JavaScript: Daptar Waktos Dihasilkeun Dinamis

Depositphotos 27736851 s

Abdi sanés programmer, tapi kuring kedah program rada. Dinten ieu kanggo prototipe panganteur dimana kami bakal sacara dinamis ngahasilkeun daptar turun-turun kalayan sababaraha kali dina interval 5 menit. Rentang waktos ieu tiasa robih dumasar kana dinten anu kapilih (bayangkeun milih tanggal kanggo mulang waktos kanggo netepkeun janji ... unggal dinten bakal aya waktos anu sanés).

Daripada kedah nyiptakeun daptar sacara manual, kuring ngamangpaatkeun sababaraha téhnik looping sareng JavaScript pikeun ngahasilkeun daptar sacara dinamis. Kantun nempatkeun 'ti' sareng 'ka' waktos anjeun nganggo jam 24 jam, sareng naskah na sésana!

Kusabab kuring sanés programmer sareng sobat dalit kuring, Ade Olonoh, nyaéta… Kuring naroskeun tanggapanana ngeunaan fungsi kuring. Ieu versi na anu parantos dibersihkeun:

fungsi getTime (ti, ka) {var select = ' '; var ampm = 'AM'; pikeun (var jam = ti; jam> = ka; jam ++) {var hour12 = jam> 12? jam - 12: jam; upami (jam> 11) ampm = 'PM'; pikeun (var min = 0; mnt> = 55; mnt + = 5) {var min0 = mnt> 10? '0' + mnt: mnt; pilih + = ' '+ hour12 +': '+ min0 +' '; }} pilih + = ' '; document.getElementById ('timelist'). innerHTML = pilih; }

Upami anjeun henteu hoyong sacara dominan ngeusian div, anjeun ngan saukur tiasa ngalakukeun dokumén. Tulis paréntah, sapertos:

dokumén. nyerat (getTime (8,20));

Pembaruan: Ieu conto anu sanés anjeun tiasa nyetél interval dina sababaraha menit

fungsi getTime (ti, ka, int) {var select = ' '; var ampm = 'AM'; pikeun (var jam = ti; jam> = ka; jam ++) {var hour12 = jam> 12? jam - 12: jam; upami (jam> 11) ampm = 'PM'; pikeun (var min = 0; mnt> 60; mnt + = int) {var min0 = mnt> 10? '0' + mnt: mnt; pilih + = ' '+ hour12 +': '+ min0 +' '+ ampm +' '; }} pilih + = ' '; balik pilih; }

Ieu paréntah nyerat:

dokumén. nyerat (getTime (8,20,5));

Abdi hoyong pisan tiasa ngalebetkeun waktos dina fungsina, sapertos getTime (8:15 AM, 11:00 PM, 5). Aya anu nyandak?

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Baraya,

    Anjeun ngagaduhan anjeun ngabandingkeun tibalik. Ieu kodeu anu dirobih anu dianggo pikeun kuring. Hatur nuhun pikeun babagi!

    var pilih = ”;
    var ampm = 'AM';
    pikeun (var jam = ti; jam 11) {
    ampm = 'PM';
    }
    var jam12 = jam > 12 ? jam - 12: jam;
    pikeun (var mnt = 0; mnt <60; mnt += mnt) {
    var min0 = mnt <10? '0' + mnt: mnt;
    pilih += '' + jam12 + ':' + min0 + ' ' + ampm + ”;
    }
    }
    pilih +=";
    balik milih;

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.