Mobile Textarea: Sabaraha Karakter Ditinggalkeun

aksara textarea javascript

Kami dugi ka Versi 3.0 tina WordPress Mobile Plugin ngamangpaatkeun Connective Mobile urang API sareng fitur Téks Klub.

Connective Mobile ngagaduhan wates 150 Karakter pikeun pesen Mobile Marketing anjeun anu anjeun badé disiarkeun ka palanggan anjeun. Daripada gaduh batur anu heran sabaraha karakter anu aranjeunna tinggaleun, kuring ngarobih metoda Javascript saeutik Geeky Grrl pikeun nunjukkeun jumlah karakter anu tinggal:

i) { this.value = val.substring(50,i); wpcm_message.focus() } document.getElementById('textcount').innerHTML=i-parseInt(this.value.length);"> 4 karakter deui.

Cara gawéna nyaéta ku ngarobih nilai pikeun i dina naskah pikeun jumlah karakter anu anjeun hoyong pikeun ngawatesan daérah téks ku. Nalika anjeun ngetik (acara onKeyUp dina Javascript), skrip ngarobih nilai tina sababaraha karakter anu tinggal dina bentang HTML jumlah téks. Éta skrip gancang sareng kotor, tapi tiasa dianggo saé pisan!

karakter tinggaleun JavaScript

Ngeunaan Plugin Siaga Lacak WordPress

Kami ngagaduhan minat sababaraha situs anu dianggo pikeun ngingetkeun jalma - sapertos blog cuaca, blog kaamanan, blog nonton lingkungan, blog perumahan, blog bantuan nasional, sareng blog e-commerce. Kumisan ti mékanisme internal pikeun ngingetkeun sadayana, plugin na tiasa dianggo pikeun otomatis waspada palanggan iraha aya postingan énggal.

Bayangkeun kumaha gunana ieu pikeun Palang Merah atanapi organisasi sanés anu ayeuna nganggo WordPress. Upami aranjeunna ngirimkeun perkawis sumber daya anu diperyogikeun di daérah-daérah topan topan, contona, palanggan naon waé tiasa waspada sareng maca tulisan kanggo inpormasi tambihan!

Upami anjeun blogger di Amérika Serikat sareng hoyong nyobian plugin ieu tiasa dianggo, hayu Mobile Panyambung terang ngalangkungan situsna. Kami milarian sababaraha penguji béta!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.