Javascript deui di buruan

Depositphotos 27736851 s

Abdi émut nalika jalma nuju nyarioskeun ngeunaan maotna Javascript. Seueur panyungsi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun meungpeuk setélan éta kusabab skrip jahat. Nanging, Javascript ayeuna parantos ningkat. Pikeun anu teu nganggo téknologi ... Aya dua cara pikeun program wéb anu tiasa dianggo: Server-side sareng Klién-side. Conto skrip sisi-server nyaéta nalika anjeun ngalebetkeun pesen anjeun, inpormasi anjeun dipasang kana sérver, teras halaman anyar muncul anu dihasilkeun ku sérver. Conto naskah sisi-klien nyaéta nalika anjeun ngaklik ngalebetkeun sareng kéngingkeun pesen kasalahan instan anu anjeun henteu ngalebetkeun inpormasi anu sah.

PHP sareng VBScript mangrupikeun conto bahasa sisi Server. Javascript mangrupikeun naskah sisi Klién. Ku ayana XML, Javascript ngagaduhan sababaraha kahirupan anyar pikeun éta. Javascript tiasa komunikasi langsung sareng sérver tanpa meryogikeun sérver pikeun ngirim halaman anu anyar. Klién sareng sérver ayeuna tiasa saling komunikasi kantun ngamangpaatkeun XML.

Lila-lila, industri parangkat lunak dibagi antara balaréa Parangkat Lunak sareng riungan Panyadia Layanan Aplikasi. Parangkat lunak dimuat sareng dijalankeun sacara lokal dina PC / MAC anjeun. ASP nyaéta parangkat lunak anu dijalankeun dina sérver sareng anjeun berinteraksi ngalangkungan pangotéktak. Kauntungannana ASP nyaéta aranjeunna tiasa ngagulung koréksi sareng fitur-fitur anyar tanpa anjeun kedah masang naon waé sacara lokal. Anu ngarugikeunna nyaéta parangkat lunak basis browser parah pisan kusabab pamrograman sisi klien sareng watesan pangotéktak.

Kamampuh Javascript komunikasi liwat XML ngarobih papan maén, sanaos !!! Ku sanggup komunikasi sareng server sareng masih dijalankeun dina panyungsi, anjeun ayeuna tiasa ngarancang aplikasi rumit pisan anu bakal nandingan parangkat lunak desktop. Sareng, anjeun bakal ngagaduhan manpaat pikeun ngajalankeun parangkat lunak éta ti sérver panyadia ... ngamungkinkeun perbaikan sareng fitur sacara rutin dileupaskeun. Javascript ogé didukung pikeun pangotéktak, janten nganggo naon anu anjeun resep!

Sababaraha conto anu saé: Pariksa sered sareng lungsur karya ieu situs.
Naha anjeun resep MS Word? Aya sababaraha editor anu luar biasa di luar wéb. Ieu salah sahiji.

Moal lami deui sateuacan Panyayogi Layanan Aplikasi bakal mimiti ngambil alih. Abdi tiasa ngabayangkeun dinten nalika anjeun nyéwa Microsoft Office $ 9.95 sabulan tibatan mayar sababaraha ratus unggal lisénsi.

One comment

  1. 1

    @Douglas: "PHP sareng VBScript mangrupikeun conto basa sisi Server."

    Éta sabenerna mah téhnisna leres ngeunaan VBScript. Naon anu langkung leres bakal nyarios "VBScript mangrupa conto basa scripting nu geus dipaké lolobana dina Server-side salaku basa primér pikeun Microsoft urang ASP sanajan bisa dipaké salaku basa skrip sisi klien dina Internet Explorer Microsoft."

    Anjeun tiasa teras nyarios "Aya sababaraha alesan kunaon VBScript teu acan ditarima sacara lega salaku basa skrip sisi klien sareng anu paling penting nyaéta yén éta henteu tiasa dianggo dina Navigator Netscape dina taun formatif skrip sisi klien, sareng ogé henteu tiasa dianggo dina FireFox, Safari, atanapi Opera ayeuna. Alesan penting séjén ku Javascript trumped VBScript pikeun kalungguhan dina klien sabab VBScript mangrupakeun basa teuing kirang kuat ti Javascript."

    Sumuhun, éta téh mouthful sarta kuring bisa geus wordsmithed eta handap, tapi dibere konteks, naha indit ka usaha? 🙂

    PS Kuring boga leuwih 10 taun pangalaman programming di VBScript, sarta kuring kakara ayeuna bener dimimitian diajar Javascript di earnest, jadi keur kuring ngomong kiwari dimungkinkeun leuwih kuat nyaéta nétélakeun ...

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.