempatan koropak sareng ngamaksimalkeun reputasi pangirim.
  • Snovio - Otomatis teureuh otomatisasi - panggihan, validasi, sareng prospek email sareng Snovio kanggo tingkat konversi anu langkung saé.
  • Truemail - Verifikasi Email. Gampang, Gancang & Murah. Bersihkeun milis anjeun sareng tingkatkeun tingkat pangiriman dugi ka 99%. Prosés validasi alamat email henteu pernah gampang.
  • Verifalia - Verifalia mangrupikeun jasa validasi email basis wéb anu ngamungkinkeun anjeun unggah sareng ngesahkeun daptar alamat email kalayan gampang sareng gampang.

panyingkepan: Kami henteu nyandak tanggung jawab naon waé pikeun kasuksésan anjeun dina milih salah sahiji panyadia ieu, kami ngan ukur hoyong nyayogikeun daptar anu komprehensif sareng sababaraha éditor kapercayaan tambahan. Kami nganggo tautan afiliasi dina tulisan ieu.

51 Komentar

  1. 1

    Tinjauan hébat, Doug. Kadé dicatet kitu, éta
    Ngahindarkeun sarta nalukkeun masalah deliverability email merlukeun komprehensif
    kabersihan email, koreksi, sareng jasa validasi sabalikna ngan saukur "pinging"
    (nyaéta cék SMTP) anu disayogikeun ku seueur padagang dina daptar anjeun. Cék SMTP ngan ukur masihan inpormasi ngeunaan
    naha alamat surélék anu deliverable dina hiji titik dina waktu jeung akurasi
    hasilna ieu masih ninggalkeun loba kahayang sakumaha loba ISP ngalakukeun naon maranéhna bisa
    pikeun nyegah prakték ieu. Sumawona, mumbul sanes scourge email
    marketers sakumaha ampir sakabéh pausahaan ragrag ogé handap thresholds mumbul diwenangkeun
    ku ISP.
    Isu pangbadagna nyanghareupan
    pemasar email hasil tina alamat email anu bermasalah (sapertos perangkap spam, honeypots,
    complainers spam beurat, alamat jahat, jsb) dina file maranéhanana ogé inadvertent
    kasalahan kabersihan salaku alamat deliverable ieu nu Spamhaus na
    organisasi spam-nyaring séjén ngagunakeun ferret kaluar spammers tur gancang tur
    marketers leupas.
    Pikeun tetep kaluar radar tina
    organisasi spam-nyaring sahingga ngaoptimalkeun deliverability anjeun sarta
    revenues, hiji kudu digawekeun ku hiji kabersihan email, koreksi, jeung validasi
    panyadia anu tiasa:
    1) Blok masalah
    alamat tina lebet kana database anjeun sareng ngabersihan anu gaduh
    geus ka ditu
    2) Typos bener jeung
    kasalahan kabersihan séjén salaku Spamhaus geus ngancik loba nu sering dijieun typoed
    alamat kana spamtraps
    3) Validasi éta
    deliverability unggal alamat surélék ku mariksa ngalawan email-spésifik
    aktivitas (misalna muka, klik, mantul, keluhan spam, jsb), a sajarah
    arsip cék MX sareng SMTP, sareng cék SMTP sacara real-time.
    Biaya pikeun layanan di luhur
    dimimitian ku Penny per alamat surélék tur turun nyata kalawan volume
    nambahan. Saterusna, ulah sagala
    panyadia ladenan anu layananna teu sadia sacara real-time, bets otomatis
    (ie 24x7x365), sarta mode bets layanan pinuh, nu ngawengku manual
    ulasan. 
    Upami anjeun milarian pikeun mastikeun
    usaha pamasaran surélék anjeun ngahontal ROI pangalusna mungkin kalawan minimum
    waragad, repot, jeung resiko, gawé bareng hiji parusahaan kabersihan email bakal ngabuktikeun
    janten investasi leutik pangsaéna anu anjeun kantos laksanakeun.
    Pikeun leuwih jéntré ngeunaan kumaha 25% tina
    nu Fortune 100 pausahaan ogé rébuan marketers, badag jeung leutik, anu
    ngajaga database email maranéhanana seger jeung up-to-date, tingali http://www.freshaddress.com/services/email-validation/

  2. 2
  3. 3
  4. 5
  5. 6

    Hello Doug,

    Dupi anjeun diusahakeun http://www.bulkemailchecker.com ? Kuring nyobian sababaraha jasa tina daptar anjeun sareng saatos kirang puas ku hasil atanapi harga, kuring neraskeun milarian sareng mendakan Pemeriksa Email Bulk. Jujur kuring tiasa nyarios milarian jasa validasi email harga murah kualitas luhur parantos réngsé. Kuring parantos nganggo aranjeunna salami 4 sasih sareng teu tiasa langkung bahagia. Parios aranjeunna sareng mugia anjeun ogé tiasa ngeureunkeun milarian anjeun!

    Hatur nuhun Doug, gaduh sabtu minggu hébat!

    • 7
    • 8

      Kuring ayeuna nuju milarian perusahaan pikeun pariksa daptar kuring sareng hoyong terang naha anjeun henteu sugema sareng sababaraha panyadia anu sanés? Kuring anyar pikeun ieu sareng éta luar biasa ngalangkungan seueur situs web pikeun nangtukeun naon anu ngajantenkeun aranjeunna béda. Janten upami anjeun tiasa ngabagikeun naha anjeun henteu sugema sareng anu sanés sareng naha anjeun milih Pemeriksa Email Bulk pikeun sadaya situs anu sanés. Ieu bakal nulungan kuring jeung meureun loba batur anu maca ieu. Kuring ningali yén hargana langkung saé dina Bulk Email Checker tapi kuring ogé hoyong terang hal-hal sanés anu tiasa ngajantenkeun aranjeunna langkung saé. Hatur nuhun sateuacanna pikeun ngabales.

      • 9

        Hai Simone, parantos aya résiko anu aya hubunganana sareng nganggo daptar anu langkung lami atanapi daptar pameseran. Panyadia ladénan email, sabagéan ageung, nganggap hina perusahaan mana waé anu ngimpor alamat email anu teu acan ditaliti. Sareng Panyadia Ladénan Internét anu nampi email éta leres-leres bakal mindahkeun sadaya email anjeun atanapi bahkan ngablokir panyadia anjeun upami seueur alamat email éta mumbul atanapi ngalaporkeun emailna salaku SPAM. Hasilna, ngagunakeun alat verifikasi daptar penting nalika ngagulung dina alamat email alamat email anu relevan. Upami anjeun nganggo alat anu salah, anjeun résiko diri diblokir ku ISP sareng ditajong kaluar tina panyadia layanan emailna.

  6. 10

    Halo,

    Hatur nuhun daptar!! Abdi gaduh patarosan. Abdi hoyong ngamimitian jasa beberesih email sorangan. Naha anjeun tiasa nyarankeun parangkat lunak anu saé kanggo mésér. Kuring geus kasampak kalayan henteu tuah jadi jauh. Abdi hoyong otomatis sabisa. hatur nuhun

    • 11

      Hai Josh, kuring henteu terang naon waé, tapi sigana salah sahiji jasa anu didaptarkeun di dieu ngagaduhan API atanapi nawiskeun solusi White Label. Nu bakal ngidinan Anjeun pikeun brand solusi salaku anjeun sorangan.

  7. 12

    Cara saderhana pikeun mariksa alamat email database, Pamariksaan email anu paling maju. Proofy.io.
    Kami dina tés béta ayeuna tapi urang gaduh cara tés anu paling akurat.
    Urang peryogi eupan balik. Anjeun tiasa nyayogikeun sababaraha jumlah pikeun nguji jasa.

    • 13
    • 14

      Kuring ngan indit ka situs anjeun pikeun nguji kaluar jasa anjeun kumaha oge - euweuh nomer telepon. Teu mungkin aya anu ngan ukur unggah daptar palanggan ka situs anjeun tanpa nyabak basa sareng manajer akun atanapi batur pikeun mastikeun yén kuring henteu ngan ukur masihan palanggan kuring ka sumber anu teu dipikanyaho.

  8. 16

    Hejo Douglas. Abdi rada reuwas anjeun henteu nyarios Verifalia dina daptar anjeun. Henteu ngan sigana janten salah sahiji panyadia validasi email anu pangageungna di Éropa tapi aranjeunna ogé nawiskeun fitur unik anu kuring henteu ningali di tempat sanés, kalebet dukungan pikeun alamat email anu henteu nganggo alfabét Latin (kami ngagaduhan seueur klien dina daptar kami. Singapura, Jepang sareng Arab Saudi, contona), sareng kamampuan pikeun ngalakukeun validasi anu jero ngalangkungan sababaraha pas, pikeun ngavalidasi alamat email anu aya masalah samentawis sapertos kotak surat kuota atanapi daptar abu. Panyadia ieu ogé ngungkabkeun API validasi email RESTful pikeun pamekar parangkat lunak sareng perpustakaan pikeun basa sareng platform program utama… Sareng aranjeunna gaduh rencana Gratis anu hadir sareng validasi email gratis dugi ka 125 per dinten.

  9. 18
  10. 19

    Kuring nganggo sababaraha saran dina blog ieu pikeun milih jasa verifikasi daptar email. Kuring réngsé nepi ka bade sareng emaillistverify.com, sarta bari kuring éta senang jeung aranjeunna dina daptar munggaran kuring, unggal daptar saterusna Kuring geus diusahakeun ngajalankeun on jasa maranéhna geus masalah, lolobana nu kuring teu bisa ngundeur daptar nu bersih. email saatosna. Naon gunana nganggo jasana upami kuring henteu terang alamat email mana anu sah? Sajaba ti éta, rojongan maranéhanana henteu pisan responsif sarta aranjeunna nuju teu preoccupied kalawan ngaropéa konsumén.

  11. 21
  12. 23
    • 24

      Andrea, kuring yakin kitu. Jigana cara pikeun ngalakukeunana nyaéta gaduh formulir anjeun damel sareng API perusahaan verifikasi. Sakali email dipulangkeun sakumaha diverifikasi, teras anjeun tiasa nyorong ka GetResponse.

  13. 25

    Hi Douglas,

    Kuring ayeuna ngagunakeun https://www.emailverifierapi.com/ pikeun pariksa alamat email dina aplikasi pamasaran email a Fortune 500 perusahaan. Kuring teu boga keluhan salaku kualitas layanan sampurna, tapi urang pilari alternatif ongkos handap nu nawarkeun kualitas sarua. Naha anjeun tiasa nyarankeun api kelas perusahaan alternatif anu tiasa dianggo? "Kelas perusahaan" janten kecap konci. Nuhun kana bantosanana!

  14. 26

    Hi Ron,

    Kuring miharep, anjeun lakukeun ogé, ngan pikeun ngapdet anjeun, Kami ngajalankeun prosés verifikasi Email kami.
    dimana anjeun teu perlu runtah loba duit Anjeun. Kuring bakal leuwih ti senang mun ngajawab anjeun ngeunaan prosés urang Kumaha urang dianggo sabenerna.

    Kami nampi daptar tina klien anu hoyong pariksa email, teras kami nyauran resepsionis atanapi Manajer Umum perusahaan teras kami ngumpulkeun email anu Sah,
    ku cara kieu sanggeus 15 poé urang pariksa deui ku prosés verifikasi email urang urang ngalakukeun Eblast.

    Upami aya anu gaduh kabingungan atanapi patarosan ngeunaan ieu ngeunaan biaya.
    Ngarasa Luncat ka kintun kami kami bakal uih deui ka anjeun pas mungkin

  15. 27

    Hatur nuhun pikeun artikel! Kuring parantos nganggo proofy.io sareng cukup resep éta. Harga wijaksana éta kirang mahal ti batur jeung sajauh kualitas sarta speed.

  16. 28
    • 29

      Proofy.io mangrupikeun perusahaan scam. jasa teu jalan. Kuring geus mayar 10000 cék, diunggah daptar 4000 surelek kuring jeung geus "Ngolah" salila 2 poé panungtungan. disebut Romawi (anu oge meureun nu boga situs) jeung sobat na Anna. Kuring henteu mendakan ulasan anu kredibel sanés sareng henteu kedah masihan aranjeunna artos sabab ayeuna jempé. Aranjeunna disebutkeun hal ngeunaan "programmer gawe dina server ayeuna" tapi saprak lajeng - euweuh komunikasi jeung euweuh duit deui. Entong nganggo proofy.io !!!

  17. 30
  18. 31

    Hatur nuhun pikeun pos teh!
    Kami milarian perusahaan anu tiasa masihan dokumén anu disatujuan sacara resmi ngeunaan yén alamat e-mail anu diverifikasi leres-leres valid sareng dipariksa.
    Naha anjeun terang perusahaan sapertos kitu?
    hatur nuhun

    • 32

      Hai Anna,

      Kaula teu yakin saha bisa nyadiakeun hiji verifikasi resmi saprak jalma ngaeureunkeun pamakéan surelek tur ngaganti alamat surélék unggal poe. Anu pangsaéna nyaéta platform anu nyobian nangkep parobihan alamat email sareng daptar anjeun tiasa digosok ngalawan éta.

      Doug

  19. 33

    "Ironina, dina pamanggih kuring, nyaéta kuring yakin yén SPAMMER langkung gampang nampi email kana koropak anjeun tibatan perusahaan rata-rata ngirim pesen anu sah."

    Anjeun panginten leres dina ieu, tapi éta kusabab umumna usaha henteu nganggo pamasaran email kalayan leres, atanapi sering cekap pikeun daptarna janten langkung tiasa dianggo sareng pikeun aranjeunna diajar prakték anu pangsaéna. Aranjeunna (sadayana) kedah email langkung sering.

    Tapi ngeunaan daptar alat… Heboh!

  20. 35

    Jigana teu aya deui jalan pikeun pariksa surelek anjeun sakali acc anjeun geus dijieun. Janten kuring nyangka anjeun kedah ngalakukeun ieu nalika anjeun nyiptakeun acc anjeun dina léngkah munggaran.

  21. 36

    Artikel anu saé. Dupi abdi tiasa terang upami anjeun parantos ngajalankeun Webinar sareng CEO Neverbounce, Oscar?

  22. 37

    Halo,

    Kuring milarian inpormasi ngeunaan pariksa alamat email sacara real-time salaku palanggan anyar sumping ka perusahaan kuring. Naha parangkat lunak/téhnologi éta sayogi pikeun kuring nambihan kana parangkat lunak ayeuna? Atanapi urang kedah ngarobih sadaya parangkat lunak ayeuna? Lumayan loba urang boga masalah tim urang ngetikkeun dina alamat surélék customer salah atawa customer ngalakukeun kitu ogé. Abdi hoyong ngeureunkeunana dina titik pameseran tinimbang daptar dibersihkeun teras urang ngan ukur nahan alamat email anu goréng tibatan ngahontal palanggan urang.

    • 38

      Upami anjeun ningali verifikasi email sacara real-time, nyarios ka jalma-jalma di emailchecker.com, kuring gaduh pangalaman panangan munggaran dina ngagunakeun solusi real-time na sareng anu saé sareng akurat!

  23. 39
  24. 40

    Hébat artikel Doug pisan informatif sarta sababaraha komentar hébat, Urang ngajalankeun hiji parusahaan lead gen na boga sababaraha kaca squeeze sakuliah web pikeun klien tur ngumpulkeun sababaraha sarébu surelek sapoé! Kami parantos nganggo sababaraha perusahaan tapi tungtungna uih deui ka perusahaan anu munggaran urang diuji (perusahaan anu disebut Email Checker) sabab mendakan parangkat lunakna anu paling akurat sareng dipercaya. Kami nganggo API na dina halaman squeeze kami sareng éta mangrupikeun alat anu saé pikeun kami sareng populer pisan sareng para klien kami, aranjeunna nawiskeun verifikasi bulk ogé anu kami nganggo formulir anu dianggo waktos-waktos tapi kami nganggo API na unggal dinten kalayan hasil anu saé. Atoh, ngan ukur hoyong ngabagi pangalaman kuring sabab kuring terang aya seueur kompetisi di luar sana, pasihan jalma-jalma di emailchecker ngagorowok halaman wébna. http://www.emailchecker.com sarta ngabejaan aranjeunna John Morgan dikirim anjeun 🙂

  25. 41
  26. 43
  27. 45

    Hoyong nyarankeun hiji deui aplikasi pikeun verifikasi email - https://mailcheck.co
    Aranjeunna langkung relay ka propil sosial disambungkeun ka mail, kirang on cék smtp langsung. Éta ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur sareng nangtoskeun pamilik email aktip dina gravatar, gmail, jsb.

  28. 47

    Halo!
    Dupi abdi tiasa nambahkeun hiji deui alat hébat kana daptar ieu?
    TrueMail (https://truemail.io/) mangrupikeun alat verifikasi email anu saé.
    Éta akurat pisan sareng gampang dianggo. Éta bakal gancang ngabersihan daptar anjeun tina alamat email anu teu sah sareng bahaya.
    Ku jalan kitu, éta ngagaduhan 1,000 verifikasi email gratis unggal bulan.

  29. 49
  30. 50

    Hai Doug, éta hebat pisan cara anjeun ngajaga artikel diropéa dina sababaraha taun ka pengker sareng panyadia ladénan énggal, kuring muji usaha éta. Abdi hoyong nyarankeun Antideo pikeun ditambahkeun kana daptar, éta salah sahiji layanan paling affordable kaluar aya. Tingkat gratis anu nawiskeun langkung ti 5000 cek validasi sabulan langkung ti cukup pikeun usaha leutik, janten bakal ngahargaan pisan upami anjeun tiasa ningali jasa éta (www.antideo.com) sareng kalebet kami dina daptar anjeun upami anjeun ningali pas.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.