Javascript deui di buruan

Depositphotos 27736851 s

Abdi émut nalika jalma nuju nyarioskeun ngeunaan maotna Javascript. Seueur panyungsi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun meungpeuk setélan éta kusabab skrip jahat. Nanging, Javascript ayeuna parantos ningkat. Pikeun anu teu nganggo téknologi ... Aya dua cara pikeun program wéb anu tiasa dianggo: Server-side sareng Klién-side. Conto skrip sisi-server nyaéta nalika anjeun ngalebetkeun pesen anjeun, inpormasi anjeun dipasang kana sérver, teras halaman anyar muncul anu dihasilkeun ku sérver. Conto naskah sisi-klien nyaéta nalika anjeun ngaklik ngalebetkeun sareng kéngingkeun pesen kasalahan instan anu anjeun henteu ngalebetkeun inpormasi anu sah.

PHP sareng VBScript mangrupikeun conto bahasa sisi Server. Javascript mangrupikeun naskah sisi Klién. Ku ayana XML, Javascript ngagaduhan sababaraha kahirupan anyar pikeun éta. Javascript tiasa komunikasi langsung sareng sérver tanpa meryogikeun sérver pikeun ngirim halaman anu anyar. Klién sareng sérver ayeuna tiasa saling komunikasi kantun ngamangpaatkeun XML.

Lila-lila, industri parangkat lunak dibagi antara balaréa Parangkat Lunak sareng riungan Panyadia Layanan Aplikasi. Parangkat lunak dimuat sareng dijalankeun sacara lokal dina PC / MAC anjeun. ASP nyaéta parangkat lunak anu dijalankeun dina sérver sareng anjeun berinteraksi ngalangkungan pangotéktak. Kauntungannana ASP nyaéta aranjeunna tiasa ngagulung koréksi sareng fitur-fitur anyar tanpa anjeun kedah masang naon waé sacara lokal. Anu ngarugikeunna nyaéta parangkat lunak basis browser parah pisan kusabab pamrograman sisi klien sareng watesan pangotéktak.

Kamampuh Javascript komunikasi liwat XML ngarobih papan maén, sanaos !!! Ku sanggup komunikasi sareng server sareng masih dijalankeun dina panyungsi, anjeun ayeuna tiasa ngarancang aplikasi rumit pisan anu bakal nandingan parangkat lunak desktop. Sareng, anjeun bakal ngagaduhan manpaat pikeun ngajalankeun parangkat lunak éta ti sérver panyadia ... ngamungkinkeun perbaikan sareng fitur sacara rutin dileupaskeun. Javascript ogé didukung pikeun pangotéktak, janten nganggo naon anu anjeun resep!

Sababaraha conto anu saé: Pariksa sered sareng lungsur karya ieu situs.
Naha anjeun resep MS Word? Aya sababaraha editor anu luar biasa di luar wéb. Ieu salah sahiji.

Moal lami deui sateuacan Panyayogi Layanan Aplikasi bakal mimiti ngambil alih. Abdi tiasa ngabayangkeun dinten nalika anjeun nyéwa Microsoft Office $ 9.95 sabulan tibatan mayar sababaraha ratus unggal lisénsi.

One comment

  1. 1

    @Douglas: "PHP sareng VBScript mangrupikeun conto bahasa sisi Server."

    Éta henteu leres téhnisna leres ngeunaan VBScript. Naon anu bakal langkung leres nyaéta nyarios "VBScript mangrupikeun conto tina basa skrip anu parantos dianggo dina sisi Server salaku basa utami pikeun Microsoft's ASP sanaos tiasa dianggo salaku basa skrip sisi-klien dina Microsoft Internet Explorer."

    Anjeun tiasa teras nyarios "Aya sababaraha alesan naha VBScript teu acan katampa sacara lega salaku basa skrip sisi-klien kalayan mahluk anu paling penting yén éta henteu tiasa dianggo dina Netscape's Navigator deui dina taun-taun formasi naskah sisi-klien, sareng ogé henteu jalan di FireFox, Safari, atanapi Opera ayeuna. Alesan penting anu sanés ku Javascript maénkeun VBScript pikeun kalungguhan klién kusabab VBScript mangrupikeun basa anu kirang kuat tibatan Javascript."

    Leres, éta seuseungitan sareng kuring tiasa nyéépkeun éta, tapi nunjukkeun kontéks na, naha nuju usaha? 🙂

    PS Kuring gaduh langkung ti 10 taun pangalaman program dina VBScript, sareng ayeuna kuring mimiti diajar Javascript kalayan tulus, jadi pikeun kuring kuring nyebatkeun anu terakhir langkung kuat ngawartosan ...

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.