Kacepetan Situs sareng Javascript Asynchronous

Asynchronous

Nalika kuring ngalakukeun seueur pamekaran, kuring henteu mengklasifikasikan diri salaku pamekar anu sajati. Abdi tiasa program sareng mindahkeun barang-barang di halaman sareng ngajantenkeun jalan. Pangembang anu leres ngartos kumaha ngembangkeun kode supados tiasa diskalakeun, henteu nyandak seueur sumberdaya, beban gancang, gampang dirobah engké sareng masih jalan.

Titik tangguh anu dipasang para pemasar nyaéta duanana ngagaduhan situs wéb gancang pisan sareng masih ngahijikeun integrasi sareng elemen sosial anu tiasa nyiptakeun kagumantungan kumaha gancang situs anjeun bakal dimuat. Salah sahiji conto sapertos na tombol sosial. Di Martech, kami ngagaduhan tombol sosial dina unggal halaman dina situs. Janten ... upami sumber daya Facebook ngamuat lambat hiji dinten, éta bakal ngalambatkeun situs urang. Teras nambihan Twitter, Pinterest, Buffer, sareng sajabana pikeun éta sareng kamungkinan situs anjeun ngamuat gancang dikirangan ampir teu aya nanaon.

Éta katelah loading sinkron. Anjeun kedah réngsé ngamuat hiji unsur saencan anjeun ngamuat unsur salajengna. Upami anjeun tiasa ngamuat barang sacara teu sinkron, anjeun tiasa ngamuat barang tanpa gumantungna kana sanésna. Anjeun tiasa sacara drastis ningkatkeun kagancangan situs anjeun ku ngamuat unsur sacara teu sinkron. Masalahna nyaéta skrip out-of-the-box anu disayogikeun ku perusahaan-perusahaan ieu ampir henteu pernah dioptimalkeun pikeun dijalankeun sacara sinkron.
Asynchronous

Anjeun tiasa ningali naon anu mangaruhan kagancangan halaman anjeun ku ngajalankeun tés dina Pingdom:
beban halaman pingdom

Javascript Asynkron ngamungkinkeun anjeun nyerat kode anu nyarios unsur pikeun dimuat saatos kaca lengkep dimuat. Teu aya kagumantungan! Janten, halaman anjeun dimuat sareng sakali éta réngsé, skrip ngagagas anu ngamuat unsur-unsur sanés - dina hal ieu tombol sosial urang. Upami anjeun pangembang, anjeun tiasa maca tulisan anu saé, Puguh Loading Javascript Asynchronous.

Ieu potongan kumaha cara ngalakukeunana leres tina Emil Stenström:

(function () {function async_load () {var s = document.createElement ('script'); s.type = 'text / javascript'; s.async = true; s.src = 'http://buttondomain.com /script.js '; var x = document.getE ElementByTagName (' script ') [0]; x.parentNode.insertBefore (s, x);} lamun (window.attachEvent) window.attachEvent (' onload ', async_load); Sejen window.addEventListener ('beban', async_load, palsu);}) ();

Hasilna upami integrasi pihak katilu ieu turun atanapi jalan lambat, éta henteu pernah mangaruhan eusi halaman inti anjeun tina némbongan. Upami anjeun ningali sumber halaman kami, anjeun bakal ningali yén kuring ngamuat sadaya naskah sosial tambahan anu ngagunakeun téknik ieu. Prosés na ningkat detik speed situs urang - sareng henteu mencek nalika dimuat. Kami henteu acan ngarobih sadaya kagumantungan éksternal ka Javascript Asynkron, tapi urang bakal.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.